tisdag 26 juni 2007

Fy så flickan säger.

Det här är inte politiskt korrekt att säga. Men ibland önskar jag att jag fick ligga sjuk en hel dag i sängen och titta på antingen bara SATC eller på Monty Python. Det är nog enda gången jag skulle tillåta mig själv att göra ingenting. Jag är för mycket duracellkanin av mig tyvärr.

7 kommentarer:

Turtlan sa...

Det är inte fy säga så! Man kan behöva såna dagar ibland. Visserligen gillar jag aldrig att vara sjuk men det finns ju en bra sak med det, dvs få ligga i soffan o se på film! Med en stor påse godis så klart!

Anonym sa...

Jag med! Speciellt idag, när det regnar och jag är lite halv sjuk, fram med chokladen, en filt och sen bara zappa hela dagen!!

Tess sa...

På våra lönespecar står det exakt på kronan hur mycket vi förlorar på att vara hemma en dag.

Då är det inte inspirerande att vara sjuk längre...

Anonym sa...

Jag ska säga en annan icke-PK-sak: Jag vill helst inte jobba ALLS. Jag skulle klara mig ypperligt med att bara sy, inreda, ja fiffilura i största allmänhet. Men sånt får man inte säga.. Inte ens om man har vunnit på lotto. För man ska ju minsann fortsätta sitt liv som det var förr, kanske unna sig nåt.. Pyttsan, hit med miljonerna, så ska jag visa er!

Miss Upsey Daisy sa...

Turtlegirl- känns så otacksamt att önska sig sjuk... men egentligen behöver jag en lugn dag helt enkelt.

Snygglirre- Regn ute får det gärna vara... choklad.

Tess- Hm... får kompa bort min dag i sådant fall.

Jo- Här kan man säga vad man vill!

Annie - PD sa...

Jag med. Ibland önskar jag att jag hade mindre moral och vågade skolka. Tror att min motivation skulle öka i det långa loppet faktiskt...

Miss Upsey Daisy sa...

Jag skulle vilja våga skolka en dag. Har haft EN sjukdag på nästan 6 år. Men jag skulle vilja ha ro i kroppen till att göra ingenting.