fredag 29 november 2013

Bio.

I afton är det jag som köper den största godispåsen .. jag tänker mig  mitt i mellan "Tar Slut Under Reklamen" och "Slänger Resterna På Grund Av Mår Kraftigt Illa". Ni fattar va. Den braiga storleken vill jag åt. Men hur ska man veta vilken den braiga är just ikväll?

Filmen? Catching Fire. Så det blir jag och min kompis med en hoper tonåringar. Nåväl, jag förväntar mig inget tinnitusskrik som ljöd i salongen under en "Twilight-film" när Jacob drog av sig tishan. Mina öron talar fortfarande om den händelsen.

6 kommentarer:

Emma sa...

+1 på den. Fast i Vällingby

Miss Upsey Daisy sa...

Emma- hurra!

Frida sa...

Sweet! Jag vill också ha godis!

minahistorier sa...

mmmhm, till den filmen behöver du mkt godis för den är lång! men jag tyckte att det var mycket underhållande och bra gjord.

I will not keep calm and you can fuck off sa...

Det där med godis är en hel vetenskap. Jag tycker man måste ha grundat med lagom mycket mat. Mat så att man inte mår illa av allt socker, men inte för mycket mat så man inte orkar sitt godis. Så storleken på godispåsen är lite avhängigt vad man har ätit innan. Jag tycker för övrigt att det är rätt skönt att trycka i sig allt godis under reklamen. Då kan man koncentrera sig på filmen sen.

Fast jag äter ju inte godis längre, så vad vet jag. Det har ju gått 3½ månad så godistiderna kan ha förändrats.

Miss Upsey Daisy sa...

Frida- min stora last..
Mina historier- och hemsk visst?
Iwnkc- jag äter till bio eller film..