lördag 21 juni 2014

Semesterplaner.

Eftersom jag redan varit på alla ställen innan kan jag till och med visa bilder på min semester innan den ens har varit. Internet är fantastiskt eller hur!? Första bilden är från sommarstället vid havet eller från en sjöbod vid sommarstället vid havet. Dit åker vi nog till veckan.
Bild nummer två visar vyn från mina föråldras sommarställe i Dalarna. Det finns inget rinnande vatten och det finns inte heller någon el dock finns det myggor som en slags konstig kompensation.  Om kriget kommer när vi är i Dalarna har vi mygg så det räcker till om vi säger så.

 Bild nummer tre visar en sen hemgång från någon bar när jag var med mina kompisar i Barcelona.  Tror inte det blir en så många sena kvällar med två små barn och tre andra barn i sällskapet denna gången men ändå. Bilden är från Barcelona och dit ska jag på semestern.
 Bilden nummer fyra är från Värmland hos goda vänner som vi försöker besöka på vägen upp eller ner från Dalarna. Ett mkt trevlig och passande stop.
Ungefär så kan jag tänka mig att vår semester ser ut mellan tummen och pekfingret. Vi får väl se? Är väl inte sämre än att jag ändrar mig.

3 kommentarer:

erikakanberika sa...

Din semester ser helt himla perfekt härlig ut! Att ha blandat in Barcelona i mixen är inget annat än geni min vän. GENI I tell you! Fy fan vad kallt det är denna sommarhelg.

pralinen sa...

Din semester ser prima ut... Jag har nog bilder på min med... sommarsemestern blir i Palma, som vanligt, och härligt :-)

Miss Upsey Daisy sa...

Erika- Mkt genialiskt känner jag med nu när jag ligger i sängen och lyssnar på regnet...
Pralinen- Hoppas jag med. Vi får se!