tisdag 23 januari 2007

Vuxenpoäng.

Idag ska jag få en hel hoper vuxenpoäng. En hel skål full. Att kompensera de faktum att jag ibland springer min joggingrunda med två olika skor. Vi ska nämligen kolla på en lägenhet. Vi har bokat tid med mäklare. Förra visningen var öppen. Då kan man traska runt och kuckilura lite själva... men nu ska man ha en mäklare tassande efter sig. Hoppas att det är rätt många andra spekulanter. Jag får gå runt med pojkvännen och viska lite hemligt... nicka lite som vi har sett något viktigt som de andra säkert inte tänkt på. Ta med och mäta... hm... 2,3 meter minsan. Mmmm. Det är bra. Och se där. En golvlist. Minsan.

Jag vet ju hur det är när man är i en liten affär ensam med expediten.
-Behöver du hjälp? (annars ska du bergis stjäla något )
-Nej tack, jag tittar bara (lämna mig ifred och godegudlåtdetkommainnågonmer)
-Säg till om du behöver hjälp! (nu får jag hålla ögonen öppna rejält.. stor väska har hon också, tror hon verkligen at hon skulle passa i de där tighta jeansen.. hon är ju på tok för fet för det!)

Ungefär där brukar jag gå ut. Om det inte kommer in någon mer. Även om jag inte tar något känner jag mig som en stor tjuv. Ibland blir det dåliga samvetet så stort att jag antingen köper något litet eller så rör jag mig mot dörren för att poff bara försvinna!

Det är bra när man liksom skapar viktiga problem. Om man nu inte har något annat för sig...

5 kommentarer:

Anonym sa...

Kom ihåg att mumla lite i förbifarten om "misstänkt lukt i badrummet" när ni går förbi era konkurrenter. Gärna nåt om drag i fönstren o hur var det nu med ränteläget egentligen....

Anonym sa...

Och glöm inte att tjuvlyssna på vad konkurrenterna viskar om! De kan ju ha sett nåt som ni har missat...

Miss Upsey Daisy sa...

Ska fälla ut öronen och lyssna! Tack för stalltipsen!

Anonym sa...

Tjoa till om du vill ha några schyssta byggtermer som du kan slänga dig med, bara för att få se mäklaren först gapa o sedan låtsas som om han vet preciiiiiis vad du pratar om.. Det gjorde jag, M och A när vi var o kollade på lgh till A. -Fantastiskt roligt!

Miss Upsey Daisy sa...

Ett gäng byggtermer mottages tacksamt. Snart behöver jag fusklapp! Både lyssna och prata.

:-)