lördag 7 november 2009

En snårig djungel.

Nu är ju jag vegetarian höhöhö men den köttmarknad jag ser verkar bestå av en regel. Vilket är att inte finns några regler alls. Det gör det hela både enklare och ohyggligt mycket svårare.

9 kommentarer:

Den tjocke konsulten sa...

Du tycks ha hittat segmentet "ligga mest till minst ansträngning", det är inte hela marknaden, bara en delmängd.

Miss Upsey Daisy sa...

DTK- Ligga mest till minst ansträning? Ja, det är många olika förmågor i vår herres hage måste jag säga. Men det är roande att titta och lyssna måste jag säga. Överträffar ofta vilken såpa som helst.

Den tjocke konsulten sa...

Et komplext sociologiskt spel!

Miss Upsey Daisy sa...

DTK- Verkligen. Märkligt vad stenåldersmässigt det ändå fungerar? Eller är det inte otroligt stereotypsikt?

Den tjocke konsulten sa...

Jo ju senare på kvällen desto fler grottmänniskor :)

Krogen/dejtingsiter (mitt antagande) är ändå ett relationsbyggandets specialfall men visst kan man (eller åtminstone jag) bli bitter på livet över alla dumheter man ser.

Miss Upsey Daisy sa...

DTK- Så sent är ju jag aldrig ute eftersom jag till 99% går på AW och inte är kvar till griskvarten.
Fast man ser visserligen det tidigare än så. De absolut värsta var nog när jag var med några kollegor på Palace (många år sedan dock) eller den enda gången i mitt liv jag har åkt Ålandsfärja.

Men som sagt var det är fashinerade och så länge man står utanför och "tittar" är väl saker enkla. Men såklart inte när man är i det hela. Alltid lätt att spela Allan när man inte är den. Möjligt därför som jag raljerar över det nu ;-)

SaraMy sa...

Åh Miss UD, här kommer man hem tidigt (för att vara en 22-åring, ibland skäms jag och tänker att jag boooorde springa ute till fem) med exakt samma funderingar och planen att skriva ett inlägg om det, men se, vem sammanfattar inte det hela i ett par korta meningar om inte du! N'uff said, tycker jag.
Det kan vara både roande och smått irreterande att vara åskådare, tycker jag. Till slut blir det bara alltför förutsägbart, samma visa, samma procerdur, varje helg.. *gäsp* Vart hänger alla intellektuella? Eller blir dom likadana, efter ett par öl?

Laila och Johan sa...

hatar regler. Förstår dem inte. eller är det för att jag bryter mot en "helig regel"?

Miss Upsey Daisy sa...

Sara My- Tack. Visst är det så. Spelar ingen roll om man är 15 eller 55. Samma sak. Tycker DTK har sammanfattat det hela rätt fint i sina kommentarer

Loppis- Knas är det. Men vi hörs mer. Kram