måndag 3 oktober 2011

WTF.

Väl hemma haltar Saga rätt mycket och alla försök att känna på benet resulterar i ett fräs och en mycket förlägen blick.

7 kommentarer:

Erika sa...

Men lilla Saga. Förhoppningsvis är det inte så farligt i alla fall med tanke på att doktorn kunde hålla på och joxa med na?

Miss Upsey Daisy sa...

Erika- Hemma är hon Halta-Lotta. Hos doktorn skulle hon kunna dansa salsa både fram och baklänges.

Betalar man tusen spänn för en halvtimme kan man liksom inte springa fram och tillbaka hursom helst...

DrAnna sa...

Jag läste just det förra kattinlägget och tänkte kommentera med "och sen var hon halt igen när ni kom hem va?"... Sådär gör de jämt, vilket gör mitt jobb (som kattdoktor) till en utmaning. Har man adrenalin upp till ögonbrynen så haltar man inte. Trösta dig med att om är det nåt allvarligt så biter den snällaste katt ifrån när man klämmer på rätt ställe.

Miss Upsey Daisy sa...

DrAnna- tänkte och hoppades att du skulle läsa. Det är så himla svårt när hon liksom inte visar något haltande alls och gömmer hela bakkärran bakom den stora svansen och jag känner mig som den mesigaste kattägaren som åker in med en katt som inte visar något.

Försöker få henne att vila och vi ska ringa tillbaka på torsdag igen men det är iallafall inte brutet för det kände hon. :)

DrAnna sa...

Alltid bättre att kolla en gång för mycket än en gång för lite! Utom för plånboken då förstås...
Är nåt brutet, sprucket eller ur led brukar de inte kunna fejka så perfekt. Svullna leder brukar man kunna känna. Muskelsträckningar kan vara svårt att få dem att visa, men de är å andra sidan inte lika allvarliga. Om hon fortfarande haltar på torsdag så försök be dem skriva ut lite Metacam som är smärtstillande och antiinflammatoriskt.

Har inga klockrena tips för hemmadiagnos tyvärr. Man får liksom försöka klia bakom örat för att distrahera samtidigt som man känner lite på tassen och sedan jobbar sig uppåt för att försöka lokalisera lite...

Magica de Hex sa...

Man får vara två, en som killar och kliar bakom örat och en som försöker lokalisera det hela.. svårt I know.

Miss Upsey Daisy sa...

DrAnna- Hon verkar rätt ok men är ganska lugn och stillsam. Tack för dina svar. Uppskattas :)
Magica- Vi får hjälpas åt helt enkelt.