söndag 19 april 2009

Den lilla nörden i mig.

Kommer ni ihåg Paul Potts?

Här kommer den kvinnliga motsvarigheten.

Susan.

9 kommentarer:

Peter Madison sa...

Hon sjunger förvisso jättefint men det är något i mig som säger att detta är lite..hmm..."nu ska vi hitta en ny Potts och hon ska helst vara kvinna, okysst och se vardagligt anskrämlig ut"...lite freakshow över det hela kan jag tycka.

Hoppas jag har och tycker fel.

Hoppas Susan slår igenom med dunder och brak och att ingen gör sig rolig på hennes bekostnad.

Miss Upsey Daisy sa...

Peter- Men Peter.. är det inte skönt att se att det faktiskt finns chanser för "alla"? Jag blev glad av att se henne och det var lite det som räckte just nu.

Folk kommer säkert göra sig roliga på hennes bekostnad men det är en del av mediacirkusen och de flesta får en släng av sleven förr eller senare..

Tesa sa...

Jo det är skönt att det finns en chans för alla och hon var otroligt duktig.

Den sorgliga biten i det hela är att varför i hela världen ser de ut som att de dömer ut henne alldeles i början?

Miss Upsey Daisy sa...

Tesa- För att folk är trångsynta.. och jag hade nog också dömt.. Det är därför det är så skönt att man kan ruskas om ibland.

Peter Madison sa...

Klart jag tycker det är fint och skönt att det finns chanser för "alla". Nu tror jag inte att det finns det, tyvärr. Antingen är jag helt genomcynisk eller så är det så att det nuförtiden har blivit industri av att göra business med "udda" figurer...vilket ju är cyniskt i sig.

Jo sa...

Jag såg denna för ett tag sedan och jag tyckte att hon var befriande egen. :) En rar tant helt enkelt!

Miss Upsey Daisy sa...

Peter- Jag tycker du är tråkigt att du tycker så. Jag blev bara glad av att se det här klippet. Jag hoppas att det kanske finns någon annan som också blir glad av att se det. Det var poängen med inlägget.

Jo- Visst! :-)

karro sa...

helt underbar är hon! det tråkiga är att innan hon börjar sjunga så skrattar alla ut henne, att dom inte kan ta henne för den hon är. tji fick dom!

Miss Upsey Daisy sa...

Karro- Jag ska också lära mig att inte vara så trångsynt... Faktiskt.