lördag 31 januari 2009

Träning is da shit.

Trots att...

....jag höll på att tappa byxorna vid flertalet tillfällen.
....jag var rädd för den tuffa och piercade instruktören.
....killarna framför mig inte luktade hallon.

.. måste jag ändå säga att Body Combat passet igår var för jäkla skoj. Krockar det inte med After Worken ska jag se till att vara där helt enkelt.

She's Madonna.

Den nionde februari verkar det som om jag ska hänga i en telefonkö. Nionde augusti hoppas jag trängas på Ullevi.

fredag 30 januari 2009

I afton.

Det är de här fyra flickorna och jag ikväll ( och Gul fast han är ju knipsad så han platsar rätt bra i gänget ändå). Gul läser inte bloggen, därför kan jag skriva så här.

Vi vill ha fredag.

Jag har förmänskligat min dator lite. Numera pratar jag om den med mina kollegor och droppar meningar som.

- Ja, vi pratade om det förut och kom överens om att välja den här printern.
- Vi har en dispyt just nu och det enda sättet att lösa det hela verkar vara att starta om.

Jag både pratar om och med min dator. Tre timmar kvar av fredagen. Dags att gå hem tror jag.

torsdag 29 januari 2009

Att lägga till på visitkortet.

Jag är fettmentor.

Helgens Agenda.

Snart helg så jag drämmer till men en agenda redan på torsdagen! Man skulle kunna tro att jag är full för det helt galet. Jag ger den röda tråden för helgen redan nu slipper ni fundera er krokiga och sömnlösa. Ordet börjar på F och slutar på -ilm.

Fredag- Först ska jag boxträna mig trött och efter det har jag en helkväll med SATC-boxen.

Lördag- Filmfestival. Bio både klockan 13.00 och 19.00. En middag på stan med tillresande skånemänniskor är inte helt otippat. Nice.

Söndag- En sann cliffhanger.

Och ni då?

onsdag 28 januari 2009

Inte nog med det.

Vidare är jag ju galet glad för den fina blusen och klänningen jag köpte hos Annie .

Bloppat.

Jag är toppenglad åt SATC-boxen jag bloppat av Camilla.


Andra är toppenglada åt kartongen den kom i.

tisdag 27 januari 2009

När man har tankarna på annat håll.

Det är mycket nu. No shit liksom.

Förutom det vanliga såsom att man vaknar klockan fyra på natten och börjar klura på jobbärenden blir jag även lite disträ. Idag på lunchen hällde jag hela sojaskålen ( för sushi) full av min kollegas cola. Båda flaskorna stod framför mig och hade samma färg. Jag märkte det först när en kör av förvånade röster undrade vad jag gjorde. Silly Season måste ta slut innan jag gör det.

måndag 26 januari 2009

The Fear Lily Allen.

När helvetet fryser till is.

Igår innan jag lämnade jobbet skrev jag hoppfulla listor vad jag förvänade att jag skulle åstakomma under de här närmaste dagarna. På Post-It lappar så klart. Post-It = Miss UD Porr. Iallafall plitade jag ner vad jag trodde mig åstakomma innan jobbet och efter jobbet och självklart vad som skulle hända under arbetstid. Här har ni mig nu ätandes frulle och bloggandes men ändock med 32 minuter kvar tills innan jobbet. Slaget är sådeles inte förlorat än.

söndag 25 januari 2009

Fab söndag?

Denna söndags pro.

* sprungit första löprundan utomhus
* köpt ett par svarta stövlar

Denna söndags contra.

* betalat räkningar
* jobbar just nu.

lördag 24 januari 2009

Då sitter iallafall jag i soffan.

Mia och Klara är tillbaka igen på söndag klockan åtta.

Fredags Vin.


Andra grundstenen förutom Veckans Socker är Fredags Vin.

Veckans Socker.

Försöker tappa ett par trivselkilon och bli av med lite sockersug.. Därför har jag återupptagit en sak från barndomen nämligen Lördagsgodis och gjort om konceptet lite och döpt om det till Veckans Socker. Konceptet för Lördagsgodis var ju att man åt snask på lördagarna bara. Där skiljer sig Veckans Socker lite för man kan lägga det vilken dag som helst. Men antalet kvarstår. Man äter godiset/brownie/chokladbiten/glassen eller vad man nu önskar varje vecka. Denna veckan var det en bit av outstandig chokladtårta som min kollega bakat. Nästa vecka blir det smågodis då Filmfestivalen drar igång. Syftet är mer att unna sig något varje vecka som man verkligen vill ha men samtidigt sluta äta allt det där man egentligen inte är så sugen på men som man äter för att det är tillgängligt.

Weirdo?

Let's Dance. Jag har aldrig sett det. Antingen är jag med ute i någon form på fredagen. Skulle jag vara hemma är sannolikeheten att jag hamnar framför datorn större. Lite nördigt jag vet. Men åter .. är det bara jag i hela världen som inte följer Let's Dance?

Body Shop.

Efter en sugig dag på jobbet och efter tre sekunders överläggande med mig själv kom jag fram till att jag var värd en present. Ett rouge. Jag är ingen rougeflicka eller har inte varit iallfall men ämnar att bli. Stövlade in på en favoritaffär på väg till After Worken och meddelade att jag ämnade att inhandla ett rouge. I nästa andetag meddelade jag att jag inte visste om jag var en rougemänniska men att jag ämnade att testa ifall så var fallet. Hon nickade instämmande och jag tänkte då att vi säkert skulle fixa det här rätt snabbt och smärtfritt.

- Jag tittade på de här för 160 här...
- Javisst, men har du inte sett de här nya Morocco yada yada ...? Jättefina verkligen.
- De var fina men jag tror att det här som jag tittade på först..
- Morocco yada yada .. har en sådan fin lyster!
- Vad kostar en Morocco yada yada då?
- 300 kronor
- Fast jag känner nog att eftesom jag inte vet än om det här är mig grej så vill jag inte lägga ut de pengarna...
- Jag förstår... då tror jag på den här färgen..
- Jättebra den tar vi.
- Har du borste? Testa den här.. se så tjock den är ! Den behöver du.
- Vad kostar den?
- 200 kronor...
- Det är bra ändå.

Går till kassan.

- Vill du bli medlem? Kostar 100 kronor.
- Nej det är bra så.
- Kanske avrunda uppåt och ge pengar till BRIS?
.....

Vilket jag sedemera gjorde. Men maken till PÅ försäljare har jag aldrig träffat tror jag. Självklart förstår jag att man ska försöka med merförsäljning men för guds skull.. man får väl läsa av kunden. Jag gillar Body Shop jättemycket men den här personen irriterade mig rejält. Ibland skulle man vilja nixa försäljare man träffar live med...

torsdag 22 januari 2009

onsdag 21 januari 2009

tisdag 20 januari 2009

En epok i graven.


Bodströms frisör och jag ska ha ett snack. Den där ultrakorta frisyren han har för tillfället ger jag en överkryssad geting rakt av. Från hunk till munk typ. Eller om han möjligen lagt på sig lite? När jag tänker tillbaka var han lite mer bollformad på nyheterna än vad som är klädsamt...
UPDATE: Bilden är från den gamla goda tiden.

måndag 19 januari 2009

Katie Holmes har något på hjärtat.

-Ungefär så här kommer Miss UDs nya hårfärg att gestalta sig.

En ovana jag har.

När jag är onykter brukar jag sms:a alla jag känner. För att det är så trevligt och för att jag har så mycket intressant att berätta. Just då. Sedan kommer det fiffiga. Jag raderar alla utgående sms men även inkorgen. Om jag inte har full koll på vad det är jag har frågat, ännu mindre vad folk har svarat börjar jag så smått tappa den röda tråden för själva fiffighetstprincipen.

19 januari.

Kommer ni ihåg den berömda post-it lappen?

Well, Well idag är dagen D och jag har listat ut vad det var. Besök från huvudkontoret. Prell-bokat möte. Det som är cliff-hangern är att vi faktiskt inte vet om besöket kommer. Vi tror inte det men vet inte. Man får helt enkelt ge sig till tåls under dagen.

Skvallerbyttabingbång.

Om man är den enda på hela kontoret som noterat att en kollega förlovat sig är det då knas att hinta till sina kollegor 50+ att så är fallet? Eller ska man knipa tyst och låta de själva upptäcka det. Det kan ju för fasiken dröja till nästa århundrande.

/hon-som-såg-och-hintade

söndag 18 januari 2009

Katter.

Klockan är närmare halv sex och jag har forfarande inte varit utanför tomten. Dock har jag varit på baksidan med Saga i sele för att hon ska vänja sig lite. Jag vet inte om jag vill att hon ska vara utekatt på samma sätt som Gul. Det var ingen rolig dag den där i september. Nu har jag ju chansen att aldrig vänja henne vid frihet utan sele. Grannarna får tycka att jag är världens fjant. Bjuder på det.

lördag 17 januari 2009

Pilates.

Testade ju pilates i torsdags för första gången. Säger så här. Det var rätt kul men det krävs en hel del koncetration och fokus för att få något ut av det. Jag tror att det passar mig som avslutning på löpband/rodd men det är nog inget jag skulle träna varje dag. Jag kan dock tänka mig att träna det som avbrott på spinning, bodypump, löpningen och yogan.

Kalas en masse.

Att gå på sexårskalas bakis kändes lite som att svära i kyrkan. Fast det tog mig mindre än en minut att konstatera att det var alla andra också. Man blir som man umgås och colan hade i vilket fall en strykande åtgång.

fredag 16 januari 2009

Arbetsmoralen flög sin kos.



Nä vet ni vad. Nu går jag från jobbet. Jag är ändå inte fokuserad.

Helgens Agenda.

Helgen verkar bli en social historia åtminstone så här ibörjan då.

Fredag- Susar iväg och träffar en vän för After Work i Linnéstaden. Vi hamnar på Byns Bistro som jag gillar för att de har varit så himla trevliga och serviceminded på alla de vis.

Lördag- Barnkalas på eftermiddagen och middag hos min namne på kvällen. Hon har fått två missar från ett katthem och jag har inte stiftat bekantskap med dessa flickor än. Trots att en heter Daisy!

Söndag- Jag är crazy och lämnar den dagen blank än så länge.

Vad händer hos er?

torsdag 15 januari 2009

Dagens lunch...

... blir sushi.

Ni då?

Whats up!

Som den lilla vardags-edgaren jag är finns det ett pilates-pass bokat för kvällen. Helt crazy men det är en första gång för allt.

Lisa.

Onekligen-Lisa väntar bebis och har gått över tiden. Jag tycker det hela är väldigt spännande och smyger in där rätt ofta. Inte för att jag trodde att jag var ensam att kika in men tydligen var det rätt många fler som höll på med samma verksamhet.

onsdag 14 januari 2009

Något mer från kontoret?

Rusade in i förrådet häromdagen för att hämta post-it lappar. Noterar att vi har enorma mängder tejp. Sådan där bred tejp som man typ tejpar igen kartonger man aldrig mer ämnar öppna. Går förbi kollegan som ansvarar för beställningar sticker in huvudet och hojtar.

- Vi har enorma mängder tejp!
- Japp
- Jag tror det är sedan G:a chefen beställde fel för för hundra år sedan. För länge sedan när du och jag knappt var födda. Då.
- Fast när den där tejpen är slut är vi nog vid närmare eftertanke döda för länge sedan...

Går vidare mot mitt rum men hejdar mig och går tillbaka.

-Den där tejpen kommer att överleva en kärnvapenkatastrof. Det kommer bli tejpen och kackerlackorna kvar här på jorden. Så att du vet!
- Högst troligt.
- Det var bara det, nu ska jag gå.

tisdag 13 januari 2009

Proudly Presents.

Dark & Twisted undrade vem Fallskärmsjägaren är och ifall det är någon som missat så är han min chef. En snabb presentation av honom kan man säga att han köper mankinis, ibland flyger vi tillsammans, det var ofta ett tag, ibland äter han choklad men jag får inte smaka för det. Han är fylld av idéer av alla de slag. Han intresserar sig för mina kalasplaner och hjälper gärna till med detaljerna. Han ger goda råd. Han lyssnar på mig . Sportkunnig. Pappa. Ibland har han semester. Vi diskuterar saker utanför fönstret. Vi mailar på alla de vis.



Ungefär så är han Fallskärmsjägaren.

Tigermuggen II.

Det är lite roligt att Fallskärmsjägaren är tillbaka igen. Självklart skulle jag aldrig berätta det för honom. Men ibland kan man visa med handlingar och efter ett långt övervägande om att han skulle förstå och självklart vara försiktigt gjorde jag det. Han fick låna Tigermuggen.

- Här får du kaffe och som en liten välkommen hem grej får du låna tigemuggen- varsågod!
- Tigermuggen! Det var inte illa.
- Mmm. Det är ju ingen vana direkt och jag vet att du är försiktigt- eller hur?

Lite senare sticker han in huvudet i rummet och meddelar.

- Jag diskade ur den för hand och ställde tillbaka in den i skåpet igen Miss UD. Tack för lånet.

ORKA.

Jag har verkligen inget att skriva om just nu.

Finns det ingen lista eller något man kan fylla i?

/lat bloggare

måndag 12 januari 2009

Jamen kolla Carries hår!

Är ni vakna nu bör ni kolla på första avsnittet av SATC som går på trean. Eller så sover ni och det är bra. Men är ni vakna utan att kolla. Shame on You! Schas iväg med er från datorn...

Ride a bike.

Som vän av ordning måste jag få fråga om jag är ute och cyklar. Är det politisk korrekt att forfarande önska kunder, konsulter och kollegor här och där god fortsättning. Jag har ju inte mailat eller pratat med dem sedan vi halkade in på 2009. Eller innebär det att jag skiter i det blå skåpet och lika gärna kan slänga in glad påsk hälsningar också. Det är inte lätt att vara människa ska gudarna veta.

Teknik och Jag.

Då fallskärmsjägaren är tillbaka på kontoret har jag pratat mest med honom idag. Det har pratats mobiler, hotell, klockor, Air Asia, Little India osv. Malaysia var bra så klart. Den jag har pratat näst mest med idag är tämligen mer otippad. Printern. Helvetesprintern om man ska prata mer i klartext. Här följer ett urval i ur vår "konversation".

- ORKA! Sluta krångla.
- Jamen jag tryckte ju på knappen vad sysslar du med?
- Du är ju inte snabb det är du inte.

Jag och printern kommer aldrig att bli fina vänner. Det sket sig redan från början.

Födelsedagsbarnet.

Du är ju stora damen nu! Grattis Polly på dagen.

UPDATE: Grattis Millan med! Hurra.

söndag 11 januari 2009

He is Back.

Imorgon är Fallskärmsjägaren tillbaka från sin sina tre långa semesterveckor. Jag måste förbereda mig för sarksam, ironi och lite hederlig slänga-käft. Redan nu har han en försprång där han kan berätta om sin jul som tillbringades i Asien medans jag själv slänger in mitt triumfkort som består av vinterkräk på julafton. Mitt andra triumfkort är mest ny ringsignal på mobilen. Rätt solklart vem som får mest sändningstid i vårt samtal och vem som ska ägna sig åt att lyssna för en gångs skull.

To Whom It Might Concern.

Jag har funderat hela dagen på vad jag skulle skriva idag. Men tänkte hela tiden att något jävla rosa inlägg blir det då rakt inte och så knep jag ihop munnen till ett streck sådär charmigt som bara barn kommer undan med. När vuxna gör samma sak blir det rätt fånigt (men nu var det ingen som såg mig heller). Men så slog det mig att jag faktiskt har fantastiska vänner. Vilket jag borde vara bättre på att uppskatta. Vänner som tar den där femåringen som kan vara både butter och trilsk men även femåringen som ibland tror att världen cirkulerar bara runt henne. I klartext tar mina mindre charmanta sidor.

Vänner som inte bara finns där rosa dagar utan alla dagar. Det här inlägget är till er.

lördag 10 januari 2009

Lördags-spårvagnen.

Dessa spårvagnar. Hade jag jobbat i lördags hade jag nästan kunnat se även den här krocken från min kontorsfönster.

Mun tillkopplad- Hjärna frånkopplad.

Ni vet sådana där tillfällen när man allvarligt överväger att klippa av sig tungen? Just det ett sådant. Nästa gång jag får frågan vem någon är lik efter några glas vin ska jag inte glatt ropa.
-Michael Moore! Jättelik ju! Det som händer då är att man får en kökshandduk i ansiktet och då inser man också att tala är silver tiga är guld.



Vilket även påminner mig om den gången jag försökte lista ut vem min fadder på högskolan var lik. - Men du är ju jättelik Ulla Skoog ju! Hon blev inte så glad och jag insåg att ibland kan man hålla inne med sina tankar istället för klampa på som en elefant i glasbutik.



fredag 9 januari 2009

Helgens Agenda.

Om en timme checkar jag ut från jobbet och åker till Skåne-land för att gå på kalas. Innan dess ska jag handla stumpyxor ( för att det blir kallt om rumpen utan) men även handla bilgodis (för sådana är reglerna) trots att jag ätit mer än tjugo geléhallon idag.

Fredag- Födelsedagskalas Down Under.

Lördag- Säg det säg det. Dock kvar till aftonen Down Under.

Söndag- Softa och fika med vänner.

Vad ska ni göra?

Annars då.

Spårvagn kolliderat med något utanför fönstret. Flög delar på gatan. Lite upphetsande ändå så på en vanlig fredagsmorgon. Easy to please liksom. Roligast är dock att vråla i korridoren till kollegorna att de ska komma och titta. Dramaqueen talar.

Empty Rooms.

Jag hävdar att fredagar brukar vara den särklass lugnaste bloggdagen. Oftast jättetyst. Hur kan det komma sig?

torsdag 8 januari 2009

Kalas-Nazi pausar.

Tillfälligt mätt på att agera festfixare men efter en liten check tillbaka för december är det inte så konstigt alls. Det var I afton glögg när jag fyllde år, det var julfest på jobbet och det var en stor middag på nyår. Pausar i arrangerandet en stund så får vi se när nästa festlighet går av stapeln. Man har ändrat sig förr....

Bort Bort.

Ibland lägger jag upp inlägg som jag sedan raderar. Inte för att inläggen är konstiga men jag tycker inte texten flyter och jag saknar lite knorren i slutet. Men det kan ta en stund innan jag inser det. Hur gör ni? Raderar ni någonsin inlägg ni lagt upp?

onsdag 7 januari 2009

Shop until you drop.

Precis när jag ska gå hem och vinkar hej då till sista kollegan säger han.
-Miss UD ,tycker du jag är barnslig som visar dig de nya skorna jag köpte idag? Det är väl inte så manligt att göra så? Visa shoppingfynd?
- Nämen! Såklart inte. Jag ville ju se dem och alla andra visar mig vad de köpt.
- Gör de?
- Jadå, alltid Fallskärmsjägaren och G:a chefen kommer alltid in på mitt rum och visar!
- Säkert?
- De italienska skorna du köpte var jättefina tyckte jag!
- Miss UD?
- Ja?
- Jag är glad att vi hade det här samtalet.

Robyn på tvåan nu.

Tvåan visar en konsert med Robyn. En gedigen hitlista hon har. Men när den här dök upp reste sig håret på armarna.

Teknikens under!

Strömavbrott på Östermalm och linan är död i Göteborg. Teknik är det nya svarta. Å andra sidan är skrivbordet renare än renast.

tisdag 6 januari 2009

Paris- Inlägg till Anonym.

Anonym som kommenterat inlägget nedan tycker rätt bestämt att jag ska med till Paris. Eftersom jag varken vet när var hur eller med vem jag ska åka till Paris tänkte jag berätta om mina erfarenheter av staden. Jag har ju varit där innan.

* När jag var Au-pair i Schweiz åke jag och mina två kompisar dit över en långhelg. Året var 1995 och vi dansade på nattklubbar, åt smuliga baguetter med honung och drack vin ur plastglas på hotellrummet.
* När jag var galen och åkte genom hela Europa med en person jag bara träffat två gånger innan. Paris var ett kort stopp på en non-stop resa från Irland till Spanien (och som slutade i Afrika). Resan var galen och jag hade inte låtit min dotter åka.... Året var nog 1997.
*Jag och B åkte dit för tre år sedan. Mötte våren i Paris. Flanerade,drack vin och umgicks med varandra och staden.

måndag 5 januari 2009

Hur man övertygar sig själv.


Först var det 30% rea på den här jeans-grejen från Carin Wester. Då tittade jag lite blygt på den vinkade och småflörtade lite. Sedan hände det grejer och 30% blev 50% . -FEMTIO tänkte jag högt för mig själv. No you're talking. Men ändå. Vill inte visa mig så lättfotad så slampig. Så jag bet ihop. Ska inte tänkte jag. Nu har jag tittat i säkert TIO dagar och fortfarande finns storlek M kvar. Så nu . Några klick så föll jag till föga. Är det menat så är det.

Minus tio- det finns inget dåligt väder bara dåliga kläder.

Fem kompisar inom promenadavstånd. Undrar om någon kan tänka sig att just ta en liten promenad...

Hata snigel.

Mitt i smällkalla januari fick jag ett oväntat besök i min keso/avocado/räkwrap. Ett litet snigelskal på en halv cm skulle ha hamnat i min mage om jag inte hejdat mig lite smidigt.

När blodsockret faller.

Var och lämnade tillbaka en lånad vinkaraff igår. Vinkaraffens ägare och ägarinna är en av mina bästa vänner och de har bott i lägenheten i ..låt oss säga ett år minimum. För att beskriva lägenheten eller rättare sagt huset där lägenheten befinner sig skulle jag vilja säga så här. Ni vet landet Narnia när barnen i berättelsen hittar ett land via en garderob? Ibland är det bara en solid vägg men ibland öppnar sig klädkammaren och man når landet. Ungefär så skulle jag vilja beskriva den här lägenheten. Det finns två olika ingångar med två olika koder. Bara där tycker jag det börjar tjorva ihop sig. Sedan när man gått in genom ingången får man ta en hiss med en kod såklart och ut på någon loftgång och in genom någon dörr och har man tur är man då framme vid landet Narnia/rätt lägenhet. Igår stövlade jag dock in i vad jag trodde var rätt ingång och tänkte att jag skiter i den där jävla hissen jag tar trapporna. Så jag gick fem våningar upp och när jag inte kom längre insåg jag att det var fel ingång. Helvete tänkte jag igen och fick gå ner alla trapporna igen kika ut på innergården leta upp hissfanskapet och åkte bara fel en gång innan jag till slut hittade Narnia/rätt lägenhet. Plingar på och stövlar in i samma sekund och säger surt

- Aldrig mer kommer jag komma hit och hälsa på! Det är helt omöjligt att hitta hit! Ni får flytta igen. Så här kan vi inte ha det! Fasiken fem trappor upp gick jag och inte bodde ni där? Koder hit och koder dit. Åkte fel med hissen gjorde jag också.

En arrakboll och en kopp kaffe senare är jag lite mer mild i humöret.

-Jag kommer nog tillbaka igen om jag hittar ut. Just det. Hittar jag ut kan jag tänka mig att besöka er igen. Måste ni bo så svårt?

söndag 4 januari 2009

Så är det att.

Lovade mig själv att gå och träna. Så hej då på en stund.

HejHej.

Födelsedagspresenten.

Idag ska jag vara fotomodell för första och sista gången i mitt liv!

Men nu. Grötfrukost.

Våga Fråga- Miss Trött På.

Det finns vissa frågor som jag personligen anser att man faktiskt inte ställer. Eller som jag aldrig skulle ställa heller vilket gör att jag blir ganska förbannad när jag väl får frågan.

1. Vad har du i lön? - Man frågar inte det gör man inte. Tycker frågan är på tok för personlig. Kanske är det bara jag ? Men jag diskuterar ytterst sällan lön. Det finns liksom ingen anledning.
2. Vad gav ni för lägenheten? - Vilket känns lite mer okej att fråga. Men det tog nog nära ett år innan jag var ok med att berätta. Vi talar om tjejen vars tidigare dyraste köp var flygbiljetter till andra sidan jorden. Det är ett gigantiskt hopp.

Sedan finns det ytterligare två frågor som inte har med pengar att göra.

3. När ska ni ha barn? - Snacka om laddad fråga!
4. Varför äter du inte kött? - Vilken kan ställas på rätt sätt men tenderar att mynna ut i rätt många försvarstal för alla vegetarianer i hela världen. Folk får äta kött om de vill, på längden tvären och bredden. Jag säger inget om det. Men låt mig slippa redogöra in absurdum.

Australia.

Säg så här. Jag skulle inte rekommendera att ni springer benen av er för att se den. Men jag är inte heller besviken över att vi valde att se den. Den är helt okej men kommer inte förändra mitt liv på något vis. Om man gärna vill ha någon form av betyg lite mer konkret skulle jag ge den....ungefär tre av fem. Eller strax under möjligtvis.

lördag 3 januari 2009

Filmtajm.


Slut på dekadensen. Bio i afton. Två timmar och 45 minuter. Jag hoppas den är bra! Men popcorn är också ett bra skäl.

Inväntar.

Sitter och väntar på att få ett litet ryck. Tanken är att det ska innehålla
*tvätta några maskiner
*skutta iväg till återvinningen
*boka bio inför kvällen
*träningspass
*lite egen-SPA

Orka tänker jag och sitter kvar framför datorn i pyjamas.

fredag 2 januari 2009

Fortfarande oklart.

Vad som talar för att jag är vaken....
-Befinner mig på jobbet & promenerat hit.
Samtidigt så....
-Ögonen är stängda och hjärnan är inte kontaktbar.