torsdag 28 augusti 2008

Personligt.

Det fanns en halvplan om att börja med yoga nu i höst. Men inser att jag måste ta tag de andra påbörjade projekten som finns och slutföra de. Fokus blir splittrat och jag finner mig själv med konstant dåligt samvete för alla borden som spökar. Det blir varken hackat eller malet i slutändan.

6 kommentarer:

C. Meow sa...

Hur många borden är det som är krav från dig själv att du måste göra? Och varför måste du göra dem precis nu? Är det för att det är höst och prestationskraven ökar igen? Jag är likadan, ställer en massa krav på mig själv som bara kommer från mitt eget huvud (om du fattar) och sen mår jag dåligt över att jag aldrig räcker till. Nu har jag faktiskt börjat lära mig säga nej till sånt jag inte vill göra och prioriterar sånt som jag verkligen vill istället. Man ska vara schysst mot sig själv! Kram

Miss Upsey Daisy sa...

Camilla- Oj. Svår fråga. Jag tror att det är 50/50. Men i mångt och mycket är det bara mina egna krav. Det blir bara för mycket ibland och även om jag övar på att säga nej är det svårt. Just i ögonblicket låter allt som bra saker och allt ÄR bra saker. Det är bara det att det blir så mycket och jag kan till slut inte fokusera på EN sak för jag tänker på tio andra. Nu vill jag försöka att slutföra det som är påbörjat och ha en tid för att ANDAS innan jag ser mig om för nya projekt.

Anonym sa...

Ja ibland blir det så. Jag har också siktet på Yoga i höst, hoppas hoppas jag kommer iväg.

Spader Madame sa...

Jag fattade först ingenting. Vilka bord skulle fixas? När jag ser kommentarerna förstår jag i alla fall inlägget. En sak i taget girl! Ååh vad jag gillar dig, så du måste bara ta hand om dig! Breath in-breath out, vax on - vax off.

Jo sa...

Det är dock ganska skönt med Yoga på så sätt att man kopplar bort både borde och måste just då iaf. På jobbet drar de igång en ny omgång i höst. Jag hakar på, trots att jag egentligen inte hinner. Det är nog bra nånstans :)

Miss Upsey Daisy sa...

FI- Jag går och tränar annat men just att alltid vara uppbokad vissa dagar vill jag ta det lite lugnt med.

SM- En sak i taget. Jag övar på det jämt och ständigt.....

Jo- Jag går nog på yoga på gymet men vill inte boka någon annanstans.