söndag 14 januari 2007

Good versus Bad

Tjuvlyssnat samtal inombords.

Det goda -" Så jättehärligt att gå på yogan idag klockan 17.30 så kan vi träna armarna också i roddmaskinen. Jätteperfekt och så sover vi ju så bra efteråt!"

Det tröga -" Mmm..jag hör dig... vi får se... det blir så uppdelat och så blåser det ju så mycket ute. Kanske om vi tar det imorgon istället. Det är ju en möjlighet också"

Det goda -"Äh.. spårvagnarna går ju och det tar ju bara 10 minuter in till Brunnsparken och som sagt var.. det är ju bra om vi tränar armarna inför Vasaloppet.. Så känner man sig ju så bra efteråt! "

Det tröga- " Det är ju förvisso sant.. men det är alltid skönt när en smärta upphör. Så vet jag inte om vi hinner heller.... Vi hade ju lite annat att göra idag ...uppskrivet på postitlappar!"

Det goda -" Kul också att träna inför den nya yogaläraren som man inte vet vem det är...att få lite balans i tillvaron, så ska vi ju ta tag i livet lite mer och lugna ner oss och inte leva livet i 120 som vi brukade innan. "

Det tröga-.."Eller hur? Äh... tänk om hon är lika kass som den där instruktören som är som värsta friskis & svettis typen... Du vet att vi blir såååå irriterade om det är så..."

Det goda- "Kom igen... yoga idag och armarna inför Vasaloppet så kan du köra pumpen imorgon också... Det kommer bli så bra!"

Det tröga-" Igår sprang vi ju femton kilometer...kanske en vilodag? Så har vi lite ansökningar att skriva också. Glöm inte det!"

Det goda-" Äh, vi kan skriva lite nu innan och lite efter när vi kommer hem...Moove it Mooove it"

Det tröga-"Jaja.. tjata inte"

2 kommentarer:

Anonym sa...

För mig brukar den tröga vinna. Vad är ditt knep?

Miss Upsey Daisy sa...

Slå något hårt i huvudet på den tröga och släpas med av en aktiva... Hände imorse .. morgontränade..