måndag 26 april 2010

Om jag har problem.

Tar jag mig an det på ett typiskt kvinnligt sätt. Jag tänker och analyserar det hela fjorton varv. Sedan fjorton varv till. Sedan kan det tänkas att jag konsulterar någon vän i slutändan. Katt-bos sätt att ta sig an problem skiljer sig en smula åt...

Saga tar vid problem sin tillflykt in i garderoben. I garderoben försvinnner problemen som i magi! Är man snabb tar hela proceduren ungefär två sekunder. Väldigt smidig och tidssparande. Dock har det visat sig så så illa att problemen ännu inte har gått hem fastän man varit i garderoben länge. Det är ett jävla aber tycker Saga som kan spendera timmar i garderoben.

Mumin, för det första är det oklart om Mumin har några problem. Om han hade problem skulle han då förstå att så var fallet? Iallafall brukar Mumins problem bestå av stängda dörrar. Vilka man bäst tar sig an genom att antingen försöka gräva sig in- alternativt gräva sig ut. Allt beror på Mumins placering. Hans generalla lösning på problem är tillika att gräva sig förbi det mesta.

9 kommentarer:

Evalinn sa...

Alla är vi olika!

Peter Madison sa...

jag tänker att allt fixar sig, vilket det alltid gör. Och när det skiter sig så var det antagligen meningen. Vet inte riktigt om det är en sund hållning till problem som dyker upp hos mig men det funkar, tror jag.

Spader Madame sa...

En annan tänker att Mumin är ganska blond och att Saga tar sig an problem på ett tämligen manligt sätt... Själv gör Spader oftast som Miss UD, och är inte säker på att alla fjorton varven är helt nödvändiga....

Laila och Johan sa...

Dina listiga missar...!

Märta sa...

Om man mixar ihop ditt och katternas sätt att hantera prolem tror jag det blir klockers!
Man gräver sig in i en garderob. Där sitter man och analyserar från alla håll och kanter för att sedan gräva sig ut. Och ringa en vän! Eller kan man ta vännen med sig in i garderoben tro..?

anagoesbananas. sa...

Jag börjar verkligen tycka om Mumin, han gör det han tror på och håller fast vid det :D

Miss Upsey Daisy sa...

Peter- Verkligen!
Peter- Manligt så det förslår ;-)
Spader- Mitt sätt suger för det mesta. Nästa gång ska jag ha ett annat sätt.
Loppis- Mycket listiga.
Märta- Det bästa jag har hört. Jag ska först se om jag själv kommer in i garderoben.
Ananabana- He,he.. inte den skarpaste kniven i lådan .. :)

LabHäxan sa...

Jag tänker minst tjugo varv, det är ett bra sätt tycker jag.

Miss Upsey Daisy sa...

LH- Jag menar det. Skulle det vara fel? Fattar inte.