fredag 12 november 2010

Dag 03- Mina föräldrar.

Min föräldrar bor i Dalarna. Kärt barn många namn och ibland kallas de för Kolloförståndarna efter som jag skickar Katt-bos till Vinter- eller Sommarkollo. Ett annat nanm är De Obetalda Polackerna då de hjälpt mig det senaste året med lägenhetsbestyr. Målat, flytta eller bara lite hederligt borra/spika. Jag brukar förgylla deras liv med ett besök påsk, sommar och jul. Sedan förgyller jag deras liv genom att åka hem.

Men.

Min pappa är polis och jag tror att man kan säga att han är typisk polis hela han. Ordning och reda hela tjofaderittan. Min pappa och jag delar samma sorts humor och den utmynnar ofta i att vi driver med min mamma. Rått och kärleksfullt är vår melodi. Min mamma skulle nog säga något annat ifall ni frågade henne. Det är bäst att inte göra det.

Min mamma är undersköterska. Hon är en sådan där riktigt snäll bull-mamma som säger till alla gäster att man ska ta mer kakor och att man får säga till om man fryser så får man en extra filt. När jag gick på lekis fick jag frågan ifall jag ville byta ut henne mot en hamster. Det gjorde jag aldrig. Inget jag ångrar idag. Hamstrar lever ju bara ett par år.

Härnäst träffar jag dem till jul.

2 kommentarer:

sarapirat sa...

haha, ja det var ju en himla tur att du inte bytte ut henne mot en hamster. hamstrar i all ära men dom bakar knappast några bullar eller erbjuder filtar.

Miss Upsey Daisy sa...

SaraP- He he. Hon är fin min mamma :)