torsdag 18 februari 2010

Min våta dröm måndag till fredag.

Den dagen min mailbox är helt tom och det inte ligger ett endaste litet papper eller pärm på mitt skrivbort så kommer jag få en orgasm bara av att ställa mig och titta på .... just ingenting. Ljuvliga ingenting. Mina kollegor pratar om utopi och att det aldrig kommer att hända ( tom mailbox och tomt skrivbord, jag har inte diskuterat följderna av det hela) men jag vill så gärna tro att de har fel. Så är det alldeles jättesäkert.

7 kommentarer:

emve sa...

Jag drömmer om tom mailbox och tyst telefon, så att jag får tid över till sånt jag EGENTLIGEN borde göra. :P

C. Meow sa...

Jag får varningar om Mailbox oversize hela tiden just nu. Puh

Märta sa...

Ljuva tanke! En våt dröm så god som någon! :)

Spader Madame sa...

Drömmer om våta drömmar! Hoppas att du får det du drömmer om -alltid!

No-one sa...

Åh, vi är så lika där. Jag är likadan. Jag strävar efter att när arbetsdagen är slut, ska både det fysiska och virtuella skrivbordet vara så pass städat att man inte ska se att det jobbat/jobbar någon där. Fattar inte grejjen som vissa gör när de liksom PYNTAR sin datorskärm och sitt skrivbord med diverse krimskrams? Skruvar mig i obehag av bara tanken.

No-one sa...

En annan grej: jag raderar sms när jag läst dom, om de inte innehåller ngt jag behöver komma ihåg eller ngt extra fint/roligt. Likaså med mail. Kontinuerligt rens, helt enkelt. Ständigt strävande i kampen mot kaoset. Hålla emot och värja sig. Det är vad det handlar om.

Miss Upsey Daisy sa...

Em- Jag med jag med!
Camilla- Ihhh!
Märta- Min största dröm just nu.
Spader- :D
Alexia- Jag är EXAKT likadan. Rensar och vill får bort. Sparar vissa mail som är extra snälla eller betyder något men allt annat rensas bort. Mitt hem är likdant. Har fått höra att det är kalt men jag gillar att det inte har massat krimskrams.