måndag 30 april 2007

Reklam, tidningar & deklarationer.

En gång när jag skulle deklarera hittade jag inte deklarationsblanketten. Den var lagd i pappersåtervinningen och jätteborta så att säga. Det gjorde jag inte i år. Det var duktigt av mig.

Tantvarning utfärdas.

... Men jag måste få säga att det är för underbart att vakna upp och stiga ut i ett kök som är rent och när det är undanplockat efter en middag. Med fara att låta som en tant men att börja röjja i ett kök med disk högt och lågt efter ett kalas det första man gör på morgonen gillar jag inte alls. Av två onda ting gör jag det nog gärna på kvällen/natten.

Sådär.

Är jag en tant? Hur gör ni?

Betala räkningar - Extra skoj.

Betala räkningar är så där upphetsande från början. Det faktum att någon spillt vatten i sin lapptop så att denne någon får kopiera in varje gång hon ska skriva siffran FEM i varje OCR nummer skojar väl inte till det hela direkt. Fast jag är glad att datorn fungerar alls. Det var nämligen okontaktbar i flera dagar men återvände från de döda.

söndag 29 april 2007

Choklad.

Chokladfondue.

Fíck en grej*av jobbet ifall man vaknar upp en dag och känner. Fasiken, är det inte dags för lite chokladfondue idag. Så låg den i skåpet i flera år. Den överlevde tom min Feng Shui städning förra månaden när jag slängde ut halva mitt bohag. Det var det inte många pryttlar som gjorde.Så ikväll kommer det hit några kompisar och hjälper mig att kladda ner/bränna ner mitt kök.

Vem köper förresten en sådan här grej?





*chokladfonduemackapär

lördag 28 april 2007

Döv-i-röva.

Varit ute och cyklat 4 mil med nya cykeln inför Vätternrundan.

Slutsats.

Köper jag inte en gelesadel lär mitt sexliv bli något påverkat. Inte på ett bra sätt.

fredag 27 april 2007

Öppet hus.

Nu är det jag som tar bort mitt besöksbord med stolar på allvar. Inte nog med att jag agerar som väntsal när chefen är upptagen i telefon. Nyss dök det upp en kollega och ville ha beröm för en sak han gjort.. en minut senare dyker en annan kollega upp med ett problem till kollega ett. Båda sätter sig då vid mitt besöksbord och för att lösa problemet. Jag frågade om det gjorde något att jag fortsatte att jobba med mitt? Det var inga problem. Vilken tur att jag inte störde någon i mitt eget rum.

Efterlysning!

Är det någon här som har provat en hostmedicin som heter "Kuckuliana" den ska tydligen vara väldigt stark. Man blir snurrig i skallen av den. Men effektiv som få. Jag har fått rethostan som gud glömde men vill kunna träna och därför misstänksam mot något som man blir närmast lullig av hur effektivt de än må vara....

torsdag 26 april 2007

Helgens Agenda.

Helgen är lååång. Ledig tills på onsdag. Najs.

Fredag- Födelsedagskalas hos en tvättäkta ballerina! Inte dåligt

Lördag- Köpa en cykel. Säga hejdå till den gravida kollegan med en sallads & chokladbuffé.

Söndag- Söndagsmiddag hos mig.

Måndag & tisdag - inga planer alls.

Vad händer hos er?

onsdag 25 april 2007

Hej alla barn och alla katter!

Nu ska vi leka en lek som heter "Linsburkshockey". Vad behöver man då tror ni? Jo självklart så behöver man.....



Just det. Man behöver en linsburk. Använd gärna någon annans linsburk eftersom det kan hända att linserna åker ur burken. Jag använder mig av pojkvännens linsburk. Men vad behöver man mer tror ni?


Helt rätt. För att spela linsburkshockey behövs det någon form av fallhöjd för bästa resultat. Men vad behöver man slutligen då. Gissa utan att titta nu allihopa.

Just det. Man behöver Gul för att spela linsburkshockey. Gul är faktiskt den i Sverige som uppfunnit linsburkshockey och spelar mer än gärna. Nämde jag slutligen att det här är en lek som lämpar sig mitt i natten alternativt väldigt tidigt i gryningen? Sådär. Man behöver alltså linsburk, fallhöjd och en katt. Det går bra med vilken katt som helst för detta nattliga inslag.

Skojare hela högen.

På listan över vad jag vill ha gällande lägenheter vill jag lägga till vad jag inte vill ha.

Radon.

Hur i hela friden kan man mörka att det är radon i en fastighet?

Visst. Jag betalar gärna pengar för risken att få lungcancer.

Mamma! Nu kommer jag hem till landet igen.... Stan är farlig.

Borta bra men hemma bäst.

Lägenhetsjakten verkar vara en rätt lång process. Vi har blivit duktiga tycker jag. Från att ha varit personen som ropar " vilken fiiiin fondvägg!" tittar jag mer efter möjligheterna att dra in tvättmaskin eller antalet garderober. Tror bestämt att ordet vi söker är praktiskt. Nu har vi kollat på en miljon lägenheter ( 20?) och ordet vi söker är tröttnat. Nu väntar jag på att känslan ska komma över mig där jag öppnar dörren och känner hemma*.



* Hemma som i rätt läge, rätt storlek, bra planlösning, balkong, kaklat badrum, lagom stora rum, bla bla bla men mest rätt pris

tisdag 24 april 2007

Pep-talk

Var precis in och hade lite pep-talk med den gravida. Sade käckt " nämen, snart är det dags att trycka ut en hörnsoffa! Hur känns det?" Jag ville bara ingjuta lite mod i henne till det stora som komma skall. Hon kontrade med att jag skulle få bli gudmor till moderkakan. Det var då ingen som var gudmor till Tomkats moderkaka. Tom gjorde något annat med den så att säga.

Geggamoja.

Det här med att diskutera hur man bäst har ihjäl mördarsniglar är något man gärna får göravid ett annat tillfälle än under lunchen. Jag fick en visuell bild i mitt huvud om hur det såg ut. Många sniglar=mycket gojs. För allas trevnad slutar jag här. Så kan vi prata om något annat i stället.

Resan bär av till Asien.

Semester. Hurra. Det blev Malaysia & Singapore.

måndag 23 april 2007

Efter träna ska man fylla på förråden.

En kort joggingtur blev det.

Så där.

Finns det någon choklad i det här hemmet månne?

Mot kylskåpet bär det av.



Update. Chokladen slut numera.

10 minuter.

Det här med att sitta i telefonkö är verkligen inte min grej. Det känner jag med bestämdhet. Några samtal för i kön. Säkert. Det bor troll i telefonen ibland. Eller bara nån med pms.

Money.

Pengar gör livet enklare helt klart. Men man kan inte köpa lyckan. Idag har jag handhälsat på en miljardär. Undrar hur det känns att kunna köpa vad man vill? Han köper nog rätt mycket kakor för han var rätt tjock. Eller glass. Han kanske gillar glass. Så kan han ju äta pizza varje dag om han vill. Eller kebab om det ligger honom varmare om hjärtat?


Mingel.

Nu var det dags att kamma sig och gå på invigning.

Det är en konst att mingla och speciellt med farbröder.

Small-talk topp tre.

  1. Vädret
  2. Golf
  3. Segling

Jag varker seglar eller spelar golf. Om jag gjorde skulle jag nog vara världens bästa. Man får ju vissa råd. Alla man möter är ju experter mer eller mindre. Konstigt. Att det finns så många experter.

Update. Lägg till motorcyklar. Bra att kunna när man minglar med män som har medelålderskris.

söndag 22 april 2007

Biljetter.


Surfar efter flygbiljetter till sommarsemestern. Man får se var man hamnar. Återkommer med besked.

Nån som sett en fasanflock nyligen?

Anledning 179 varför jag vill flytta ihop med min pojkvän. Han vet så mycket om fåglar. Minsan om han inte är en sådan där garderobsornitolog. När man ser ett stort gäng på sisådär 20-30 fåglar på ett fält och jag deklarerar " Titta! Titta! En fasanflock!" berättar han att det är gäss. Pyttsan. Jag känner väl igen en fasanflock när jag ser den. Fasaner i flock. Jättevanligt

lördag 21 april 2007

Men säg.Hur gick det att tona håret kära du?

Om tanken var att "få en glans och lyster i håret i nästan din egen färg".. Mission not completed. Lite mörkare. Rätt mycket mörkare. Mörkt så att säga. Jag får fundera tror jag.

Ska träffa kompisar ikväll. Om de skrattar får jag väl göra en Britney helt enkelt. Eller nåt.




Tittut igen!

Det är lustigt det här med möten. Faktiskt.

Jag har bott på ganska många ställen både i Sverige och utomlands. Man träffar mycket folk och umgås intensivt en period. Vissa hänger kvar och andra släpper taget. Och vissa poppar upp sedan flera år senare. För att någon känner någon. Slumpen.

Innan jag blir FÖR filosofisk. Det damp ner ett mail från en gammal kompis* som är norska och som jag delade lägenhet med i Nice en gång för hundra år sedan. Vi har varken hörts eller setts på 6 år. Nu har hon startat en butik.

Anyway.

Jag gillade kläderna iallafall.


Bergentoj.

*Den mörka modellen.

Underbara pojkvän.

Anledning 178 till varför jag vill flytta ihop med B.

Hans pincett är bättre än min när jag noppar ögonbrynen.

Hederos och Grönros möter förvirrad.

Nu ska vi räta ut begreppen här.

Konserten var Nina Ramsby & Martin Hederos. Jag har kallat dem lite allt möjligt men Punkt SE har surrat om att Nina Ramsby varit med Idol. Åh. Jag kommer inte att bli någon reporter någonsin. Förbandet var iallafall Love Kills. Ruskigt bra.

fredag 20 april 2007

Attention.

Kollegor. Kollegor. Kollegor.

Vänligen använd inte mitt rum som väntsal när chefen är i telefon.

Nu är det jag som ställer bort de extra stolarna.

Snäppet hårdare vore det med trampminor eller spikmattor. Fast det blir då risk för att få fläckar på kläderna. Jag får klura under helgen. Hur bra är Vanish egentligen?

Helgens Agenda.

Fredag- Middag med B, konsert och förmhoppningsvis träffa några glada AW-människor efteråt.

Lördag- Jaga ny cykel. Tona håret. Träna. Middag på landet.

Söndag- Träna. Flytta åt kompis. Tvätta. Jaga biljetter till sommarsemestern.

Nån annan som ska göra något?

torsdag 19 april 2007

When I Wish Upon A Star.

På lördag ska jag tona håret. Jag är mycket hoppfull gällande resultatet.




+



=




Jag vill bara göra dig uppmärksam på att Gula Sidorna finns på Internet. Samt att djävulen finns i din dator.

Ibland blir man rädd. För sig själv. Nyss kände jag en sådan ilska och ett sådant hat för min triskande dator att jag ville kasta musen i väggen. Och datorn genom fönstret. Primaten i mig sade det till mig. Det hjälper föga att skrika och svära åt fanskapet. Man bör inte personifiera döda ting. Förutom i de fall då de blir besatta av djävulen. Men bara då.

Från kontorsfönstret.

Regn. Grå himmel. Trafikerad väg. Två lyftkranar och grävskopor som massakerar Gamla Ullevi. Det är ju inte så att jag känner för att brista ut i skönsång som i "Sound of Music". Det finns väl andra musikaler som passar bättre för den här dagen så att säga.

Det slog mig precis att antalet paraplyer jag äger uppgår till antalet jättenoll. Frågan är bara om det lönar sig att köpa? Ett paraply brukar inte ha en alltför lång livslängd här i Göteborg. Ibland funderar jag på att helt enkelt trä en svart sopsäck över mig. Dock med hål för ögonen. Svårt att hitta annars när man traskar runt som en jättekondom. Och kommer man inte fram dit man ska är det ju ingen idé att gå ut alls.

onsdag 18 april 2007

Bäbisar.








Det är knullskt i luften nu. Var jag än går. Bäbisar. Magar.


När/Om jag skaffar en egen är det säkert omodernt eller så. Då ska det säkert vara någon annan pryl. Kanske kåldockan kommer åter? Eller sån där från Japan. Tamagotichi. Eller nåt annat. För sådana där mini-Paris-hundar är väl ute nu? Vad ska man satsa på egentligen?






tisdag 17 april 2007

Perestroika

Saved by the bell. Karbonkopian av Putin svarar i telefon på ryska när vi är hos honom på kundbesök. Det gav mig en liten paus för andning. Det är inte lätt att både kväva rethosta, inte nysa samt försöka hindra näsan från att droppa utan att sätta andningen tillfälligt ur funktion. Det blir lätt lite anstängt så att säga.

Andra guldkorn i kavalkaden av kundbesök var den gången jag inledde mötet med att skära mig på ett papper. Pondusen försvinner rätt snabbt när man får be om ett plåster som första punkt på agendan. När man står där och väntar känns likheten med att som barn stå hos tandläkaren och vänta på sitt bokmärke på tok för lika.

Sambo

Fantomen är hård mot de hårda. Eller. Öga för öga- tand för tand.

Flickvännens och pojkvännens gamla möbler har röstats bort och ej välkomna i det nya boet. Utröstningen går enligt principen:
-"Din soffa är ful"
-"Din soffa är också ful"
-"Min micro är nyare än din micro"
-"Min micro är finare än din micro"

Nuvarande status på saker som är färdigförhandade att följa med flickvännen.
  • 1 fåtölj
  • 5 lampor
  • 2 katter
  • 1 stereo
Vidare förhandlingar pågår gällande den blå Vietnam-tavlan.

Pojkvännen har vunnit gehör för.

  • 1 fåtölj
  • 1 stol
  • 1 djmixergrej
  • Många lampor

Fler förhandlingar att vänta.

måndag 16 april 2007

15 Minutes of Fame.

Åh, nu kommer det!

Swisch. Smack. Klart.

Carolina Gynning & Carina Berg filmade för "Idol" idag på min lunch. Nu har jag inte knappt sett "Förkväll" men jag tror att fröken Gynning talade direkt till hela svenska folket. Inte ens killen som pimplar på sjön i Pajala missade henne . Den rösten skär genom ben och märg. Jisses.

Själv gick jag förbi dem med min tallrik mot mitt bord. Klädd i en brun tröja & jeans och såg väl inte så där värst somrig och chick ut. Varvid en av kamerakillarna ropar " Äh- vi tar om detta nu har det satt sig några i vägen". Några i vägen? Det låter ju inte ens som jag är huvudperson imitt eget 15 Minutes of Fame. Var detta allt? Ska det vara så att min tid i rampljuset plötsligt försvann? Var det den bajsbruna tröjans fel? Var mina tuttar för små? Eller var det finnen på kinden? Jag hann ju inte ens med att börja sjunga! Den chansen får ju de andra stolpskotten i Idol!

Det är nog naket som gäller ändå. Jag skulle ha moonat alternativt streakat. Låtit rumpan tala direkt till hela svenska folket.

söndag 15 april 2007

Ljumma sommarkvällar i april? Eller huuuuuur....

Min pappa är polis & kriminalare.

Jag är långt ifrån någon Sherlock Holmes.

Men ser sambandet.

Årets första grillning+Årets första utesittarkväll med lite kläder= Årets första ont i halsen.

Nu kan du öppna ögonen.

Gul aka storviltsjägaren/snattarkatten har i natt fällt tre påskfjädrar i gälla färger och tagit med sig hem. Osäker på om jag gillar upplägget till" Gissa-vad-vi-hittar-på-golvet-när-vi-vaknar" tävlingen. Den verkar inte ha några speciella regler alls.

lördag 14 april 2007

Do Not Try This At Home Kids.

Att mousserande var en sådan lynnig dryck har nog passerat mig. Halkat ur teflonminnet så att säga. Inte för att just själva halkmomentet ur minnet är något unikt i sig. Det är däför post-it lappar är en sådan fiffig uppfinning. En vacker dag ska jag berätta mer om min besatthet.

Anyhow.


Fredagskvällen avlöpte enligt agendan med indisk afton, en spontan lägenhetsvisning för att sedan hamna på slutstationen som var planering av midsommar. Det var även här vid slutstationen som det mousserande intogs i en riklig mängd. När jag och pojkvännen sedemera bröt upp för att traska hemåt var jag inte riktigt färdigpratad. Det är då ett problem när pojkvännen har slut på lyssna och man själv har mer prat kvar. När man till slut kommer hem och inser att det är slut på lyssna att han ämnar att sova då är det liksom ingen idé att ens försöka. Det är då man går in på toaletten för att ringa tillbaka till festen man lämnade för en kvart sedan. Värdinnan är föga förvånad över att det just är jag som ringer och efter att ha förvissat mig om att hon bara äter cashewnötter samt att både hon och hennes sambo också snart ska sova tassar jag sedan snällt tillbaka till sängen igen.

fredag 13 april 2007

Finders-Keepers.


Jag har alltid varit lite av en fegis. Inte undra på att jag avböjde när telefonen ringde den där gången för 22 -23 år sedan fredagen den 13. Det var nämligen en injudan att följa med Emelie och Ulrika för att söka efter Djävulen i Emelies källare. Tydligen var det möjligt att få en skymt av honom just fredagen den 13. Inte för jag vet varför egentligen det framgick nog aldrig. Källaren var stor och jag vet inte heller vad vi skulle göra med Djävulen OM vi hittade honom. Osäkert om han passat i Emelies gamla kaninbur. Vi tänkte ju aldrig så långt.

Lammkött.

33 år men fick ändå visa leg på Systemet idag.

Tvättäkta lammkött.


Still got it. Oh Yes.

Helgens Agenda.

Helgen kommer bestå av planering som nog resulterar i två tunga beslut. Men jag är glad för båda är roliga.

Fredag- AfterWork som blev en indisk afton med min namne istället. Efter det är det dags att träffa J & J för att sparka igång ytterligare ett projekt. Projekt Midsommar.

Lördag & Söndag - Egentligen inget planerat men ändå misstänker jag att det kommer vara rätt fullt upp.

Ni då?

torsdag 12 april 2007

Oväntat besök.

Det går troll i pippifåglar.

I natt fick jag oväntat besök.

Gul hade nämligen hittat en mycket död skata. Död sedan Hedenhös. En vinge och inget huvud.

"Trevligt" tänkte Gul och bar hem skatan.

"Vadfankattjävelklockanärju05.00" tänkte jag.

"Partypooper" tänkte Gul och försökte ta tillbaka skatan igen.

"Hej brevbäraren" tänkte jag när jag gick ut i trappuppgången i pyjamas för att slänga pippi.

onsdag 11 april 2007

Röd eller Grön?


Hur många matlådor motsvarar DNKY "Delicious" ? Vill jag ha den röda eller gröna? Vem annars kan tänka sig betala? Nån? Vilken ögoncreme är bäst? Kom hönan först eller ägget? Finns jultomten? Kommer Linda Rosing att gifta sig denna gången? Puh. Nu blev jag stressad. Jag får jobba lite.



Haren & Sköldpaddan.

No mercy för den gravida.

Ser man henne i korridoren när båda är på väg till toa är det ju inte jag som saktar in på farten så att säga. Det är väl snarare så att jag får upp en rätt bra fart och innan hon har börjat vagga igång är jag redan framme. Jag tror att magen försämrar accelationen. Hon är helt enkelt inte lika snabb mer. Tjuvknep som att knuffas ger jag mig inte på heller. Korridoren är ju rätt trång.

Bling-Bling

Vilken slump att matlådan som jag varit duktig och tagit med mig ( istället för att använda rikskupongerna) exakt det värdet som de två örhängerna kommer att kosta på Åhléns idag.

Tar jag med matlåda imorgon med kanske jag kan köpa ett par jeans på Weekdays!

tisdag 10 april 2007

Living in A Box.

Lilla fina krumelur- jag vill aldrig bliva stur.*


Måste alla människor vilja bo i hus? Finns det någon generell regel så ropa gärna till. Åh vad jag önskar att jag skulle känna "hurra" för att ha ett hus. Men jag tänker bara på att man måste klippa gräset och ha utemöbler som är fula. Skotta snö och allt möjligt. Men sanningen är närmare den att jag nog skulle kunna bo i låda om man kunde inreda den trevlig enligt feng shui eller nåt.



*Pippi Långstrump

måndag 9 april 2007

Moby.



Nämnde jag att jag är lite rastlös för tillfället? Det är därför jag bajsar* inlägg om nonsens. Antar att det också är en form av talang? Nonsens och nonsens förresten. Det är väl inte så att den här bloggen är någon form av kioskvältare annars. Mobys roll i detta inlägg är inte bestämt än.

I belive its pizzatime.

* bajsa inlägg enligt MissKYD

Beach 2007.


Stöter ni på den här hårbollen framöver kan jag bara säga. Inte mata. Damen ifråga har nämligen tjockat till sig rejält. Det är inte bara människor som går upp i vikt under semestern.

Nämen. Är det så världen ser ut?

Jag vill bara göra er uppmärksamma på att jag har putsat fönstren idag. Båda två. Nån borde få en skopa vuxenpoäng. Vanligen sker fönsterputs när man flyttar men eftersom jag har bott i denna lägenheten i 3 år sker det även utan flyttmomentet.

Det var vuxet.

Bollar vidare denna utmaning till Fröken C !

söndag 8 april 2007

Påsk i nummer.

Antal ägg jag ätit: 0

Antal katter som avmaskats. 2

Antal lamm jag sett: 2

Antal hundar jag har klappat: 2

Antal kompisar jag träffat: 6

Antal foton jag satt in i album: 500 -600

Antal kilomoter jag sprungit: 5 ( dålig flicka)

Antal öl jag har druckit: 0 (jättenoll)

Antal mil jag har åkt i påsk: 110

Antal gånger jag har töltat: 5-6

Antal släktingar jag har träffat: 5

lördag 7 april 2007

YouTube.

Mein Gott.

Tjena Mormor.

Vilken källa till musik. Här kan jag förlusta mig och leta musikvideos som jag inte skulle andas för någon att jag gillar. Min egen musikaliska bordell. Musik som är som flottig bukfylla klockan 03.00 efter ett rejält kalas. Musik som är som en kall pizza från kvällen innan. Musik som är som Mitt Livs Novell, Starlet och Frida. Rosa hubbabubba. Paraplydrinkar.

YouTube. Nästan som sex.

Dalarna dag 3.

Vin. Öl. Nattklubb. Droger. Sprit. Efterfest. Kändisar.


Puh. Jag ska se till att bli inlagd på en sådan där klinik för alkoholberoende och droger. Gärna samma som Robbie. Eller nån annan. Helst inte Peter Dorothy.

Nu försvann jag en aningens från ämnet. Det är väl livet här i sus och dus som gör mig lite ofokuserad.

Dag tre händer det minsan grejer. Tänkte åka och hälsa på farmor och farfar. Förhoppningsvis springa lite. Kolla om en barndomskompis är hemma eller om han är upptagen med familjen och släkten.

Får jag tid över ska jag montera bort badkaret och paddla till Australien.

fredag 6 april 2007

Jetlag.

Dalarna ligger inte så fasligt långt bort från Göteborg. Ändå har jag på något skumt vis drabbats av jetlag. Jättetrött på kvällen och jättepigg på morgonen. Det är väl all den friska luften helt enkelt.

Inte nog med det.Duracellkaninen är tillbaka. Det där när jag vaknar mitt i natten och på största allvar funderar om jag ska gå upp och blogga. Klarvaken. Oftast vid halv fyra. Som om det skulle vara en ypperlig tid att skriva en rad på.

Dalarna dag 2.

Dag två innebär också att det bara är tre dagar kvar innan jag åker tillbaka till Göteborg.

Nåväl.

Igår åt jag bullar med kompis som har bulle i ugnen. Idag har jag varit och ridit islandshäst. Islandshästar har fem gångarter mot vanliga tre. Nån kommer troligen ha träningsvärk imorgon.

Lamm. Jag har sett två lamm. Och ytterligare ett hus.

Så är jag helt crazy och har faktiskt inte något speciellt planerat för resten av fredagen.

Vilken underbar morgon.

Borsta tänderna & kamma mig. Här ska iväg och rida islandshäst med Tess.

torsdag 5 april 2007

Magi eller vad?

Plötsligt händer det !

Man ser en repris av "Vänner" som man inte sett innan.

Underbart!

Man kanske rent av skulle köpa en lott eller två?

Nån där ute.

Får man fråga hur man lägger upp ett kort på sig själv i presentationen? Försökte förut men gav upp.

Alla förslag belönas med en röd målarlåda i valfri färg.

Dalarna dag 1.

Lappsjukan slog till med all sin kraft.

So far.

Tittat på ett nytt hus som ska renoveras från golv till tak. Tittat på en bäbis (som inte var rädd för mig). Bestämt islandshästridning imorgon hos Tess. Inväntar besök av barndomskompis som stannar till här på väg till Sälen.

Ska springa. Beställa en resa till Zürich. Läsa vidare i "Den nionde insikten".

Mitt liv är verkligen sex droger och rockn roll från morgon till kväll.

onsdag 4 april 2007

Push the button.

Tryck på knappen så börjar bikten.

Jag fattar nada. Noll. Zero. Null.

Kanske jag har en skylt hängandes i pannan. På ryggen. På väskan.

I neon. Med flashar.

När jag åker tåg. Är på fest. Mesta dels överallt. Där andra människor vistas.

Då ska det biktas. Berättas. För mig. Jag är ju en främling. Sedan 15 minuter eller två timmar.

Idag på tåget fick jag reda på mer information av kvinnan mitt emot. Dels en timmes föreläsning om hennes hund. Om exman. Och expojkvän. Om att hon senast hon åkte den sträckan sett 37 rådjur. Varken mer eller mindre. 37 rådjur. Inte illa pinkat alls. Annars kan det vara otrohet, misshandel, depressioner, oförmåga att få barn.

Ser jag snäll ut?
Har jag ovanligt stora öron och liten mun?

Nåt är det.

HejHej SJ!

Tågresa checklista:

Ipod -check
Bok- check
Biljetter-....... där i väskan... check
Vattenflaska- check

To Do:
Inhandla någon form av kvällsmat.

BonVoyage till mig!

Glad Påsk!

Jag beger mig till Dalarna för att andas lantluft, rida islandshäst, åka slalom och kolla på nygamla bäbisar/stora magar (inklusive föräldrar).

tisdag 3 april 2007

Lilla Ögontjänaren del II

Vill lägga till en sak på listan vad jag gör när pojkvännen är borta.

Jag kollar perversa dokumentärer! Typ Män- som- tänder-på- jättekvinnor, Supertjocka-personer-som-inte-lämnat-hemmet-på-flera-år, tvillingar-som-lever-tillsammans-och-gör-allt-ihop.

Outsiders just nu. En gay dvärg på dejt. Kan tv någonsin bli bättre än så här!

Kunskap är aldrig tungt att bära.

Ruskigt så mycket kunskap som man får bara så en sketen tisdag.

Idag har jag lärt mig att betongkrukor inte är så stabila som man skulle kunna tro, inte om de åker båt från Kina. Sedan har jag fått ett recept på gubbröra som jag inte ens gillar. Sist men inte minst, om jag någongång skulle få för mig att snaska på toaborsten eller förtära vattnet i "borstskålen" ska det inte vara någon fara enligt Aftonbladet. Så skål då!

No Brain- So Much Pain

35 mil.

350 km.

Vätternrundan.

.........

Hörde ni hur jag jublade inombords? Annars tar vi det igen men lite högre.


................


Jag lär ju också bli varse om min röv på ett nytt sätt. Inte för att jag glädjer mig åt det eller så.

Välkommen till Lilla Roskilde.

Dags för lägenhetsvisning nummer tolv.

Inget rosa badrum och köket är inte i furu. Verkar lovande.

Öppen visning är som en slags träning i att trängas. Det är inte som att gå på konsert eller festival. Man spelar sällan musik på visningar. Men antalet människor på en och samma plats skiljer sig inte nämnvärt.

måndag 2 april 2007

From Space

Det är kanske jag som är trög? Men äntligen är de här.

Rondellhundarna. Hurra för rondellhundarna. De finns ju. Inte bara på Aftonbladets sajt.

Nu ska jag ge mig av och leta efter Elvis. Och jultomten när jag ändå är i tagen.

Birdie NamNam

Nån som känner nån som har fågelinfluensa?

Nån som känner nån som har taskig andedräkt?

Nån som känner nån som dregglar?

Nån som känner nån som ska städa toaletten?

I vilket fall som helst fick jag ett stort paket på posten idag med flera hundra munskydd & gummihandskar ifall fågelinfluensan dyker upp här på kontoret. Ibland är det som 1:a april mest hela tiden.

Nån som vill dejta Henke?

Man får ibland anpassa sig lite efter situationen. Liksom vara öppen fast saker och ting tar en lite annorlunda vändning. I torsdags i taxin från Arlanda fick jag ett sms. Det stod väl så här ungefär:

"Hej! Jag fick ditt hemnummer av i tisdags på Uppåtframåt. Jag tror din kompis heter Nina. Ha det gott / Henrik"

Nu har jag varken träffat Henrik eller Nina och jag var inte på Uppåtframåt i tisdags för då var jag fortfarande på semester. Faktum är att aldrig varit på Uppåtframåt. Men jag tyckte att det var på sin plats att uppmuntra denna modiga kille som gjorde alltid rätt även om det var fel person. Han följde ju mallen att höra av sig efter två dagar. Helt enligt regelboken. Svarade.

" Hej! jag var inte på Uppåtframåt i tisdags för då var jag i Afrika. Men du var modig som hörde av dig och lycka till framöver"

Sedan dröjde det inte länge förrän det kom ett sms.

" Men du kanske kan tänka dig att gå ut och ta en öl?"

Sicken stjärna. Fick inte tag på flickan på krogen. Vad fan, nån svarade. Vi kanske kan ta henne?

Jag vill därför tipsa Henrik hur han kan gå vidare i sitt sökande efter flickor.


  • Eniro.
  • Flygblad.
  • Knacka dörr.
  • Flaskpost.

Eller är det någon här som vill gå på dejt med Henrik?

söndag 1 april 2007

Hitåt John Blund!

Ber att få återkomma imorgon med nya friska tag. Trött är bara förnamnet på mitt tillstånd.