tisdag 29 april 2008

Stress-Fröken.

Hektiskt som bara den. Börjar se nya sidor hos mig själv som att jag plockar med mig andra människors vattenkaraffer och springer in i bord. Kollegor ser paniken i ögonen och backar ett steg alternativt bollar problemen när så behövs. En scanning och några skatteberäkningar senare ska jag vara i hamn.

måndag 28 april 2008

Full fart framåt.

Allt går i ett svindlande tempo.

Återkommer om några dagar igen.

Excelfilerna kallar.

Ta-Ta-for-Now!

fredag 25 april 2008

Den lille trädgårdsarkitekten.

Ibland går de där trädgårdstankarna lite över styr. Man skulle kunna säga att jag skenar iväg.

- B, vi skulle kunna stoppa hela trädgården full av rosa flamingos!
- Nej
- Kulörta lyktor à la chinaresturang?
- Nej
- En ponny? (efter att ha sett inslag om Gothenburg Horseshow)
- Nej
- En hundvalp? (Efter att ha sett Gin på Britains got talent)
- Nej!

Men dissar man ponnyförslaget kan man sedan stöta på patrull vid egna önskemål.

- Miss UD idag ska jag köpa en floff-floff* för trädgården!
- Nej, här köps ingen floff-floff för mina pengar.
- Joho, det gör jag på vägen hem!
- Jag betalar inte för floff-floff! No way!

*Floff-Floff, har glömt bort .. stenvändare? Stenskrapa? En slags moj..... Och ja inlägget hade varit roligare om jag kommit på vad den där grejen hette.....

torsdag 24 april 2008

Från fönstret.

Det händer ju lite saker utanför mitt fönster. Nyss var det några grodmän som simmade i kanalen. Närmare sex stycken. Nu ropar jag och G:a chefen lite teorier mellan rummen angående polisen och ambulansen som har stannat här utanför. Cykelolycka eller fyllo som har ramlat verkar vara alternativen.

Småprata.

Såg Barnmorskorna igår. Har nämligen en hel hoper vänner på middag på lördag. Bland dessa vänner har vi fyra barn och ett barn i magen. Jag förebereder mig på att kunna följa med i samtalet! Funderar på vilka nya ord jag lärde mig.... Men de verkar var bortblåsta iallafall. Dock lägger jag till följande på listan.

1. Vid kejsarsnitt är man SJU personer! Varken mer eller mindre. Känns dock inte som en möjlig TP-fråga men man vet inte.
2. Vid kejsarsnitt skär man genom SJU lager vävnad. Överkurs vore att kunna namnen på varje lager. Funderar på att googla.


Update: Alltså. Ska varje person skära igenom ett lager vävnad? Eller är det bara slumpen? Får kolla på nästa avsnitt ifall de förklarar det här totalt oväntande sambandet.

One Night in Göteborg.

Ibland brukar B och jag titta på varandra och muttra något om att vi börjar bli som småbarnsföräldrar. Utan småbarn. Med katter. Eftersom vi numera är luttrade in och utkastare av katter sköter vi det med endast reptilhjärnan igång. Därför har vi lite lucköppning vissa mornar. Nu kanske den uppmärksamme läsaren tänker att man bara kan kasta ut katterna och sova vidare. Tyvärr lever Gul i den tron att han en vacker dag kommer kunna gräva sig både in och ut. Detta kan appliceras på transportburar och på dörren mellan sovrum/vardagsrum samt även altandörren. Men det mest glimrande är att man kan gräva sig in genom fönstret jamande något som förmodligen betyder släpp-in-mig-för-i-helvete. Nytt för natten var att jag hörde att Gul lekte med något i vardagsrummet. Jag har lärt mig att oftast är det något som Gul hittat ute. Det var en mus. En död sådan.

-Morr sade Gul.
-Suck sade jag.
- Nu får du och din vän gå ut sade jag och bar Gul med mus i munnen till altandörren och sade adjö för en stund.

Gick tillbaka till sovrummet och frågade den numera vakna B ifall han månne öppnat porten för Gul och Guls vän. B svarar att utan glasögon/linser skulle han kunna släppa in Gul bärandes på en kanin.

onsdag 23 april 2008

Once you pop.

Vi har ju en liten trädgård. Säg 20 kvadrat eller så? Där planterar jag blommor som inte har kommit upp än. Fallskärmsjägaren svarade min otålighet med - " Miss UD, det är blommor och inte popcorn. Det tar en stund innan man ser något. Det är liksom inte bara pop pop pop"

tisdag 22 april 2008

En blick i backspegeln.

Nu har jag gnällt i dagarna tre.

Få se nu. Dags för något rosa.

Whats next onsdag ?

Idag satt jag och jobbade hela dagen med en stor excelgrej. När det där programmet dog ni vet?
Iallafall så kom det tillbaka igen. Fiffigt tänkte jag och fortsatte och jobba. Sedan när jag skulle spara gick det inte och programmet stängde. 600 rader i excel borta med vinden.

Summering av veckan så här långt.

Måndag- sög.
Tisdag- sög också.

Jag borde ha lärt mig.

När ett av de program jag arbetar med ligger nere hjälper det föga att ropa "HALLÅ" lite irriterat. Exakt vad är det jag förväntar mig här?

Goodies.

Efter en check på intranätet såg jag att jag är ledig onsdag till söndag nästa vecka. Hepp! Tyckte man att det bara var halvkul kan man glädja sig åt att våra sommartider börjar 12 maj till 12 september och innebär att vi slutar klockan 16.00 varje dag. Så ska jag bara undvika att sätta på larmet varje dag så blir det nog tipp-topp.

måndag 21 april 2008

Pour Moi.



Underlagscreme och Lippgloss från Clinique blev plåster på såren efter morgonens dust med Securitas. Allergitestat men inte djurtestat. Passar som handen i handsken.

Måndagmorgon.

Imorse gick jag upp extra tidigt. Ämnade nämligen att en annan väg till jobbet för att dra med lite kartonger till pappersåtervinningen. Stegade iväg efter att ha arrangerat alla kartonger så att det gick att bära. Väl framme vid återvinningen ser jag att jag inte är ensam. Tre bistra renhållningsarbetare håller nämligen på att fota den röran som är utanför holkarna. Folk har nämligen lagt sina kartonger på marken eftersom det varit fullt. De gav mig en ilsken blick och jag vände på klacken. Därav stod jag för valmöjligheterna.

1. Gå till den andra återvinningen som ligger förbi lägenheten åt andra hållet.
2. Ta med kartongerna till jobbet och lägga i vår återvinning.
3. Gå hem med skiten igen.

Valde trean och stod då mellan valet att lägga kartongerna.

1. På baksidan.
2. Utanför vår dörr- dock ser det inte så snyggt ut.
3. Lägga in det i hallen.

Valde åter igen trean. Larmade av. Larmade nästan av. Skillnaden mellan att larma av och larma nästan av är att larmet går vid nästan.

Och det gjorde det. Med råge.

Securitas svarar inte vid första signalen. Inte vid andra heller. Men vid tredje. Man kan ju säga så här. Med ett larm tjutande är det rätt viktigt att komma i kontakt med dem som kan stänga av skiten och det snabbt.

Sedan började jag gråta av ilska att jag bara krånglat runt hela morgonen.

Och nu är jag på jobbet.

söndag 20 april 2008

Jag är tråkigast i världen.

Jag vågade aldrig ha på mig snoppglasögonen. Inte ens markiserna och jag hade på mig de guldiga i mindre än fem minuter. När jag kom skyllde jag på alkoholen att de saknades. Under kvällens lopp tänkte jag att det nog skulle kännas när det var dags. Men det var aldrig dags.

Och jag bangade.

Det gör mig ledsen. För nu känner jag mig ohyggligt tråkig. Och ja. Jag vet att det inte sitter i ett par grotesk fula snoppglasögon hurvida en människa är rolig eller ej. Men det stör mig att jag valde att inte bjuda på mig själv utan gled runt i ingenmansland med ett par glasögon som faktiskt skulle användas av kreti och pleti på stadens gator.

lördag 19 april 2008

Bara halvful.

Det stör mig lite att jag liksom fegar ur. Men alla ska andra bara vara halvfula vill inte jag vara jätteful. Kanske. Kvällen får utvisa.

Tveksamheter.

Sprang på Fröken C idag på stan. Det visade sig att hon inte ämnade att ha snoppglasögon på sig ikväll utan hon hade köpt mer normala glasögon. Jag räknar snoppglasögon som outsiders inom gebitet. Därav drabbades jag av panik och beslöt mig för att köpa tre par som bara var fula. Så nu sitter jag här med åtta par glasögon. Jag vill belysa att det här är en fest som pågår en kväll. Jag agerar mer som det vore en festival eller nått.

Löpträna.

Så var det dags att ge sig ut och löpträna. B skruvar med sin cykel inför stundande cykeltur. Hem med vändade post för att ge sig ner på stan och träffa Tesa. Hem tillbaka med vändade post för att byta om och säga hej till en sjöman från Skåne som ska bo hos oss. Slutligen möta upp med de andra inför glasögonfesten på andra sidan stan...



Puh!

fredag 18 april 2008

Snopp eller markis- därom tvista de lärde.



1. Snoppglasögon- verkar sitta fast ganska bra, ollon löstagbart för shottar.
2. Markisglasögon- istället för solglasögon används markis.
3. Vanliga glasögon- kommer smälta in fint.
4. Vattensprutande glasögon- sprutar just vatten.
5- Blinkade glasögon- kommer att blinka i de små röda lamporna.
Tror jag kommer att växla mellan ettan, tvåan och femman.

Oh the smell.



Handlat fästingshalsband till Gul och Grå. De luktar myggmedel och nu luktar ALLT myggmedel. Men kan jag slippa alla fästingar är det värt det BIG TIME.

Nu säger jag det!

Ha ha! Jag har ett par glasögon med en snopp! Genetaliskt sanna mina ord.

Å de kommer meera det kommer meeeeera!

Helgens Agenda.

Helgens stora happening är vårfest!


Fredag- Hemma, jag ska göra något som jag aldrig gjort förut. Baka pizza. Det ligger några pizzerior i närheten ifall jag misslyckas katastrofalt. Ligger i farans riktning.


Lördag- En bloggdejt med Tesa. Vi ska kika runt lite i affärer. Sedan är det bara hem med vändande post för att byta om inför aftonens vårfest. Glasögon är teamat till skillnad från höstens fest som hade hattar. Jag har fått låna inte mindre än FEM glasögon av Fallskärmsjägaren så jag ämnar att byta om under kvällen. Vissa kräver batterier och andra är med klädsamma när mörkret faller.


Söndag- Go huntig utemöbler I assume?

torsdag 17 april 2008

Hårda bud i Mellerud.




Två latte om dagen. Slut på okynnesdrickandet.

Det har startat.


Plockade bort en sådan här på Grå igår. Fruktansvärt äckligt är det. Apoteket på lunchen och leta fästingmedel.

onsdag 16 april 2008

24 minuter kvar- Dubbelavsnitt.


Panik i Kubik.

KONTOR
-Fallskärmsjägaren, du måste köra mig hem NU! Mina blommor haglar sönder! Alla måste åka hem till mig NUNUNUNU!
-Kör mig hem nu! Hela kontoret får följa med hem! Bara vi skyndar oss.

TELEFON
-Hej pojkvän! Våra blommor haglar sönder! Våra blommor haglar söööööööönder!
-Nej då, det är tak.. de klarar sig.
-Tror du?
-Ja då.
-Mmmmm

Blommor.

Lunchens shoppinglista.

1. Blomsterkvast åt kollega.
2. Blomma till mitt kontorsrum.
3. Blommor till trädgården.

och så en bubblare....

4. Tandkräm.

Världens grej!

Fick världens mail i korgen imorse. Man kan köpa lägenheter i Bulgarien. För nästan inga pengar alls. Snacka om att jag ska slå till. Måste bara vänta på pengarna som kommer att raaasa in bara jag har hjälpt den där mannen i Nigeria. Ska bara flytta över en struntsumma pengar till honom för att kunna casha ut massor av dollar! Vunnit kryssning har jag också gjort. När man tror att Gud har glömt en fullständigt regnar det manna från himlen.


UPDATE: Och det kommer mera. Det kommer meeeeera. Jag kan köpa ett grillset från Hasaki för 39.50! Och lösa mina lån! I say let it spam oh let it spam!

tisdag 15 april 2008

Pink Power.

Dagens bästa händelse var när jag fick en rosa badgiraff av en vän idag. Den ska få följa med mig varje dag i handväskan. Mitt första möte med ett poweranimal. När jag var liten hade jag en tyghund som hette Lusen. Det året jag fyllde 34 fick jag en rosa plastgiraff. Tiderna förändras och jag med dem.

Godda Tjena Tjena Hallå

Vi går från klarhet till klarhet. Dessa problem som kantar min vardag.


Å ni bara - whats up Miss UD!


Det är hälsandet. Det är kramarna och ickerkramarna.



Nyss stod jag i fikarummet tillsammans med storastorchefen. Men även kontorschfen för den andra lanthandeln*. Jag började med att ta i hand och hälsa på storastorchefen. Sedan var stod jag öga mot öga med andra lanthandelskontorchef, vi är i samma ålder, han skulle skicka något på facebook lovade han vid förra konf och tidigare har vi alltid kramat om varandra när vi ses. Men då blir jag plötsligt osäker. Handhälsat på personen innan. Men brukar alltid krama om andra lanthandelschefen på pre chef-tiden och nu sträcks det fram en hand som jag tar tag i.



Men andra sidan av mynter är också kramandet av kollegor man knappt känner. Det tar halva mötestiden att innan man har hunnit med att krama alla. Ibland känner jag att ibland kramar om kollegor som jag nästan inte kan namnet på. Bara för att det går av bara farten. Det känns också lite krystat.

Vill man vidare utveckla det hela kan man gå in på kindpussandet de få gånger jag har träffat mina spanska kollegor men jag tror jag hejdar mig här.......


*lokalkontor

måndag 14 april 2008

Ondska.

Man kan gnälla de flesta dagar precis hur mycket man vill. Idag känns det dock som en dag som man ska tänka på vad som han hänt den senaste tiden. Det ska jag ägna mig åt idag.

kram

söndag 13 april 2008

WTF


Parlamentet och ingen Björn Gustafsson. Hur ska jag kunna vara rosa och positiv? va va va!

Rosa.

Köpte förresten massor av rosa blommor att ha i krukor. Jag är dålig på rosa. Jag är dålig på fluffiga saker överlag. Jag skulla vilja gå en kurs i att lära mig ord som underbart härligt njuta istället för de vanliga ironiska orden. Alla positiva människor är ju underbara (se där se där.. jag lär mig) men ibland undrar jag om man kan vara renodlad positiv jämt?

Bara så.

Den käre Peter får pussar och pankaka till middag. Själva ordet dansar fram och betydelsen är inte dålig den heller.

Trädgårdsmarodören.

När gud skapade mig glömde han bort att lägga in någon trädgårdsmästar-gen. Inte den minsta tillstymmelse till gröna fingrar. Inget som direkt stör mig vanligtvis. Idag har jag lagt mina klantiga små fingrar i vår rabatt. Projektet gick ut på..



1.ta bort ogräs

2.plantera nya blommor.

3. Klippa några buskar (?)



När de gäller ettan finns det flera problem. För det första. Vad räknas som ogräs? Är det vissa blad som direkt är ogräs eller kan det vara saker som jag själv tycker är fula? Nu gick jag lite på "hejdu? Säg något innan pipet annars måste jag döda dig" Så jag hackade upp vissa blad och andra fick leva. Inte något speciellt system utan mest random.



Tvåan. Har planterat lite lökar. Några här och några där. Inte heller där finns det någon logik. Vilka blommor? Gula blommor. En röd blomma. Kanske blå. Minnet sviker.



Klippa buskar. Först klippte jag ner de taggiga jävlarna. Sedan kom jag på att jag inte alls ville att de skulle vara kvar där så då dödade jag dem. Ungefär så. Pojkvännen får klippa de större rosbuskarna, han hade tydliga önskemål om det. Från min sida kommer inga protester what so ever.

lördag 12 april 2008

Spelkväll.

Tonight är det spelkväll. Handlade snacks när jag var hungrig för oss fem men är det något fotbollslag eller annan förening som har vägarna förbi är det bara att dyka upp. Chips für Alle så att säga.

Död II

Forsättningen på mannen som fiskades upp ur kanalen.Vad kan man säga. Otroligt tragiskt.

Antingen eller.



Vad vill jag egentligen? Uppleva massor och vara konstant skitig i två veckor eller ha en fin väska tills jag dör? Det tål att tänkas på.

Jag kan inte förklara.

Vissa lördagar är trots rätt placering i veckan mer som söndagar.

fredag 11 april 2008

The doors The doors.

Ohmygod.

Ännu ett problem av dignitet.

Det är det här med dörrar.

Scenariot är följande. Jag går mot dörren. (!!!!). Jag öppnar dörren. Jag vänder mig om och kollar bakåt. Där kommer för mig en helt främmande människa som också ska använda sig av ovan nämnda dörr. Nu kommer det trixiga. Om jag stannar till och håller upp dörren kommer ovan nämda människa att få springa för att inte låta mig vänta medans jag håller upp dörren. Om jag istället släpper dörren kommer den förmodligen slå igen mitt för näsan på ovan nämnda person. Ytterst oartigt. Men även oartigt att stressa någon till språngmarsch.


Sådär. Men livet ska väl inte vara enkelt heller.

And there it was another lista!

Jag är: pigg efter dagen första kaffe & på bra humör.
Jag är inte: vidare förtjust i den svenska sommaren- den är så lynnig! Bättre att åka bort istället.
Jag tycker om: När det är balans mellan full fart och lugn. Behöver input för att må bra!
Jag tycker inte om: Bloggare som är elaka mot andra bloggare. Tacksam för att inte varit drabbad ... än.
Jag vill ha: En Mulberry Bayswater men jag vet inte om jag vill tillräckligt mycket för pengarna.
Jag vill inte ha: Mer att göra både privat och på jobbet. Nu får jag ta tag i det som är för tillfället.
Jag har: En ny Elle som ligger hemma och väntar på mig!
Jag har inte: några husmoders gener whatsoever baka, blommor, sy och ungar. Not my cup of tea.
Jag vet: att det blir en påse lösgodis ikväll.
Jag vet inte: Hur man lättast tar sig till bröllopet i norra England i september. Får slå en forsk i det.

Ikväll.


Frångår den sedvanliga After Worken till förmån för fredagsbio. Göteborgsvarvet hägrar i maj så nu om någongång är det dags att lyfta på rumpestumpen och ge sig ut i spåret och skippa ölen.

torsdag 10 april 2008

Burk Orm.

Ibland är jag inte speciellt snäll. Vet ni vad. Det känns jätteskönt faktiskt. Till en början. Sedan kommer det dåliga samvetet. Vet någon hur man blir av med det dåliga samvetet?

Andra sidan av myntet.

Förresten.

Vill bara poängtera att jag faktiskt är en seriös arbetande människa också. Men skulle jag skriva om alla indextabeller, basbelopp, fastighetslistor, skattesatser och allt annat som hör mitt jobb till skulle ni säkert somna. Vidare skämtar jag inte med kreti och pleti heller utan bara de som kan ta det helt säkert.

Det var bara det.

onsdag 9 april 2008

Pensionsval- The very beginning.

De vill alltså ha ett personligt brev som ska skickas. Här duger ingen e-post. Jag kanske skulle bifoga faxet* jag skickade vår HR avdelning i Stockholm för det var jag ju i tid med. Något i stil med.

Hej XXXX

This is the vote from the Gothenburg Office. Ten points* goes to pensionsval two.

Mvh Miss UD

Var tvungen att dubbelkolla med G:a chefen om personalchefen hade humor. Jag har inte hört ett ljud sedan dess. Man får väl hoppas att lönen kommer som den ska i april. Och bonusen kom jag på.

*Ja jag faxade. Hon ville ha det så.
*Egentligen skulle det ha ståt tolv poäng men det blev fel.

En timme senare.

Vi slutar 16.45 men ändå sitter halva kontoret och jobbar över. En timme till sedan tackar jag för mig.

Hjärnsläpp.

Bläddrade i Metro.

Hur kan man ens överväga att låta ägaren få tillbaka katten? Vissa kommentarer verkar komma från människor med uppenbara hål i huvudet. Ibland har jag uppenbara problem med att förstå mig på folk.

Kunskap är aldrig tungt att bära.

Hoppas på att få komma till Stockholm på kurs vecka 20.

Är ni hemma Smartasmia och Annie?

Slutligen ett tredje sätt att piffa upp onsdagen.

Försök att ändra ditt pensionsval och skicka efter ditt alldeles lilla egna lösenord eftersom det du valde häromdagen verkar vara förbrukat. Maila sedan ett par gånger med kundtjänst.

UPDATE: Kundtjänst låter meddela att eftersom jag var lite sen med det där lilla valet får jag skriva ett personligt brev och berätta varför. Olalala- personligt. Ni ska få se på personligt minsan.

Ett annat sätt att piffa upp onsdagen.

Skulle kunna vara att springa iväg till gyn! Livet är härligt.

Så roligt var det.

Igår var det döingar. Idag är det valutakurser och diverse excelfiler framlänges och baklänges. Vad är en bal på slottet?

tisdag 8 april 2008

Död.

Utanför mitt fönster fiskade nyss några brandmän upp en död person från kanalen. De lade honom på en vit bår, lindade in honom i en röd filt och spände svarta remmar om hela paketet innan de bar iväg honom. Till andra icke vardagliga händelser som utspelar sig med utsikt från fönstret tillhör även bilolyckor samt efterdyningarna efter två bankrån ( om man flyttar några kontorsrum bort).

UPDATE: GP kan vara snabba! http://www.gp.se/gp/jsp/Crosslink.jsp?d=113&a=413069

Tisdag.

Inredninsexperten Jo och jag ska ägna eftermiddagen åt att besöka diverse affärer. Kanske en som börjar på I och slutar på KEA. Numera är jag en fena på att scanna i självbetjäningskassan.
Hemligheten är att inte hålla för nära utan ca 15 cm ifrån.

Vad gör man?

På vägen till jobbet mötte jag en tjej som var ute och gjorde lite powerwalking. Till saken hör att henns vader och lår var lika smala. Jag fick en glimt av hennes kantiga ansikte men resten av kroppen var dolt i en enorm jacka. Det gjorde ont i mig när jag såg henne pinna i ett högt tempo för att sedan försvinna.

måndag 7 april 2008

Ja för pengar är ju ingen bristvara.

Nytränad och allt. Man kanske skulle tvätta sina blonda testar med schampot som kostade som en hel bananrepubliks BNP.

Moahahahahaha.

People I got the power! Again.

Gissa vem som ska anordna kontorets vårfest? Det här är ju festligt värre. Oh lalala. Äntligen får den som är bäst på att bestämma styra upp nått bra.

Nytt schampo.

Hoppas jag får hissa och inte dissa.

Oväntat.

Fallskärmsjägaren tittar in och beklagar sig över printern som är tämligen ologisk.

-Det är satans verk
-Satans verk?
-Just det. Satans verk.
-Kommer det här bli någon form av standardsvar framöver?
-Jepp.

Nip-tuck?

Varje kvinna bör han en tv-serie att följa och eftersom Desperate Housewifes verkar pausa denna säsongen fundrar jag lite på om Nip-tuck skulle kunna bli något. Den går på söndagkvällarna när jag oftast är hemma och man drar sig inte för smaskiga detaljer. Ibland lite för snaskigt dock. Nåväl, vi får se. Det är inget som är skrivet i sten än så länge.

söndag 6 april 2008

Snabba fingrar gör fel.

Tongaparty?

Suck.

TOGAPARTY GOTT FOLK TOGA!

Kvällens bio.


Flyga Drake. Inte läst boken, ibland kan det vara en fördel. Någon som sett eller läst?

Dagens Tanke.

Vad är konceptet för en lyckad fest?

UPDATE I: Ska man klä upp eller klä ut?

lördag 5 april 2008

Kvällsmat.

Jag pratade med Amy nyss och hon verkade inte ha några planer på att laga någon kvällsmat åt oss. Hon var dessutom öppen för att äta micropizza ännu en gång idag. Med tanke på att hon brukar snorta kokain ibland låter det riktigt hälsosamt.

Best Buddies.



Jag och Amy ska hänga i eftermiddag/kväll. Drogfritt såklart!

A bömb?

Händer det något hemskt ifall Friskis har ett pass utan Värsta schlagern med Markoolio och Linda Bengtzing? Eller varför vågar de inte försöka?

The Pain The Pain.

Spinningen imorse var inte helt smärtfri vill jag lova. Har ni någonsin haft träningsvärk som verkligen gör ont? Betoningen ligger på värken. Bokade nämligen spinningen samtidigt med torsdagens skivstång och visste inte att det skulle bli så illa. Sedan när det gjorde så ont i fredags tänkte jag nog mest att det är nog bra att röra på sig lite. Nåväl. Det som inte dödar det härdar.

fredag 4 april 2008

(samtal mellan mig och mig)

Midnatt.

Sedan är det marsh pankaka i säng. Då är det slutbloggat unga fröken. Det är en dag imorgon också. Nån ordning får de vara.

På Youtube As We Speak.

Nu är jag inne på Fatboy Slim helt plötsligt. Jag antar att det är Guds sätt att säga till mig att det är till Brighton jag ska flytta. Ett annat alternativ är att jag är lite full och nostalgisk. Föreslår att vi suger på det här en stund. Vem är det som korrekturläser allt fylledravel jag skriver förresten? Nån frivillig här .. nu?

Intressant.

Att jag är en tönt när det gäller musik påtalade jag nyss.

Så jag borde inte bli förvånad att ju mer öl jag har druckit desto bättre blir Radio City Rewind. Eller varför bli förvånad. Jag menar. Det mesta blir ju bättre efter en eller två drinkar.

Bara en pyttestrax kvar nu.



After Worken hägrar. Jag har tappat arbetslusten nu med 20 minuter kvar till utcheckning. Det blir lätt så på fredagar.

Nu säger jag det.

Men jag gillar James Blunt. Faktiskt.

Alla gör tydligen inte det.

Sådär. Nu blev det kanske skottpengar på mig.

Snabb i vändningarna.

Min ambition om att köra två pass styrka i veckan ( skivstång) verkar kräva att man är snabb att boka på Friskis. De passen blir uppbokade innan man hinner säga flaska. Jag har inte så mycket val heller sedan de städade bort mitt styrkeschema.

Helgens Agenda.


Solokvist hela helgen. Många planer men ändå inga planer. Tunnaste agendan på länge. Frågan är om det är bra eller dåligt?

Fredag- Guess what! After Work i väldigt vanlig ordning. Jag är en kvinna fylld av överraskningar minsan. Rock'n roll för hela slanten.

Lördag & Söndag- Vi får se. Det får vi. Bio söndag.

UPDATE: Alltså. Jag har hundra planer i stil med städa i källaren, plantera blommor i "trädgården", flytta allt från gamla datorn till nya datorn osv osv. Men hur rockn roll är det?!!!

UPDATE II: Kanske bio också. Yes.

UPDATE III: Fika med Miss E och Missy.

torsdag 3 april 2008

Same as last year.

Varje vår vill jag flytta utomlands. Det är verkligen tok på för sällan jag verkligen gör det. Helt galet sällan.

Idag.

Fika med Elliots mamma. Eller varför säger jag Elliot. Döpte om honom den där Kalas-Nazikvällen till Gulliot. Numera är han tydligen Gulliot med hela släkten och alla vänner. Efter fikat är det bodypump på kvällskvisten. Ett par styrkepass i veckan är ambitionen.

onsdag 2 april 2008

Säkerthetsavstånd.

Av en slump såg jag att de var Barnmorskorna på tv.

Tänkte göra ett säkert studiebesök och se vad typ hela min bekantskapskrets gått igenom. Lära mig lite ord att slänga mig med nästa gång. Nytt för kvällen epidural. Säg inte att jag inte hänger med. Jag nästan är barnmorska.

(Åh, nyss susade det förbi något i bild som såg ut som en kattbur ! )

*klapp-klapp*

Nyss gav jag mig själv en spontanapplåd här framför datorn enkom för att jag tror jag har lyckats göra något smart och komplicerat. Passande nog ska kontoret äta tårta om fem minuter. Jag kommer fantisera om att det är för mig.

Efterlysning.

Alla kattägare.

Hur i hela friden får ni era katter att sova på nätterna?

Eller Grå är rätt OK. Det är snarare Gul som går på amfetamin.

Går era gula katter också på amfetamin?

Beställningen.

Här är halva gänget som fick följa med hem igår. Inser att jag gillar grått & lila. Hade ingen aning!




Bilder lånade av Wardrobe Stockholm

Dagens Outfit.

Göteborg klär sig bäst i solsken måste jag säga. Det här grå vädret är ingen större hit. Sedan kan ni gissa vems sambo som åker på konf till Spanien imorgon. Inga priser att vinna!

tisdag 1 april 2008

Glad Påsk till mig själv.

Åtta saker från Wardrobe hämtade!

Jag inser att jag är lite tyngre om gumpen är jag trodde. Inget som lite motion inte kan råda bot på. Den vit och blårandiga kjolen ska krängas på lite längre fram i vår alltså. Allt annat satt som en smäck. En vit storskjorta får följa med till jobbet imorgon redan.

Kalas.

Om Grå skulle bjuda in till födelsedagskalas skulle det se lite annorlunda ut. Nu har vi inte pratat om det så men jag misstänker att upplägget skulle vara något liknande.

Gäster- jag, B och sommarkolloföreståndarna* inte Gul.

Meny- tonfisk, skinka, fil och sedan skulle vi alla få dricka rinnande vatten från grovkökskranen.

Aktiviteter- leta tops under mattan, sitta i banankartong, sitta i papp-påse, dricka vatten ur dricksglas. När vi är trötta sover vi på varandras huvuden.

Presenter- FÅ KOMMA IN I GARDEROBEN! tops, levande möss,


*mamma och pappa

Aktörer.

Tidigare aktörer har ju varit Fallskärmsjägaren OCH chefen. Numera sedan åtta imorse är det samma person. Jag tror Fallskärmsjägaren får kvarstå med sitt alias. Man ska inte byta ut ett fungerande koncept. Så tror jag att chefen blir G:a chefen. Så får det bli.