lördag 12 januari 2008

Youtube- den eviga följetången.

Istället för att tuffa runt och frottera mig i trashig eurodisco från nittiotalet har jag halkat in på andra stigar idag. Just nu är det Sting som får min uppmärksamhet och slog mig plötsligt att jag faktiskt sett honom live 1996. Det var under de åren jag bodde i Schweiz. Ingen hade hört talas om rökförbud på varken det ena eller andra och i det drogliberala landet låg hashröken tung i Hallenstadium.

9 kommentarer:

Peter Madison sa...

Ojoj...är det så att Miss Upsey Daisy puffat råckenrålltobak i Tobleronelandet?? :)

Miss Upsey Daisy sa...

Peter- ingalunda. Miss Upsey Daisy har inte ens rökt en vanlig cigarett!

Det fanns en tid när Miss UD tyckte kaffe var en drog. Inte mer dock.

Annie - PD sa...

Hashröken låg även tät över språkresestadens stränder på 90-talet... Tur att mamma och pappa inte visst var de skickade mig, själv fattade jag inte vad det var som luktade så tungt och konstigt när jag passerade folk som låg och blossade... :D

Turtlan sa...

Känner igen mig...vaddå luktar sött ungefär. Fattade inget vad det innebar.

Kaffe är ingen drog, det är ett måste sa Turtlan när kaffeabstinsen var så stor och Statoil där borta i korsningen på Västkustresan i somras var mer lycka än en Lottovoinst! DÄR FINNS DET KAFFE sa hon och ilade iväg.
Sen blev jag som folk igen!

Turtlan

Peter Madison sa...

Mm...bra! Faktiskt! Iof hade jag inte trott något annat om dig! :)

Miss Upsey Daisy sa...

Annie- jobbade en sommar i Brighton faktiskt. Det var verligen ett litet uppvaknade. Första gången jag såg en man ta en spruta mitt på blanka dagen när jag skulle handla mat!

Turtlan- om kaffe är en drog så drogar jag.. :-)

Peter- inte min grej överhuvudtaget.

Blygisens betraktelser sa...

Har tyvärr (?) aldrig känt ngn haschlukt, men hamnade på en strand en gång, där varenda kotte hade en meterhög vattenpipa. jag kände mig definitivt som "Alice i Underlandet". Fattade ingenting. HELVETES dårar, tänkte jag, och vågade knappt lämna handduken, korsordet och hängde nog handväskan runt halsen.

Sedermera har jag fått förklarat för mig, och förstått att jag inte befann mig bland en massa knarkare haha. Ååå jag skulle vilja säga förlåt till dem, som jag snörpte på munnen åt så.

Och kaffe, det är ju absolut ingen drog! Men visst, jag är ju ganska beroende av det hehe...

Anonym sa...

Oj, oj, oj. Det var tider det ;-)

Miss Upsey Daisy sa...

Blygisen- det luktar sött och tungt. En speciell doft.

Maria- mmm. Det var det.