lördag 17 november 2012

November.

Finns det någon förutom undertecknad som INTE blir deppig av hösten? Någon annan som inte blir påverkad av mörkret? Nån?

9 kommentarer:

I will not keep calm and you can fuck off sa...

Jag. Jag har inga problem med hösten. Sen att jag just nu är lite deppig av andra saker är ju en helt annan femma ;)

Lycka sa...

Jag ääälskar hösten och är så lyckligt lottad att jag inte blir påverkad av vare sig dåligt väder, mörker eller annat som har med vädrets makter att göra. Vem behöver ljus??

Lycka sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
minahistorier sa...

jag blir påverkad men gör mitt bästa för att inte låta mig påverkas för mycket. satsar på en hyperaktiv november för att det snabbt ska bli december. och du, snart december!

Erika sa...

Jag blir inte heller deppig av hösten. Jag älskar att det blir mörkt och att jag får tända ljus och längta till jul. Februari däremot. Usch!

Ellet sa...

Jag älskar hösten med, och inte blir inte olycklig av den. Det jag däremot blir olycklig av är när det är MOLNIGT MÅNAD PÅ MÅNAD, som det har varit nu sen den lilla sommar vi hade dog ut. Förra vintern var horribel också, solen lyste inte på fyra månader. Grrr.

annika sa...

Jag älskar hösten. Blir inte olycklig. Ser den först som en nystart i början vid september-oktober, sedan som en vila i november innan alla ljusen tänds i december. April är mycket värre! Hu!

S.W sa...

Älskar höst, hatar mars. Dock har jag ju tendensen att vilja gå och lägga mig när det blir mörkt och gå upp med solen. Det är inte lätt i november...;)

Miss Upsey Daisy sa...

I will- Det är ju så ibland.
Lycka- Hehehe.. läsa böcker är ding grej.
Minhistorier- Låter klokt. Hålla sig sysselsatt.
Erika- Drottningen av jul!
Ellet- Molningt är inte kul och när man dessutom inte fick bra sommar så är det inte rättvist.
Annika- Hösten är en nystart där man får ta det lite lugnare och det inte är så hysteriskt som det är på sommaren..
SW- Det förstår jag verkligen.