torsdag 23 april 2009

Idag räddar jag världen.



Jag behövde piggas upp idag så det blev ett lipbalm på lunchen. Tydligen har jag skänkt enorma pengar till AIDS forskningen med mitt köp. Läpparna är mjuka och världen är numera en bättre plats. Nu funderar jag på att rädda alla isbjörnar också, nära man ändå har ångan uppe. Måste bara hitta rätt affär & produkt för jag tror inte att hårfärgen, ögonbrynsfärgen samt nagelbandsoljan jag köpte på Lindex var rätt väg att gå. Eller om det räcker med ett mirakel per dag?

8 kommentarer:

emster sa...

testade den. den var najs. Du gör en god gärning! Heja!

Speja sa...

Ett mirakel om dagen tycker jag är lagom. Annars finns det ju inget kvar till oss andra att rädda...

LabHäxan sa...

Ha ha.. Du kan ju alltid rädda dig själv genom inköpen på Lindex. Tack! För alla dina fantastiska inlägg du räddar min dag.. du får mig att dra på munnen, det behöver jag. =)

Evalinn sa...

Mirakel är bra! :-)

Anonym sa...

Jag är imponerad. Vad vore världen utan dig????

Mrs E (ibland Grefvinnan) sa...

Det är skönt att det finns bra människor som räddar världen. Jag vill också hitta sådana produkter, jag menar, då måste man ju shoppa. Måste.

Fru Choklad sa...

Tänk om jag också kunde nöja mig med ett lipbalm när jag lunchshoppar....... Idag blev det VILD shopping på lunchen om man säger så......och inte räddade jag någon heller *suck*
Fast just det här lipbalmet BORDE man ju absolut köpa. Heja Miss UD som räddar världen. Imorgon går jag raka vägen till BS och hjälper till :)

Miss Upsey Daisy sa...

Emster- Heja mig!

Speja- Man får sprida sina gracer helt enkelt...

Labhäxan- Vilka fina ord. Vad glad jag blir :D!!!

Evalinn- Absolut.

Maria- ;-)

Miss E- Japp. Osäker på hårfärgen dock...

Fru Choklad- Såg din shopping. Störtimpad :D