tisdag 26 november 2013

Fienden Bland Oss.

Såg alla "Twilightfilmerna" med de elvåringen vilket hon gillade massor. Igår satt hon och tillverkade halsband med en liten påse till hänge. I påsen stoppade hon en vitlök. Ett halsband till sig och ett till sin kompis eftersom de tydligen har en lärare som är vampyr. De har för övrigt även en lärare som är varulv.

Allt detta har jag noga fått förklarat för mig.  Oh well. Kunde varit värre. Undertecknad fick nämligen höra som 5-6 åring att vi hade kannibaler i bostadsområdet av en mycket väl informerad dito kompis som citat " kände igen doften av grillat människokött". Det grillades en heldel den varma sommaren och jag ville inte gå ut utan mina föräldrar på flera veckor mycket orolig över att hamna på någon grill i närheten. Better safe than sorry liksom.

6 kommentarer:

Spader Madame sa...

Man ska inte ta onödiga risker!

Miss Upsey Daisy sa...

Spader- verkligen inte!

Fifi sa...

Haha, så himla roligt!

Miss Upsey Daisy sa...

Fifi- hehe...

Jo sa...

Hehe, känner igen det där. När jag var liten satt det affischer med Yassir Arafat (när vi uttalade det lät det mer som Jösse Harpalt) överallt. Han åt tydligen barn, fick vi höra av någon kompis. Tur att han inte hängde i vårt område så himla ofta!

Miss Upsey Daisy sa...

Jo- moahaha..