måndag 29 december 2008

Strictly Forbidden- Knark är bajs.

Du som ger min kattunge Speed på morgonen vid fyrasnåret får vara snäll och sluta med det. Det finns folk som vill sova.

16 kommentarer:

Peace in mind sa...

Could it possibly be...samma ondskefulla människa som dopar taxlimpan vid midnatt, när jag vill duna???Vi får skicka en beställning på besök av rejvkommissionen.

Miss Upsey Daisy sa...

PiM- Säkert är det så. Först hos dig vid midnatt och sedan fortsätter partyt hos mig på morgonkvisten....

emve sa...

Åh vad det känns igen. Men Sixten har ju fyllt ett år nu, så jag tycker väl han ska börja lugna sig :P Det tycker inte han! Kl 06.10 i morse påbörjade han operation "gräva sig in den stängda klädkammaren". När det inte gick enligt planerna öppnade han istället en byrålåda och grävde ur alla mina strumpbyxor och sockar för att sedan lägga sig där och sova. Vid det laget var jag jättevaken. God morgon liksom.

Susanne och Pebbels sa...

Testa att leka som sjutton med kissen innan du lägger dig. Du kan typ använda laserstråle som kissen kan springa efter, en utmärkt energiutömande lek.

Miss Upsey Daisy sa...

Em- Gul tror att man kan gräva sig in i sovrummet. Han får vara där tills han börjar leva rövare...väl utkastad från sovrummet försöker han gräva sig in. Annat var det med fina Vilda. Hon ÖPPNADE dörren genom att kasta sig mot handtaget.
Saga bara springer runt...

Sixten verkar kreativ minsan!

DaT- Det var ett bra förslag. Annars brukar hon leka med sin kompis också. Men det räcker tydligen inte ....

Susanne och Pebbels sa...

Har du två stycken? Släng in en bild på gullungarna :)

Miss Upsey Daisy sa...

DaT- Kolla inläggen i oktober. Där finns kattungen. En svart skogis. Sedan har jag en röd bondkatt.. han finns om du kollar bloggen "Samtidigt" i blogglistan.. Så hade jag en grå vacker skogis som blev påkörd i september. Hon hette lika som din hund ... Vilda.

Missy sa...

Ok, jag SKA sluta. Lovar.

Miss Upsey Daisy sa...

Missy- omedelbums!

C. Meow sa...

Är det här rätt tillfälle att säga att Conrad ligger och snarkar med mig till kl 10 på dagarna :D

No-one sa...

Oh my god.

Miss Upsey Daisy sa...

Camilla- Låt mig tänka. NEJ! ;D

Pixlexia- Just det!

Mikaela sa...

jag tror att vi har samma problem, men hur hinner knarkpersonen mellan våra hem på morgonen? Kan det vara tomten som knarkar våra kissar?!

Miss Upsey Daisy sa...

Mikaela- Då ska tomten dö!

Anonym sa...

*skrattar så jag kiknar* Det går inte att bli arg, det går bara inte. Att bli väckt av en boll är en ynnest- iaf när man ingen har ;-)

Miss Upsey Daisy sa...

Maria- Oftast men inte varje natt ;D