lördag 29 mars 2008

Lördag.

Sprungit runt i flertalet affärer för att hitta en gammal fräck lampa. Det visar sig att gamla fräcka lampor har en prislapp mellan 2000 -3000 kr. -Då kan ändå åbäket ta eld vilken dag som helst sade B och det har han så klart rätt i. Vi blev utan åbäke för denna gången.

Deadline på jobbet och jag skuttade in för att bistå. Fallskärmsjägaren skjutsade mig till Drömmamingel på vägen hem och eftersom jag var sen hade Missy redan gått dit. Nu var problemet att jag var osäker på var exakt Drömma ligger varvid jag bad att bli avsläppt någonstans som jag trodde var ungefär nära. - De där ser väl ut som de också ska dit sade Fallskärmsjägaren innan jag klev ur bilen. Varvid jag svarade att jovisst kunde jag följa efter varenda tjej och se var de skulle men att det då kunde ta tid att komma till Drömma. Ringde därför Missy som styrde mig åt rätt håll.

Efter att ha dividerat med Miss E angående färg och utforming av den portmonä jag tidigare suktat efter köpte jag en marinblå historia. Det ska ju vara det nya svarta tänkte jag och tänkte att det säkert skulle bli hur lätt som helst att hitta de viktigaste korten ihop med de inte så viktiga korten. Folk har ju sådant tålamod när man står i kö också tänkte jag. Speciellt om man har en marinblå plånbok i ålskinn. Det är skillnad på skit och pankaka.

14 kommentarer:

Jo sa...

Gamla lampor är vanskliga, men hittar man någon man gillar på loppis kan man ju lämna in den och få det elektriska fixat.. Men det är ju när man har hittat nån förstås....

maria sa...

men å, drömma är ju ett drömställe, hoppas du hade det fint där o tack för tipset, värt att kolla upp som sagt!

Miss Upsey Daisy sa...

Jo- visst kan man det. Har bara lite hittande kvar innan.....

SPGD- Jag håller ögonen öppna men de i Lunden är stora ... vet du var Paddington ligger? En är i princip mitt emot.

Blygisens betraktelser sa...

Nämen nu tror ajg att jag svimmar!
För att göra en kort historia om möjligt ännu kortare:
Träffade en väninna häromdagen, som köpt ny pluska på Gucci-butiken i N.Y., och då kom jag att tänka på dig och din pluska, som aldrig blev ngt av.
"Undrar om Miss UD köpt ngn pluska ännu", tänkte jag lite sådär för mig själv. Det hela gick på två sekunder, btw...haha!

Så, om jag förstod rätt, så har du nu köpt en?

PS. Håller tummarna för att ni hittar en gammal fin lampa på loppis!

Miss Upsey Daisy sa...

Blygisen- nämen! Vilket sammanträffande... Den här pluskan är okej men jag suktar nog efter en Mulberryvariant trots allt men ska försöka hitta en på sommarrean den här gången ( när det inte går på mellandagsrean) eller om jag handlar en väska. Vi får se helt enkelt. :-)

Tesa sa...

Det är en himla skillnad på skit och pannkaka! Iallafall när man ska äta det! :)

Synd att ni blev utan lampa, själv jagar jag en röd bumling nu men det ser ut att få bli en nyproducerad... fattas bara pengar.

Miss Upsey Daisy sa...

Tesa- en bumling i köket finns på agendan men då det är inte förrän till hösten i sådant fall.

Lampor är rätt svårt. De kan ha stor betydelse för ett rum.

Smartasmia sa...

Japp - inte nog med att de är dyrasomattan...de behöver restaureras dessutom! Lamporna, alltså. Du ska se att du hittar en fining bara sådär ngn dag då du minst anar det. Kanske på en loppis/auktion i sommar..eller så. Och är det prickigt foder i ålskinnet tror jag bestämt att vi numera har likaledes snygga pluskor:-)

Mrs E (ibland Grefvinnan) sa...

Rött är det nya blåa - bara så du vet ;p

Miss Upsey Daisy sa...

Smartasmia- vi har likadana! Har du också blå? Jag gillade den skarpt och tittat på den på nätet tidigare.

Lamp-projektet får fortgå men jag vill inte betala 3000 för en gammal lampa, då får jag en rätt fin NY lampa för de pengarna...

Miss E- sällan pinkar en trähäst. Blått är det nya svarta.

Anonym sa...

Hahahahaha. En plånbok med massor med korthållare är ett måste. Kundklubbar. Jag säger bara det. Vem kom på det? ;-)

Miss Upsey Daisy sa...

Maria- mina ligger allihopa i samma fack... vi får se hur det blir framöver...

Smartasmia sa...

Japps - den äro blå (marinblå t o m):-)

Miss Upsey Daisy sa...

Smartasmia- :-)