fredag 12 december 2008

Jag vill bara vinna!!

Det pågår en slags tävling i bloggsfären. Alltså den inom hushållet. Det är röstning och så. Det är där jag behöver ha er hjälp! Ni som vet lite var den där andra bloggen är som är inom samma hushåll kanske skulle kunna gå in där och rösta på mig. Ni andra som inte förstår något av det här så kan det vara så ibland.

UPDATE: Nu visar det sig att mina motståndare börjar muttra lite i kulisserna....Men se sådant tar man ingen hänsyn till alls.

10 kommentarer:

yllet sa...

fast jag tycker så här. att så behöver man inte göra! även om man fattar. man kan ju tex gå in och rösta på MIG istället?!??!!

Anonym sa...

Lägre än Glocalnet?

Miss Upsey Daisy sa...

Yllet- God match! *vinkar från startfältet*

Mr Epo- Mohahaha!

yllet sa...

Men nu har jag 2 röster!! Två I tell you! Ingen vet hur det gick till men kanske är det så att din plan gått snett?? Vansinnigt snett?? Ahahahha. Ahhha. (<-- sånt där psychoskratt du vet? Lite som Moahahaha fast ändå inte riktigt.:))

Miss Upsey Daisy sa...

Yllet- Två röster? *klickar och kollar*

karro sa...

röstat!

Miss Upsey Daisy sa...

Karro- Tack!

Spader Madame sa...

Röstat! Röstar från jobbbet i morgon också!

Sjunger litet -som jag brukar göra nu och då -tradidi, thats what friends are for... Klart du ska ha allt du vill - för någon vill väl ha julklappar?

Tess sa...

Klart jag har röstat på dig!!!

(Du skulle ha berättat att man kunde rösta flera gånger, det upptäckte jag inte förrän igår (Och min mentala spärr säger max en röst per dag...). Då hade du vunnit lika lätt som en fis i rymden...)

Anonym sa...

Får väl passa på att önska dig lycka till nästa gång ;-)!

Det skall mycket till att smiska en IT-konsult på fingrarna på webben.... ;-)