fredag 30 augusti 2013

Gårdagens Tantpoäng.

Måste ha varit då jag öppnade dörren och skrek åt ett gäng kids som bröt grenar, pallade äpplen och stod på vårt gängliga staket. Bonusinformation i detta? Tydligen bryter jag kraftigt på dalmål när jag blir arg på grund av skriker sällan åt folk.

7 kommentarer:

Spader Madame sa...

Ha ha ha! Det kan jag riktigt höra. På dom bara!

Miss Upsey Daisy sa...

Spader- moahaha!

Katarina sa...

Ha ha ha! Fler tantpoäng åt folket.

Nästa gång kan du ju köra en mer ungdomlig approach och kasta ägg på dem. Det har de nog aldrig varit med om förut. Och blir inte så lätt att förklara för mamma och pappa sedan när de kommer hem. :-)

yllet sa...

det är rätt!! jag är fortfarande bitter över att några kids bröt sönder vårt plommonträd så vi var tvugna att ta ner det. 1985. Hade de frågat hade de ju fått liksom? :)

Pop-Sara sa...

Oh, det där har jag också gjort! Blev helt förvånad över mig själv när jag stack ut huvudet genom fönstret och skrek åt några kids som höll på att kånka iväg med närlivsets GB-gubbe att jag skulle ringa polisen om de inte släppte den. Hann dock inte reflektera över ifall västgötadialekten kom fram.

Anonym sa...

Rart med dalmål! Efter en sommar hos faster i Krylbo när jag var liten kom jag hem och pratade dalmål och luktade lagård ;-) Jag tror min göteborsska kommer fram när jag blir arg. Kram L

Miss Upsey Daisy sa...

Katarina- haha, och hälsar från dig ;-)
Yllet- helt rätt, man kan vara bitter hur länge man vill!
Popsara. Way to go!
Lilianne- :-)