torsdag 5 augusti 2010

Rastlösheten.

Mina kollegor står i fikarummet och pratar om bilande i Moseldalen. Jag avvecklar mig klädsamt, går mot mitt rum och börjar fundera var ( när?) min nästa långresa kan tänkas ta mig.

Blir det?

Laos.
Burma.
Kina.
Indien.

Jag vet inte. Men de senaste dagarna har Asien börjat kalla på mig.

4 kommentarer:

karro sa...

mmmm, Indien har kallat på mig länge nu.... Malaysia verkar oxå trevligt. och Laos. finns mycket trevliga ställen i världen

Katarina sa...

Själv funderar jag en del på Afrika. Jag gillar att man kan komma ganska långt bort och ändå i princip vara kvar i samma tidszon.

Jag är konstig på många sätt. Jag inser det. Men jag tänker på sånt när jag funderar på resmål. Och magsjukerisk förstås.

Härom kvällen såg jag ett program som hette Dödliga delikatesser, mat som man kan dö av. Det förvånade inte mig att det var nästan uteslutande i Asien man åt sånt.

Dödligt giftiga hästskokrabbor vars gift inte förlorade sin kraft ens i extrem värme till exempel. Min slutsats: Asien - där djuren är giftiga och dödliga även när de är döda.

minahistorier sa...

jag skulle också vilja till asien, har aldrig varit där. men först blir det höga kusten, det är ganska exotiskt för mig!

Miss Upsey Daisy sa...

Karro- Vägrar att låta mig besegras av Indien. En chans till..
Katarina- Det är fint. Sugen på Sydafrika synd bara att det är så våldsamt där. Det finns mycket som dödar i Asien. Varje gång jag överlever blir jag glad ;-)
Summercat- Där ska det vara jättefint ju och jag har inte heller varit där :)