söndag 18 januari 2009

Katter.

Klockan är närmare halv sex och jag har forfarande inte varit utanför tomten. Dock har jag varit på baksidan med Saga i sele för att hon ska vänja sig lite. Jag vet inte om jag vill att hon ska vara utekatt på samma sätt som Gul. Det var ingen rolig dag den där i september. Nu har jag ju chansen att aldrig vänja henne vid frihet utan sele. Grannarna får tycka att jag är världens fjant. Bjuder på det.

10 kommentarer:

Anonym sa...

ÅÅÅå, det kommer gå bra... och grannar är till för att förfasa sig över alla påhitt ;-)

emve sa...

Det är en bra idé tycker jag... för kissen skull och för eran skull oxå! Vi tar Choko & Sixten i varsin sele och går ut på gården. En del grannar tittar lite frågande men många kommer fram och pratar och tycker det är roligt oxå. Choko går att släppa lös korta stunder, han vill ändå bara tassa efter oss. :o)

Miss Upsey Daisy sa...

Maria- De är sju resor värre. De slåss ju!

Em- Gul kan jag inte ändra på. Han skulle bli olycklig i sele.. Men Saga har fortfarande inte varit i frihet så där kanske det faktiskt skulle fungera. Jag ger det ett fösökt iallafall.

Susanne och Pebbels sa...

Man ska göra det som känns bäst, jag låter inte min katt gå ut själv heller... :)

Miss Upsey Daisy sa...

DaT- efter att ha förlorat en katt vill jag inte mer..

Anonym sa...

Min katt gick bredvid utan sele när jag gick ut med hunden. Folk tittade. Katten o jag ute på promenad med hunden. Hihi.

emster sa...

Det är fullt förståeligt att du vill ha Saga hemma... Men det kan vara bra att släppa taget: låta de små pröva sina vingar. Fast man måste inte. Man gör som man vill. Så det så!

Anonym sa...

Ja, det kanske trots allt är bättre så. Fast jag vet verkligen inget om katter så egentligen kan man ju fråga sig varför jag tycker till överhuvudtaget.

Jo sa...

Jag tycker att det är en bra idé att försöka hålla henne van vid sele! Jag skulle ju aldrig våga släppa mina missar inne i stan. Bor inte alls så det skulle funka. De få vara lantmissar istället.

Miss Upsey Daisy sa...

Tant- De gör ju så :D

Emster- Inte när det finns bilar....

Katinka- Tycka får man ju :D

Jo- Du har ju en bra lösning tycker jag.