söndag 15 juni 2014

Lilla G.


Med sina hök-ögon missar hon inget tillfälle att äta saker som ramlat ner på golvet . Allts INGET tillfälle. Addera sedan att hon vid frågan " vad är det du har i munnen?" ser det som ett tillfälle att röra sig åt motsatt håll mkt mkt snabbt och att det alltid inte är en smärtfri upplevelse att fiska ur den lilla stenen, det lilla luddet etc etc ur hennes mun. Fem tänder är också tänder som man säger. Tro mig på det.

Överlevenadsstrategi i mitt huvud?  Min gymnasieklasskompis berättade att ett av hennes barn åt grodyngel när hen var liten så allt som inte är grodyngel får på något vis ingå i hennes dagliga kost såvida den ömma modern ( numera även öm i fingrarna) är inte är snabb nog.

För övrigt visar det översta kortet visar varför dörren till kontoret bör vara stängt. Stängd dörr----> bra för vuxna som ska plocka upp men stängd dörr ------> inte så party för barnet. 

7 kommentarer:

Anonym sa...

<3 Gulliga G! /kram L

I will not keep calm and you can fuck off sa...

Hon städar lite?

Miss Upsey Daisy sa...

L- <3
IWNK- Hon städer lite försiktigt ;-)

Turtlan sa...

Ja men man brukar ju säga till barn att man kan ju smaka på maten i alla fall. Det tycks ju som om hon gör så.

Fast vad som är mat eller inte kan vi nog diskutera.....

Jo sa...

En kollega till mig som bodde i Nicaragua med sina små ett par år berättade att hennes minsta spydde upp en KACKERLACKA!!! Efter det känner jag att det nog inte är så jättefarligt om Ullharen skulle råka komma åt kattmaten. Det finns värre saker... :)

annika sa...

Ja haha, många flashbacks här, min son åt allt han kom över, hade alltid munnen fullproppad med stenar. Till slut lät jag honom vara, när det såg ut att bli för mycket så bad jag honom spotta ut dem. Efter en stund var de där igen... Värst var när han åt träkol från öppna spisen, inte varma men VÄLDIGT svarta!

Miss Upsey Daisy sa...

Turtlan- Det är onekligen lite flytande vad som är mat eller ej..
Jo- EUW!!
Annika- Hon tar sten utifrån såfort hon bara kan...