söndag 22 juni 2014

Nu Till Något Allvarligt.

Kan man verkligen vara en sådan person "som alla tycker om" ? Tror ni? Jag tror iallafall att det är omöjligt att leva ett liv man själv är nöjd med och samtidigt vara omtyckt av "alla". 

8 kommentarer:

listoplisto sa...

Nä, jag tror inte det. Eller... jag tror att man vid en snabb anblick kan vara en sån som DE FLESTA tycker om, men alla? Nää. För hur skulle det gå till?
Det skulle minst krävas att man bryter ryggen av sig konstant för att hinna vända kappan efter vinden och ändra åsikt och attityd för att passa precis alla hela tiden. Och hur skulle man själv må då?

Tess sa...

Man kan försöka att respektera alla, men tycka om? Nä.

I will not keep calm and you can fuck off sa...

Näe, tror inte heller det. Men en del som är väldigt smidiga i sättet är nog omtyckta av många, men inte alla.

Miss Upsey Daisy sa...

Listopisto- Exakt. Jag tror man kan vara en person som de flesta gillar och att det är bra men jag tror inte att man kan vara en person som ALLA gillar går inte. Alla beslut man fattar och allt man säger? Det går bara inte.
Tess- Näe. Så är det bara.
IWNK- Man kan vara smidig och följsam men det får ju inte innebära att man i sin iver att vara alla till lags utplånar sig själv?

Sofie sa...

Nä, jag tror inte heller det. Och varför skulle man egentligen vilja?

Linda K sa...

viktigt att tycka om sig själv, tror jag. om man gör det och är trygg i sig själv uppfattar nog många en som en hyvens person. tror jag då :)

Sara sa...

Man vill ju gärna tro att alla älskar en - men om jag själv ser mig omkring och frågar mig själv: älskar jag alla? Eh, nä - såklart. Så förmodligen finns det några som inte tycker så mycket om mig att de skulle ge mig halva sin igloo typ. Men det får man leva med - huvudsaken man gillar sig själv :)

Miss Upsey Daisy sa...

Sofia- nej, då skulle man ju slita ihjäl sig för ingen nytta...
LindaK- Det tror jag absolut med och man ska gilla sig själv men att man ibland får stoppa med att bara gilla sig själv och gilla de som gillar en tillbaka.
Sara- Exakt. Jag gillar inte alla människor heller det vore orimligt att göra.