måndag 2 april 2007

Nån som vill dejta Henke?

Man får ibland anpassa sig lite efter situationen. Liksom vara öppen fast saker och ting tar en lite annorlunda vändning. I torsdags i taxin från Arlanda fick jag ett sms. Det stod väl så här ungefär:

"Hej! Jag fick ditt hemnummer av i tisdags på Uppåtframåt. Jag tror din kompis heter Nina. Ha det gott / Henrik"

Nu har jag varken träffat Henrik eller Nina och jag var inte på Uppåtframåt i tisdags för då var jag fortfarande på semester. Faktum är att aldrig varit på Uppåtframåt. Men jag tyckte att det var på sin plats att uppmuntra denna modiga kille som gjorde alltid rätt även om det var fel person. Han följde ju mallen att höra av sig efter två dagar. Helt enligt regelboken. Svarade.

" Hej! jag var inte på Uppåtframåt i tisdags för då var jag i Afrika. Men du var modig som hörde av dig och lycka till framöver"

Sedan dröjde det inte länge förrän det kom ett sms.

" Men du kanske kan tänka dig att gå ut och ta en öl?"

Sicken stjärna. Fick inte tag på flickan på krogen. Vad fan, nån svarade. Vi kanske kan ta henne?

Jag vill därför tipsa Henrik hur han kan gå vidare i sitt sökande efter flickor.


  • Eniro.
  • Flygblad.
  • Knacka dörr.
  • Flaskpost.

Eller är det någon här som vill gå på dejt med Henrik?

5 kommentarer:

Anonym sa...

nån som har en bra idé? Fröken C kanske?

Miss Upsey Daisy sa...

Vad säger fröken C egentligen?

Anonym sa...

Jag tycker Henke är inne på helt rätt spår. Och får han inte napp, kan han ju få skicka till mitt nummer. Jag vet precis vad han går igenom.

Mitt eget motsvarande skick har liksom ebbat ut i sanden. Även om jag och mr Okänd i andra ändan fick fin kontakt i den binära världen. Förutsättningarna hade ju kanske varit bättre om jag inte skickat mitt sms till en oljeplattform i Nordsjön....

UppåtFrammåt ligger ju mer logistiskt rätt till ;-)

Fröken C

Miss Upsey Daisy sa...

Ah. Sicken härlig trestegsraket det vore om du gick på en dejt med Henrik. Tänk om ni skulle bli ihop och du skulle förklara hur ni träffades.

Anonym sa...

Måste bara visa denna länk.. Henke var inte HELT fel ute, han skickade bara till en upptagen tjej.. Se hur det KAN gå: http://www.aftonbladet.se/vss/nyheter/story/0,2789,1042790,00.html