torsdag 25 oktober 2007

Gnägg.

Tror bestämt att jag ska fråga några av de närmast sörjande ifall de vill följa med och kolla på trav. Jag har kört turister med häst och vagn men aldrig kollat på trav. Nu vill jag. För sakens skull.

9 kommentarer:

Anonym sa...

Hej!

Mycket trevlig blogg!

Jag har aldrig varit särskilt intresserad av hästar, och hatar trav på tv, men jag var på Midnattstravet i Romme för ett antal år sedan, och det var hur kul som helst. Ponnylopp. Kallblod. Skitkul. Plus Smokie.

Miss Upsey Daisy sa...

Andreas- Välkommen hit & kul att du gillar bloggen. Ingen aning om jag gillar trav eller ej men tycker ibland att man borde göra lite nya saker ibland. Är man dessutom ett gäng så varför inte?

Annie - PD sa...

Trav som går live är kul. Bli inte rädd för de speltokiga som i slutet av varje lopp står och skriker elakheter till hästarna ;D

Miss Upsey Daisy sa...

Annie- Ojdå! Rena rama marknaden då? Det kanske är människorna man ska titta på och inte hästarna ? ;-)

Kerstin sa...

Klart du ska - och glöm inte att spela. Superskoj :)

Peter Madison sa...

Hmm...trodde du var emot djurplågeri...?! Tycker dom där sulkymupparna ska spänna på sig dom där vagnarna å sen kan dom få bli piskade på i några varv. Sen få de väl avgöra hur kul det var...;)

Blygisens betraktelser sa...

Japp. Den där travbanan har jag varit på. Hittade en fin ljusbrun häst som jag ville satsa tio kronor på- och höll inte på att få min vilja igenom av biträdet bakom luckan! Han sa rakt ut högt och ljudligt att jag lika gärna kunde låta bli. Gissa om det kändes som en triumf när jag kom tillbaka med travkvittot för att hämta ut min vinst. På 600 Kronor!!!
Ja, det var på den gamla goda tiden när man hade näsa för bra affärer..hehe.

Spader Madame sa...

Självklart ska du prova trav. Verkar inte så dyrt och tidskrävande som golf! Blinkar litet åt Loppis!

Själv har jag inte provat men tackar väl aldrig nej till folkfester, skulle vara de där vansinnigheterna som klassikern och sånt då...

Miss Upsey Daisy sa...

Kerstin- man kan ju prova lyckan och spela för en liten peng.

Peter- djurplågeriet ligger närmast i att hästarna används innan de är färdigvuxna och att travhästar ofta har en sorgligt låg livslängd.

Blygisen- några stalltips? ;-

Spade Madame- Loppis ville spela golf med mig men jag tackade nej ;-)