söndag 8 juni 2014

Stegtävling.

Vi har en stegtävling på jobbet som sträcker sig över alla kontor i hela Norden.  Om mitt deltagande i detta evenemang finns det två saker att säga varvid den ena saken talar för mig och den andra mot mig.

1. Jag tycks glömma den där stegräknaren lika ofta som jag har den på mig. Glömmer den ofta vid löpturer etc etc------ > möcket dumt kan man tycka ty så blir inga barn gjorda eller inga steg räknade så att säga. Slår mig hårt i huvudet här.

2. Eftersom jag är den enda som är med på mitt kontor blir ändå mitt medelsteg högst av ALLA kontoren eftersom jag är den enda personen som man räknar på. Det är nämligen inte alla som rapporterar in sina steg så medel på de andra kontoren är rätt lågt. Det innebär sonika att Göteborgskontoret är i topp! Highfivar mig själv här.

4 kommentarer:

Fifi sa...

Vi var med i en sån tävling på jobbet för några år sen och jag blev helt galen. Galen! Jag bara gick och gick och tränade och tränade, ville ha minst 30 000 steg om dagen, annars var jag inte nöjd...

Mrs E sa...

Heja heja! Gbg ftw!

Jo sa...

Vi har också haft sådana tävlingar ett par gånger och man blir ju lite lätt besatt. Jag använder fortfarande stegräknare fastän jag inte har "tävlat" på många år. Det är iofs en Ipod jag använder som stegräknare så den är ju nästan alltid med ändå. Men man får ju liksom in vanan att kolla hur många steg man har gått varje kväll. :)

Heja Gbgkontoret, hoppas att ni (du) vinner! :)

Miss Upsey Daisy sa...

Fifi- Det kan jag tänka mig. :-)
MrsE- heja och vi ses imorgon !
Jo- Det är ju bra om man vill ha vardagsmotion... ha koll.