måndag 20 september 2010

Föga förvånande.

Förfäras jag också av valet. Men vem gör inte det.

12 kommentarer:

Solstrålen sa...

Man förfäras och förundras onekligen av hur upp mot 15 % av spettekakorna i Skåne väljer att lägga sin demokratiska röst. Hur tänkte ni nu vill man fråga.

mr epo sa...

20 mandat! Jag hoppas att Dressman i Skåne har laddat upp med kostymer inför Riksdagens öppnande...

tant t sa...

Dessvärre ca 5% av de som röstade... Inte bra!

No-one sa...

Skrämmande.

Den tjocke konsulten sa...

Jo det är tråkigt och skämmigt för Sverige i världen men en naturlig följdeffekt av att de etablerade partierna varit med mån om att vara politiskt korrekta än att göra något åt de problem med brottslighet och bidragsfest som finns.

SD har en helt stollig politik men många är så trötta på att inget händer att de proteströstar på dem ändå som en missnöjesmarkering.

Miss Upsey Daisy sa...

Solstrålen- De tänkte väl inte alls.
Mr Epo-Heeeej! Kul att ha dig tillbaka här :D
Tant T- De har hål i huvudet så är det bara..
Alexia- Galet.
DTK- Fattar inte. På riktigt känns det som trotsiga femåringar..

karro sa...

läskigt är vad det är....

Miss Upsey Daisy sa...

Karro- Jävla idioter.

Anonym sa...

Vem gör inte det?

sarapirat sa...

S.C.A.R.Y

Den tjocke konsulten sa...

Vet inte hur mycket politikdiskussioner du vill ha i kommentarsfältet men att bara avfärda SD som idioter för att deras politik är idiotisk är tyvärr att göra det för enkelt för sig.

Löser övriga partier inte de grundläggande underliggande problemen i samhället som fått många att proteströsta på SD så är de dubbelt så stora i nästa val.

Här är den mest korrekta analysen hittills: http://www.newsmill.se/artikel/2010/09/20/tigandet-kring-invandringspolitikens-problem-m-ste-f-ett-slut

Miss Upsey Daisy sa...

Frunatmaken- Vi alla.
SaraP- Verkligen.
DTK- Det senaste året har jag besökt två koncentrationsläger.. Auschwitz och det i Kambojda. Det är visserligen att hårddra det hela men ändå historiskt klassiskt att peka på någon annan och skylla saker på andra. Inget jag tror skulle hända här men människan har hela tiden jagat potentiella syndabockar när det egna livet inte varit till belåtenhet så att säga..