onsdag 31 januari 2007

Anus.

Anus del II.

Jag kan då rakt inte begripa. Har folk inget kontakt med sitt anus alls?

Jag jobbar uteslutande med jurister och ingenjörer. Välutbildade medelålders män. Men saknar kontakt med sitt anus. Eller ser inte följderna av när man gör nummer två.

Läste en intervju med Cameron Diaz en gång. Man ska spara jordens naturtillgångar och hon levde efter.... "If its yellow, let it mellow -If its brown, flush it down"

Fullt så illa är det inte på kontoret. Även om det har hänt. Men jag fashineras över att man inte kastar ett öga ifall det är några fartränder i toan? Män som dagligdags inte skulle missa ett kommatecken.. en decimal... eller kan djupdyka i vindlande årsredovisningar för att återvända till världen flera timmar efter utsatt lunchtid. Glömmer sin egen rumpa?

Men å andra sidan är det samma klientel som tror att kopparna man ställer i diskhon flyger in diskmaskinen... samt flyger tillbaka in i skåpet igen! Kan det vara kontorsmagi? Eller möjligen tomten? Eller kan det vara en kollega nära dig helt enkelt?

tisdag 30 januari 2007

Living on the Edge.

Säg den som står pall för all action som fullständigt rasar in i mitt liv en helt vanlig tisdag. Först råttor i källaren. Bara en sådan sak. Helt ovetande om detta spektakel gick jag dessutom och köpte två par trosor med döskallar på på lunchen. Det må jag ändå säga. Sicket maxat liv man lever ändå!






Barn


Efter att ha åkt spårvagn med en jättestor dagisklass två gånger på en vecka känns beslutet att jobba med siffror och inte med ungar jätterätt. Jag trodde ett tag att jag både skulle få en släng av tinnitus och åksjuka av den väldigt mobila och högljudda hög av overallklädda troll som dominerade spårvagnen.

måndag 29 januari 2007

Bönor versus städa.


Få se nu. Antingen kan jag städa badrummet eller ta kort på mina bönor. Är detta ett sådant tillfälle när man bör söka hjälp på riktigt? Låt oss bedja att kvinnan som ska låna ut en stor hög pengar till mig på torsdag aldrig och då menar jag aldrig läser denna blogg. Personligen skulle jag inte låna ut ett nickel till något som fotograferar sina bönor.

70%

Jag har läst någonstans att 70% har någon gång slagit till sin dator eller om det var pratat med sin dator kanske? Jag gav nyss min en sk "tangentbordsdunk". Den är så motvillig till att hoppa mellan fönster. Det ligger nära till hands att svära åt den med STORA BOKSTÄVER! Eller om jag ska dunka lite hårdare. Eller om jag bara ska skrämma den?

LiLA KAten BÄRettar

HeR Er GuL sÅm BÄrettAR FRon KÅLlo, PÅ LanDET

FOrst åkTE Ja Å DÄn HåRIGA bIL. jAG hATAR Dät. FOrsOKte grEVA MÄJ UT! dÄN HÅRIga sPElAR mÄD oCK sEJER inGET.

NEr vi KÅM FRam FICK vi Mat. DäT ER en BRA Gräj.

SäN SåV jaG.

SÄN sÅV jag IGen. SäN ÅT jaG iGEN.

SÄN TÄnkTE ja TIl. UNdraR ÅM vi ÅkER tILLBaka tIL Stan Ijen?

Jag HItade eT TåppENstElle uNDER et HUS! der jÖMDE JA mEJ lÄNGE lÄNGE!

So smART! JaG horDE hUR dE RåPade pO meJ mÄN jaG var TYst SåM en MuSSla!

SäN BlÄv dÄt BoDE mORKt å KaLLT do viLLe Jag In IJen.

Mäd Än VenlIG HElsnING LiLA GuL

Gula och Röda Saker Som Krånglar.

Helgen har bestått av blandade småhopp så att säga av varierad natur. Bilresan på vägen upp gick tämligen smärtfritt. Trots ett extrastopp då lilla gul gjorde ett sk "utgrävningsförsök" i sin bur. Resulterade i ett stopp där vi försökte "hundrasta" honom ... Man kan inte hundrasta en katt. Fungerade inte så bra men utgrävningsförsöket upphörde dock.

Skidåkningen på lördagen och söndagen gick geschwinnt. Man kan säga att den lilla flickan som 1985 hatade hatade "Skidans Dag" som alla femmor fick genomlida på dessa friluftsdagar har ändrat uppfattning. Dock finns det säkert någon skidpolis som skulle tycka till om själva stilen på åkningen. Huvudsaken man tar sig framåt är mottot.

Tar sig fram gör man inte med den röda bilen. Den bestämde sig redan på lördagen att starta inte var med på kartan. Under kvällen inhandlades därför ett sprillans nytt bilbatteri. Givetvis "top-of-the-line" på den lokala OK-macken. En offergåva till röda bilen.

Röda bilen visade inget intresse varken för ett nytt batteri eller att starta över huvudtaget. Grannar inkallde. Lokala verkstäder inkallade. Hjälpnummer telefonerat. Som grädde på moset beslutade lilla gul att försvinna. Modern trodde hon såg lilla gul under grannens förråd. Skallgång i området. Grannars förråd besökta och öppnade. Skallgång som skulle få räddningspatrullen i en Alpby att blekna. Halva räddningstyrkan återvände till Göteborg i blå bil medans fadern sågade upp altangolvet. Klockan 00.30 behagade Gul att återvända hem igen. Nästa steg hade varit att såga upp grannens förrådsgolv. Där behövdes dock ett medgivande av grannen.

Slutet gott allting gott.

fredag 26 januari 2007

Monstret..

...väntar på lunch som C skulle ta med från "den-grekiskt-thailändaren". Innan färd mot Dalarna får hon lösa några egendomsfrågor, faktura fråga, offertfråga och sist men inte minst köpa mörk choklad, vatten & frukt för resan mot Dalarna. Hem och packa innan röda bilen hämtar henne, gul och storis för en femtimmars färd.

Skidåking. Bokläsande och socialt umgänge med föräldrar står på helgens agenda.

Adjö så länge.

Kill Kill Kill

Vaknade med ont i huvudet. Sällan ett bra tecken har jag lärt mig. Tryckt i mig ett stycke huvudvärkstablett. Gav onda ögat till gul och storis som fortsatte med sin wrestling. Till slut får man gå ut och leka helt enkelt. Snosat i 1½ timme. Trodde nämligen igår att jag skulle ut och promenara i arla morgonstund. Högst på önskelistan förutom en indienresa står ett maskingevär. Eller något hårt föremål att kasta på någon. Vem som helst. Vad som helst. Printerhelveteshelvetet. Så dåligt vi samarabetar du och jag. Printa för f-n!

Det logiska tänkandet har för närvarande lämnat min själs boning. Övetaget av en mordisk primat.

torsdag 25 januari 2007

Finland

Makterna är emot mig. Finlandskollegan kom hit med ljus choklad. Det får jag ju inte äta enligt nya reglerna för 2007. Andra kollegorna dock elakt glada för detta. Tranbärsincidenten rätt nära i tiden. Mer över till dem. Känns dock lite halvfisigt. Skulle ha glufsat i mig mer tranbär medans tid var.

onsdag 24 januari 2007

Eko.



Lägenhetsvisningar innebär så många vuxenpoäng att jag blir lite yr i mössan. För att kompensera det hela visar jag upp mitt kylskåp dagen innan lön i januari. Observera att hyllan längst ner innehåller kattmaten. Här i dagarna ska jag handla lite mat tror jag bestämt.

Hell. Kanske inte kommer ändå.

För jag har handlat tranbärsjucie till gravida kollegan!

Så snäll jag är! Och om hon är snabb i vändningarna kommer jag inte ens dricka upp allt!

Tre små glas har jag tagit. Än finns det kvar. Än finns det hopp! Man måste bara vara snabb i vändningarna.

Mycket nöjd.

Hell. Spara en plats för mig.

Bad girl,

Slutat med godis. Duktigt flicka. Undantag för mörk choklad. Gravida kollegan har introducerat mig till torkade tranbär. Substitut.Bra för mig. Bad för henne. Den gemensamma burken som ställdes in i köket slukade undertecknad med ljusets hastighet ( inte burken då utan innehållet). Gott var det. Kollegan hamnade lätt på efterkälken. No wonder why. Jag är duktig på att äta snabbt. Ur gemensamma burken.

Det kostar 150 spänn för en påse! Trodde vi pratade om snäppet dyrare än russin. Lite dyrare men inte hundrafemtio kronor! Det är i billighetebutiken i en turkaffär. Saluhallen lägger på en femtiolapp..

Jag har ätit upp en gravid kvinnas mat. För att jag är glufs glufs. Kakmonstret. Kicki Danielsson.
Janet Jackson. Peter Harrysson. Anna Nicole. Oprah. Barbapappa. Hon "Fat-Actress" som jag glömt namnet på. Bad Bad är jag. Förr i tiden hängdes sådana som jag. Offentligt. Till applåder.

I arla morgonstund...

..promenerar man snabbt till jobbet. Flertalet viktiga hållpunkter. Inte för snabbt är att lägga på minnet. Man skulle kunna rita en graf med och beskriva risken för frostskador kontra risken för att halka och bryta foten. Det är nämligen så knasigt att går man för sakta kommer flertalet lemmar riskera att förfrysa och å andra sidan går man för fort riskerar man att göra en liten akrobatisk dans och bryta foten. Man ser ju en och annan högst ofrivillig dans på vägen samt att man själv steppar till lite extra vid flertalet istfläckar. Med sedvanlig ryggsäck & handväska. Den vanliga looken. Tågluffarstuket fast varje dag. Packad som en annan åsna.

And jag ser fram emot Hasalopet so much! Eftersom likt Pavlovs hundar börjar frysa fort jag sätter på mig täckjackan. Faktum är att jag fryser NU när jag skriver om täckjackan.

Kalla fingrar är en defaultfunktion hos mig.

I say No No Värmlandsgatan!

I samma hus som ett Netto. Redan där. Mja. Hur mycket Feng Sui är det nu igen? NOLL!. Rätt mycket noll. Gula neonskyltar andas lågpris och dålig kvalitet. Isch!

Har mäklare alltid mundiarré? Har de alltid humör likt golden retrivivers strående och viftar snällt på svansen?

Känslan fanns inte där. Träköket fanns där. Garderoberna fanns där ( till pojkvännens förtjusning). Balkongen med utsikt över gården där föräldrarna som vallar sina barn i sandlådan (men som önskar sig bort till det stora husetpå landet istället) fanns där.

I say No No Värmlandsgatan och säger Hello Kastellgatan vi ses idag!

tisdag 23 januari 2007

Vuxenpoäng.

Idag ska jag få en hel hoper vuxenpoäng. En hel skål full. Att kompensera de faktum att jag ibland springer min joggingrunda med två olika skor. Vi ska nämligen kolla på en lägenhet. Vi har bokat tid med mäklare. Förra visningen var öppen. Då kan man traska runt och kuckilura lite själva... men nu ska man ha en mäklare tassande efter sig. Hoppas att det är rätt många andra spekulanter. Jag får gå runt med pojkvännen och viska lite hemligt... nicka lite som vi har sett något viktigt som de andra säkert inte tänkt på. Ta med och mäta... hm... 2,3 meter minsan. Mmmm. Det är bra. Och se där. En golvlist. Minsan.

Jag vet ju hur det är när man är i en liten affär ensam med expediten.
-Behöver du hjälp? (annars ska du bergis stjäla något )
-Nej tack, jag tittar bara (lämna mig ifred och godegudlåtdetkommainnågonmer)
-Säg till om du behöver hjälp! (nu får jag hålla ögonen öppna rejält.. stor väska har hon också, tror hon verkligen at hon skulle passa i de där tighta jeansen.. hon är ju på tok för fet för det!)

Ungefär där brukar jag gå ut. Om det inte kommer in någon mer. Även om jag inte tar något känner jag mig som en stor tjuv. Ibland blir det dåliga samvetet så stort att jag antingen köper något litet eller så rör jag mig mot dörren för att poff bara försvinna!

Det är bra när man liksom skapar viktiga problem. Om man nu inte har något annat för sig...

måndag 22 januari 2007

En möjlig lösning.

Min kompis Tess har löst mina bekymmer angående Vasaloppet. Eller Hasaloppet. Fiffig som jag är ville jag låna en av hennes hästar och tolka mig fram.. PÅ skidor... men tydligen var den hästen sällskapssjuk och rätt ovillig att vara utan sin hästfamilj. Nu ska jag istället satsa på att haka fast mig i någon skoterkille! Hoppas han följer spåret någolunda och inte svajsar ut i skogen....

Tess said...
Jag tror inte att du skulle bli så populär om du tolkar med hästen i Elljusspåret... Speciellt som den inkörda hästen inte är så nogräknad med var han släpper sina bruna lass.Och Hasaloppet blir svårt, hästar är förbjudna på Hasaloppsleden, det är ett naturreservat. Man får inte ens vara där på sommaren med sina hästar. Fastän det inte ens finns några skidspår då.För övrigt är bara en av mina hästar inkörd, och han skulle vägra att gå så långt som 9 mil utan nån annan häst som sällskap. 2 m från hagen och han är nära döden. Tror han. För det är ju SÅ ORÄTTVIST att mor och syster får gå kvar och lata sig i hagen.Men jag har en tolksele! Om du är lite snabb så slänger du den runt den där som kör skoter och filmar hela vägen. Då kommer du till och med först i mål! Daniel Tynell - släng dig i väggen...

söndag 21 januari 2007

Ingen återvändo.

Nu är det snart dags att dra på sig kläder och ge sig ut och plåga sig själv med en lätt liten löptur.
Det finns inget dåligt väder bara dåliga kläder. Bah! Ge er ut själva och spring när det regnar och säg samma skit när ni kommer in igen. Två jävla varv dessutom.

Smärta är en högre form av njutning.

fredag 19 januari 2007

Vitlök.

Det var då det värsta. Åt vitök för 18 timmar sedan och luktar fortfarande som en hel grekresturang. Trots idogt borstande. Trots tuggummi. Trots frukost och lunch efteråt.

Ja. Jag vet att det ångar ut ur mina porer. Glöm allt jobb med munnen när mina porer gör sitt bästa för att svettas ut det hela. Hela min hud motarbetar mig.

Det är bara det att jag har tröttnat! Och ikväll ska jag umgås med kompisar på krogen. Vilket då innebär att man står nära för att göra sig hörd. Jag vill inte lukta troll!

Fattar inte. Vissa kan äta vitlök dagligen och luktar ändå hallon. Jag luktar om jag är i samma rum som en vitlök.

6 timmar kvar att få ut det sista.. man kanske ska flexa ut och sätta sig i bastun för att skynda på lite?

torsdag 18 januari 2007

Nä nu!

Får det banne mig hända något roligt snart!

Låt det ske. Låt det roliga komma till mig nu.

Vad som helst bara. Jag är redo.

Så!

Humpedumpedump..

Träluckor



Detta med inredning. Varför envisas folk med att ha träluckor i köket + trägolv? Jag vill inte bo i en bastu alternativ scoutstuga. Lägg till ett köksbord av trä och jag vill kräkas! Själv har jag för att göra det enkelt för mig min vän Åsas kök som mall i huvudet. Det gör det skrala urvalet obefintligt för tillfället. Så vill jag säga när jag ändå har en viss uppmärksamhet.. ett rosa badrum vill jag inte heller ha. Så det så.

Diverse

Vita kläder.

Vitt är så fint. På tröjor och skjortor. Mmmm. Jättefint. Tills. Någon. Oftast undertecknad råkar spilla något. Det kan vara apelsin, choklad och kaffe. Gärna inom första användarveckan. Det går näääästan bort. Inte helt men nästan. Det vita är i princip vitt. Men inte 100%.

Skor.

I måndags skulle jag ut och springa. Hittade EN socka i lägenheten. Gick till källaren för att hämta en till ( tvättade) inser att jag hade två olika skor på mig. Här kanske jag borde gå upp och byta. Men jag ansåg att det skulle ta alldeles för lång tid ( typ 3 minuter) samt att det var mörkt och ingen skulle nog se det hela heller. Jag försöker ibland att vara så där ordentlig och kvinnlig... fräck på alla sätt och vis men så ooorkar jag bara inte ibland.

Godis

Jag har ju slutat att äta godis. Lösgodis. Bara mörk choklad. Det går rätt bra. Men som i tisdags. Hemma hos P som hade gjort en ljuvlig kladdkaka. Tjoff. Tre bitar in. Det liksom bara händer, jag pratar och lyssnar och håller ingen riktig koll på mina händer och vad de har för sig. Jag höll på att hälla te över mig för jag glömde bort att jag pratade och samtidigt försökte mina händer servera min mun lite te.


Katt-tassar.

Två katter som går ut och in. Via lerig gräsmatta. Samt lekandes "inte nudda golv" blir det gärna tassar på tvn som ingår som en slags station innan man stutsar till byrån. Katt-tassar finns ofta och mycket.

tisdag 16 januari 2007

P3

P3 räddar vilken skitdag som helst... Speciellt då Christer & gänget. De har en förmåga att beskriva tillvaron så bra. Allting låter så trevligt helt enkelt.... nästan som att leva i en reklamfilm. Så mysigt och harmoniskt. Som en slags radioyoga för oss kontorsråttor...

måndag 15 januari 2007

Någonstans i Göteborg

Nattetid. Tid för vila. Tid för sömn.

Någonstans i Göteborg.

Gul katt till Hårig katt:
-Hej-ska-vi-leka! Hej-ska-vi-leka! Hej-ska-vi-leka! Hej-ska-vi-leka! Hej-ska-vi-leka!
Hårig katt:
-Näe. Jag vill sova. Vad jobbig du är!
Gul katt:
-Kom igen! Titta! Jag jagar dig nu! Och så brottas vi! Vilken lek! Jag är starkare än dig!
Hårig katt:
-Fräs! Lämna mig i fred. Fräs!

Kvinnan i sängen vaknar. Hon öppnar fönstret och vips springer två katter ut liksom rinner nedför plankan.

Sömn innfinner sig.

Duns! Ett plötsligt ljud. Kvinnan vaknar och tittar ut. Klockan är fem på morgonen. Utanför sitter Gul katt och Hårig katt. Sitter fast. I en taggbuske. Kvinnan tittar på den Håriga utanför.

Blir orolig och hämtar kläder och stavlampan. Går ut på baksidan för att lösgöra den Håriga. Den Håriga sitter jättemycket fast. Hon ropar till den sovande mannen. Sax ropar hon.. Jag behöver en sax! Mannen hämtar hjälpsamt den röda köksaxen ty han tycker om den Håriga.
Kvinnan klipper loss från taggbusken.

Kommer in. Får vända upp och ner på den Håriga för att klippa loss 20 cm taggig pinne som är totalt inlindad i pälsen.

Den Hårliga äter. Den gula är för tillfället lugn.

The End.

söndag 14 januari 2007

Fisaren.

Att det alltid finns en fisare på alla pass man går på! Normalt kommer bara doften som ett brev på posten men på yogan fick man även ljudeffekter.

Vad är det med folk och deras anus? Knip ihop vettja!!

Good versus Bad

Tjuvlyssnat samtal inombords.

Det goda -" Så jättehärligt att gå på yogan idag klockan 17.30 så kan vi träna armarna också i roddmaskinen. Jätteperfekt och så sover vi ju så bra efteråt!"

Det tröga -" Mmm..jag hör dig... vi får se... det blir så uppdelat och så blåser det ju så mycket ute. Kanske om vi tar det imorgon istället. Det är ju en möjlighet också"

Det goda -"Äh.. spårvagnarna går ju och det tar ju bara 10 minuter in till Brunnsparken och som sagt var.. det är ju bra om vi tränar armarna inför Vasaloppet.. Så känner man sig ju så bra efteråt! "

Det tröga- " Det är ju förvisso sant.. men det är alltid skönt när en smärta upphör. Så vet jag inte om vi hinner heller.... Vi hade ju lite annat att göra idag ...uppskrivet på postitlappar!"

Det goda -" Kul också att träna inför den nya yogaläraren som man inte vet vem det är...att få lite balans i tillvaron, så ska vi ju ta tag i livet lite mer och lugna ner oss och inte leva livet i 120 som vi brukade innan. "

Det tröga-.."Eller hur? Äh... tänk om hon är lika kass som den där instruktören som är som värsta friskis & svettis typen... Du vet att vi blir såååå irriterade om det är så..."

Det goda- "Kom igen... yoga idag och armarna inför Vasaloppet så kan du köra pumpen imorgon också... Det kommer bli så bra!"

Det tröga-" Igår sprang vi ju femton kilometer...kanske en vilodag? Så har vi lite ansökningar att skriva också. Glöm inte det!"

Det goda-" Äh, vi kan skriva lite nu innan och lite efter när vi kommer hem...Moove it Mooove it"

Det tröga-"Jaja.. tjata inte"

fredag 12 januari 2007

Nu ska blodet flyta....


Jag ser er allt. Verkar så bra. Så billiga och så snälla. Men jag vet hur ni är.... snart slår ni till och sakta men säkert skalar ni av mitt skinn. Ni vill att sockan ska blöda!
Lilla vackra människa! Nu ska blodet flyyyyta! Lilla vackra människa --- Aaaahaaaaaaaaaa!

Me Myself and I


Den sedvanliga After Worken blev utbytt mot lite mat med J. Klappar katter och har lite hemmaSPA. Lyssnar helt lyrisk på Elin Sigvardsson "Saturday Light Naive". Förmodligen en skiva som alla andra har upptäckt. Jag är ju lite trög.

Har upptäckt att jag gärna pratar i halva meningar och räknar kallt med att min samtalspartner ska förstå... C på jobbet har börjat lära sig när jag kommer in på hans rum och mumlar lite om någon kund för att sedan göra ett tvärt kast och mumla om en annan kund. Ibland river jag demonstrativt ner något från hans skrivbord enkom för att markera att han har fel. Man måste ju någonstans visa vem som bestämmer.

Post-It-Addict

Erkänner.

Jag är en Post-It-Addict. Eller en PIT alltså.

"If you can't write it down it's not worth to remember"

Man kan göra listor på allt. Allt. Jag menar allt. Utan undantag. Så skriver man ner något. Ändrar. Gör om. Allt för kontrollen!

Monica i "Vänner"- Screw You and Meet Master!"

Man kan tex göra en dagliglista för saker som ska göra samma dag. Delas lämpligen upp i vad som ska göras under jobbet. Här är ett exempel hur det skulle kunna se ut.

JOBBET
  • Reseräkning.
  • Maila XX om fika.
  • Handla strumpor på lunchen.

Enkla snabba saker som sköts under lunch eller snabbt arbetstid. Får ej ta tid utan mer tjoff-tjoff. Fixas på lunch inne i stan. Tjoff. Hinns med när man hämtar lunchen eller tar max fem minuter på lunchen framför datorn.

HEMMA

  • Handla mat
  • Betala räkningar
  • Stryka

Rätt enkla saker ... oftast snabba men vissa "flera-dagars-projekt" kan man hitta här. Ibland kan man flytta om sakerna. Om man inte hann med. Eller inte kände för det. Eller hamnade framför sin blogg istället. Eller i telefon.

STÅENDE PUNKTER

  • Sätta in korten från Skottland
  • Städa i förrådet.

Dessa saker är STORA projekt och ganska tråkiga. Eller bara stora. Men det försvinner inte lika fort som de andra. Dessutom är det oftast en suddig gräns för när det är slut liksom.

Kanske borde prata med någon vuxen? *skriver ner på STÅENDE PUNKTER*

Istid.

Tydligen kan man ha istid inomhus på ett kontor. Man mäter enligt "kall-näsa & kalla-fingrar-principen". Kaffet är kallt det med!

Större chans att det kommer snöa här inne än i Dalarna.

Fast varför inte? Det har både spelats golf och innebandy i dessa korridorer.... så frys ner stället lite mer så kan vi snart glida fram på skidor.

onsdag 10 januari 2007

Evil Shoes-Die Shoes Die!



Onda skor. Bad Shoe. Shame on Yourself Bad Shoes. Die shoes Die!




This is what happends when good shoes turns bad.



Min första lista!

Tjuvkikar på andra bloggar ibland... verkar som man ska lista saker.. så nu ska jag lista vad jag skulle äta resten av livet om jag bara fick välja fem saker...

1. Fårost
2. Kräftstjärtar
3. sura colanappar
4. soltorkade tomater
5. svamp i alla former och färger.

Nä, nu ska jag ropa på C om han kan hämta lite printar....

Smärta är en högre form av njutning! Hud på tår är totalt överskattat!

Modeblogg? No way...

Känner fortfarande kärlek till mina stövlar. Trots att Herr Holm kallade de för NÄBBSTÖVLAR? Pojkvän tyckte de var fina. Vet inte om de var så fina att de hade fått sova med oss i sängen? Osäker på gränsen. Men den fanns nog där.

I vilket fall efter en halvtimmes promenix till jobbet. Det gör lite ont. Inte ont som i "halta-fram-vill-inte-gå-mer" utan mer... "Aaah-det-här-kan-utvecklas-till-något-ännu-större"...

Det här kommer aldrig bli en modeblogg. Jag har nämmligen upptäckt att jag är rätt trög. Ser en trend. Ser trenden. Tänker fult. Tänker inte så fult. Tänker kanske skulle man köpa ändå? Köper. Trend över. Jag måste alltså matas med trenden en lång stund för att fatta och när jag väl fattat är väl trenden kvar i två veckor till.

Det är ett problem med lång startsträcka.

tisdag 9 januari 2007

I am a woman- Yes I am!

Köpt Replaystövlar på 10 minuter blankt! Ha! Beat this om ni kan!

Sparat en hel massa pengar också.

Kostat 2 000 kr- betalade 800 kr.

Nästa steg var ett par darlingar på Bianco... Svarta.. så eleganta... Osäkert om man kangå i dem bara... Jag menar hur viktig är det med blodcirkulation i vaderna?

Disktureade med kollegor. Försökta övertyga C om att jag kan ropa in honom på rummet när jag har skorna så att jag slipper gå så mycket med dem.. ville utveckla att han kunde hämta mina printar också.. Mötte ett viss motstånd och en viss undran om "varför" jag ville köpa ett par icke så användbara skor. Herr Holm ställde sig också frågande till teorin. Vad vet Herr Holm om skor? Bah!

Finders - Keepers säger jag.

Mina.Min.Mina.

söndag 7 januari 2007

Blaha Blaha....

Läste igenom tidigare inlägg. Så jag vill säga till mig själv.

SHAPE UP!

Nu var det sagt. Dags att skriva något lite skoj.

Tänka. Tänka. Tänka.

Bröllop i helgen. Vacker som en dag var hon bruden. Jag gillar det här med bröllop. Man klär upp sig och alla är glada. Man säger snälla och humoristiska saker om de två. Diskuterade med min bordsherre hurvida giftemål var något att ha eller ej. Han menade på att det lika gärna kunde ske i Las Vegas. Hm. Kanske det. Äktenskap med en lite fast-foodkänsla. Vet en kvinna som gifte sig på sin lunch. Vet en viss frisör som hade ett bröllop för åtskilliga hundratusen kronor.. men numera är skild. 3/4 skiljer sig.. (enligt bordsherre).

(kattwrestling pågår. Börjar oftast att den lilla tvättar den stora. Ser rätt gulligt ut om man inte har sett det förut. Det avslutas nämligen alltid att han börjar att wrestla med henne och sedan
ATTACK!)

Bröllop. Där var vi. Tappade nästan tråden.

Äh vad fan. Vi lägger ner det här.

lördag 6 januari 2007

Vem sade att livet var enkelt?

Såg Iceage i torsdags. Tecknad film. Massa figurer som kånkar runt på en hittebäbis som ska lämnas tillbaka.

Här förvånar jag mig själv.

Det är ju så sorgligt.

Först gråter jag för det är synd om den sabeltandade tigern som först var elak men blev snäll och liksom dör för att rädda alla. Innan är det synd om mammuten som är så ensam och det är ju inget kul alls. Så vill pappan till hittebäbisen döda mammuten innan han fattar att bäbisen sitter på ryggen.. några skälvande minuter innan han lägger ner sitt spjut......

Nu ska jag försöka att dölja denna orgie i tårar för pojkvännen som kanske inte riktigt förstår hur hemskt allt detta är... torka torka med handen.... torka torka med tröjärmen.. inte torka bort mascaran... Inte snörvla .. inte snora...

Bröllop igår. Grät inget alls. Undrar om det hade varit skillnad om det var en mammut som gift sig?

torsdag 4 januari 2007

Bah!

Så många affärer i stan. Kan ingen då ha en klänning som passar till bröllop då? Inte svart och inte vit. Tror jag hann att beta av 2656 stycken på lunchen.

Grumpy.

Ingen jeanskjol heller.

Inget. Inget. Inget.

Stackars mig.

Det har iallfall slutat regna.

Grumpy.

Regn, regn och regn.

Åh, vad trist väder. Åsså två telefonmöten och snart audit.

Natten innehåll en hel del katt-galopp. Normalt är det vid femsnåret men nu var det mest hela tiden. Även katt-wrestling.

Grumpy.

Jag är värd några presenter från Mango idag. Jeanskjolar. Endel tror att man måste begränsa sig när det gäller jeanskjolar. Fel. Det finns inget tak.

onsdag 3 januari 2007

Storis


Det här är storis. Hon kan knippsa av sladdar fortare än en grävling.
När Storis älskar någon försöker hon gärna kväva vederbörande genom att sova på dennes ansikte.
Storis är måttligt förtjust i Lilla Katten.

Lilla Gul


Här är Lilla Katten. Han kan fånga flertalet saker. När Lilla Katten är på kollo fångar han gärna barkbitar och mossa. När Lilla Katten är i stan fångar han mask.
Lilla Katten kan ibland återupptäcka sin egen svans! Han blir då jätteglad och försöker fånga den igen!
Lilla Katten är ett encelligt djur fastän han är katt. Han kommer aldrig att bli en raketforskare.

Nästa steg!



Jippie! Min första bild är inlagd!..

Från sommarsemestern .. Jag och S i Skottland. Råkade stoppa in frukosten i frysen.. frozen youghurt... stoppade in den i kylen ....som var KALL! Så vi micrade det hela....

En sidohistoria..

Gott folk! Här kommer det komma bilder framöver!

2007 börjar inte så pjåkigt!

Hål i huvudet.

Jag har hål i huvudet.

Jag har betalat pengar också.

Det gör det hela dubbelt så korkat.

Vasaloppet. Jupp. Det lååååååånga. Inte kortis varianten. Jag sade ju att jag har hål i huvudet.

Inhandlat ett skidpaket för närmare 3 000 kr. Samt anmälningsavgiften på 1000 kr.

Nu väntar jag ivrigt på snön. Det sägs att man ska ha 50 mil skidor i benen om man ska åka. Jag är lite osäker på hur jag ska lösa just den frågan. Snön är liksom frånvarande i göteborgsområdet.. Noll snö är ändå noll snö.

Dock är jag lite fundersam gällande maten. Vi pratar om 12 timmar. I min värld är det mellanmål lunch mellanmål samt middag. Och hur fixar man en latte i spåret? Med skum och kanske ett trevligt hjärta som man ibland får om man betalar sisådär 32 kronor på vissa ställen.

Hål i huvudet.

Musiken är också en sak. Höjer liksom trevlighetsfaktorn. Så slipper man höra sina egna andetag när man flåsar som en pilsk älgtjur... Eller åtminstone inte lika högt så att man riskerar att ge sig själv tinnitus. Måste lösa detta med batterier också. 12 timmar. Gärna med lite dansanta toner i örat. Inte för att jag kommer spontandansa med stavar och skidor flaxande...

Hål i huvudet. Hål i huvudet. Hål i huvudet.

måndag 1 januari 2007

För att knyta ihop nyårssäcken..

Man tillhör de överlevande från nyår sått säga. Firade nyår i en IKEAkatalog. Eller i ett visningshus stylat till tänderna. Sicken tur att värdinnan var den som råkade slå ut ett fönster i sin iver att komma ut på verandan.

Jag var lagledare för vårt lag. Singstar maskinen lär ha varit lite defekt. Vilken person som helst borde ha hört att det var jag som sjöng bäst. Vinprovningen var en annan sak. Vin finns i tre olika bas-sorter så att säga. Vitt rött och rosé. Det är lite fisigt att ha fyra röda viner som man ska testa. M sov i vinkällaren sedan. Eftersom bröderna A levde rövare i vardagsrummet till tidiga morgonen.

Förstår inte vad det är med mig och alkohol. I dag vaknade jag varje hel timme från klockan 07.00. Jag får en inbyggd snooze-effekt. Hur bra man nu kan sova på ett 61-kronors liggunderlag tillsammans med en tusenfoting?

Stay tuned.