fredag 15 augusti 2014

Äntligen Bokat.


Äntligen bokat resa för vintern. Nyfiken på Dubai sedan vi var i Oman förra året. Fördelar med Dubai framför Asien  (som jag egentligen föredrar) när man reser med ett litet barn? Enligt mitt tycke alltså.Smaken är ju som baken när det gäller resande.
 
Tidsskillnaden-  inte alls så stor ( tre timmar på vintern) vilket känns som om det fungerar för en vecka. Klart hon kommer märka av det för det kommer vi ju också att göra men det funkar.
Flygresan- Inte alls lika lång och vi har en kort mellanlanding. Det är ju fjärde gången hon flyger nu så vi börjar få lite rutin på vad som blir bäst för henne. Bra för henne blir bra för oss andra såklart.
Landet- Stabilt & modernt land. Vi kommer bo på samma ställe och inte flänga runt mer än i själva stan. Det finns tunnelbana och det är rent snyggt och välordnat.
 
Mkt mkt pepp på detta.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Härligt! Och himla bra med något att se fram emot under den mörka hösten. Själva verkar vi aldrig vilja göra avkall på skidtesorna så någon vintervärme blir det inte i år heller för vår del.

Miss Upsey Daisy sa...

TantA- Det är skönt och gör vintern lite mindre lång. Ljus och värme är underbart. :D

Turtlan sa...

Man får liksom anpassa efter åldern. Hon blir ju äldre och då kan resorna förändras med det.

Men tänk om hon en dag vill åka till ett All inclusive med Bamse och shower mest hela dagen. Ett sånt där ställe folk inte lämnar på hela veckan. Hur ställer sig mamman och pappan då?

Miss Upsey Daisy sa...

Turtlan- Mammam och pappan hoppas att hon aldrig får reda på att sådant finns ;-)

Turtlan sa...

Jag kan lova att jag ska inte yppa detta.

Jag kan yppa om ryggsäcksluff istället men först om sådär 20 år.

Miss Upsey Daisy sa...

Turtlan- Det hänger mamman med på! ;-)