måndag 30 juni 2008

Fel språk.

Nu mailade jag nyss på svenska. Det skulle egentligen ha varit engelska. Jag väntar och ser ifall han förstår eller ej. Det kan vara som en slags måndagsrebus. En spontan sådan.

7 kommentarer:

Tesa sa...

Hahaha! Oj mina smilband hade dragit iväg med mig om jag gjort nåt sånt! Jag kan riktigt se mottagaren av mailet framför mig! Hahaha!

Var dags glimtarn sa...

Ah, skönt att höra att det är fler som gör sånt. Jag lyckas svara på fel språk i telefonerna (office: v.o.i..p telefonerna på svenska ELLER engelska, där kan man bara chansa, hemtelefonen italienska). Hopplöst. Men spännande för den som ringer ha ha.

Annie - PD sa...

Haha :D Rätt! Svenska är det nya världsspråket!

Fru Choklad sa...

Oh vad jag skulle vilja se killens min när han öppnar mejlet! Ha ha. Härligt att du slår ett slag för det svenska språket ute i världen. :)

Anne sa...

oups. har börjat prata på fel språk ibland. oups.

Jo sa...

Haha :) Spännande! :) Mina kompisar lyckades skicka deras inköpslista på svenska till en framstående professor i Skottland (som H hade mailat i annat ärende innan). Han var imponerad och tyckte att det verkade vara en bra lista av det lilla han förstod....

Miss Upsey Daisy sa...

Tesa- Han fattade. Det är inte så svår och inte heller med tanke på bifogat dokumenet.

VDG- Jag kan röra ihop saker ibland när jag är trött.. men jag svarar alltid på svenska... Men om man umgås en längre tid med blandade språk... blir inte bra.

Annie- Visst är det!!

Bling Bling- Som grekiska... :D

Anne- ibland blir det för mycket av det goda...

Jo- att maila fel.. en klassiker.. ;)