måndag 7 april 2008

Nip-tuck?

Varje kvinna bör han en tv-serie att följa och eftersom Desperate Housewifes verkar pausa denna säsongen fundrar jag lite på om Nip-tuck skulle kunna bli något. Den går på söndagkvällarna när jag oftast är hemma och man drar sig inte för smaskiga detaljer. Ibland lite för snaskigt dock. Nåväl, vi får se. Det är inget som är skrivet i sten än så länge.

9 kommentarer:

Annie - PD sa...

Snart ska jag bege mig in i TV världen, nu är min input gällande detta lite bristfällig, hehe :)

Jo sa...

Mjaa.. ingen jättebra serie om du frågar mig. Försökte hänga med när den kom, men jag kom på mig själv med att missa en massa avsnitt hela tiden.

Evalinn sa...

Nej det hoppas jag verkligen inte. Jag följde NipTuck när jag bara hade 1, 2 och 4 men som tur är har jag nu även 3 och 5...

Evalinn sa...

Annie - jag är chockad!

Peter Madison sa...

Nip-tuck är lite för slafsigt å blodigt tyckar jag...huh...

Smartasmia sa...

Aha! Fröken söt är DH-fan:-) Haver själv icke fallit uti detta träsk...än, men jag råkade höra på TV igår...ngnstans i bruset..ngnting om att DH skulle starta upp (nästa vecka?). Kan vara så. Kan vara en blackout. Hos mig.

Sincerely Johanna sa...

Desperate Housewifes har som många andra amerikanska serier legat nere då det vars trejk. de flesta kör igång igen runt den 20 april. Håll utkik på Kanal 5s hemsida. Och jag gillar Nip/Tuck, en cool serie men jag hoppas att folk ser det som avskräckande exempel.

Turtlan sa...

Jag följer Nip/Tuck stadigt! Läcker serie som verkligen går över gränserna mer än ibland! T o m en miljöskadad person som jag i liknande bransch kikar bakom filten av & till.

Miss Upsey Daisy sa...

Annie- längtar till spaning därifrån.

Jo- jag har sett några få och har väl inte pejl på alla än...

Evalinn- Den verkar inte få några höjdarpoäng...

Peter- slafsligt som bara den...

Mia-DH verkar ha rätt.. den 15 april ska det köras igång igen. whooopie!

Johanna- visst jag .. strejken.. det är klart! tack för info

Turtlan- det är ju liiiiite som din vardag :-)