tisdag 30 juni 2009

Mot Sherwoodskogen!

- In-nätad balkong sade Saga för katter kan prata I give you in-nätad balkong!

*hoppetihopp*

-Kattjävel, vad i ! sade sade hon som satt så fint i pyjamas och surfade och vidare slog sitt rekord på hur fort man kan dra på sig en kjol till pyjamasen och befinna sig utanför dörren.

9 kommentarer:

karro sa...

buskisse!

Miss Upsey Daisy sa...

Karro- Dumkisse!

emve sa...

För oss räckte det med att täcka den nedre delen av balkongen, upp till räcket. Men innan dess så gjorde Choko ett fint svanhopp en dag... och mattes hjärta hamnade uppe i halsen! Men det gick bra. Jag rusade ut och han bara satt på gräsmattan och funderade på vad som hände.

Miss Upsey Daisy sa...

Em- Min är nätad ungefär en halvmeter ovan räcket men hon är en riktigt problemlösare och vigare än någon annan katt jag haft. Får se om jag kan flytta så att hon inte kan använda saker till språngbrädor..

Tesa sa...

Japp, det var bara att invänta egentligen, hon såg lurig ut redan förra helgen! Honor är alltid lite påhittigare har jag hört.

Miss Upsey Daisy sa...

Tesa- Honor är påhittigare verkligen..

Plastfarfar sa...

Min Helga hoppade en gång två våningar ner och landade i ett taggigt buskage.

Nästa gång hon blev bortglömd på balkongen satt hon snällt hela natten och väntade ut mig. Blomlådan definierades som kattlåda.

Miss Upsey Daisy sa...

Plastfarfar- Lite kajsa vargigt.. man tager vad man haver..

Frida sa...

Min kisse brukade gå omkring på balkongräcket och därifrån hoppa upp på parasollet för att lägga sig. Parasollet svängde pga hennes vikt, så hon låg förnöjt på det i solen, men _utanför_ själva räcket. På tredje våningen. Jag vet fortfarande inte hur hon gjorde för att hoppa ner på balkongräcket igen.

Som tur var ramlade hon aldrig ner, även om vi ibland kunde höra klor mot metall när hon kanske var lite väl oförsiktig.