söndag 2 januari 2011

Budapest i Ett Nötskal.

Det var:
kallt
dimmigt
och av någon anledning mycket brun inredning.

Hotellet var:
fullt så vi fick ett nytt
en smula posh
hade en kanal som bara spelade åttiotalsmusik
med mycket brun inredning

Maten var:
väldigt mycket med fårost i
men även gåslever vilket är typiskt elak mat
men femrätters på nyårsafton är tämligen mumma

Drycken var:
rött
vitt
öl
vodka
champange

Jag var:
mest frusen
men också glad
samt duktig på intro på åttiotalslåtarna.

4 kommentarer:

Märta sa...

Ett brunt nyår alltså! Aja, huvudsaken hjärtat var varmt och champagnen kall.
En mycket god fortsättning på året önskar jag dig!

Turtlan sa...

Fårost gillar jag men gåslever... nja.

Fullt hotell?
Hur löste ni det med ett nytt hotell? Kan ju vara fullt lite överallt på Nyår.

Hur var Budapest annars? Värt ett besök?

Spader Madame sa...

Fyra nyanser av brunt?

Miss Upsey Daisy sa...

Märta- Detsamma! Varmt hjärta och kallt bubbel :)
Turtlan- Testade en tesked av min kompis mat bara-för-att men det är INTE okej mat. Hotellet ordnade nytt men vi fick inte det vi bokat.
Värt ett besök absolut. Vacker stad.
Spader- Jajjamen!