måndag 9 januari 2012

2011- Andra halvan.

Juli-Filminspelning utanför jobbet. Mycket exalterad. Hade en smula feber. Båtluffade i Grekland. Är flygrädd i Wien. Hälsar på i Säffle. Och i Fjällbacka. Köper en VÄSKA. Går på Miss Es möhippa.
Augusti-Råkar ut för en arg tant. Firar Pojkväns födelsedag på Sjömagasinet. Men åt för mycker sushi. Bor på slott. Åker till Köpenhamn. Bloggträff. Kolmården. Springer Midnattsloppet och är i Stockholm typ tusen gånger.
September- Sitter fast i Laxå på ett tåg. Hjälper till på golftävling. Får ont i ögonen. Köpenhamn med kompisar. Renoverar sovrum. Går på Liseberg. Går på bokmässa. Blir sambo. Går på fint kalas.
Oktober- Går med Saga till djurdoktorn. Kostar tusen spänn. Skaffar iPhone. Firar ett år med Pojkvän. Plockar svamp. Köper sovrumslampa. Åker till Dalarna.
November- Ser en man i kostym och gummistövlar stå och röka utanför vårt kontor. Mycket spännande. Åker till Oslo. Tävlar i korridoren. Åker till Malmö. Har minibloggträff. Går på mexikansk fest. Går på bio. Åker till Stockholm.
December- Spontankopierar min kollegas huvud i kopieringsmaskinen. Klär kontorets gran fult.Går på glöggprovning. Blir med fisk. Färgkoordinerar böcker. Tapetserar om en hall. Går på konsert. Fyller år. Har glöggkalas. Åker till Dalarna. Har nyårskalas.

2 kommentarer:

mockapocka sa...

Låter som ett spännande halvår. Vad gör du egentligen? Till vardags alltså? Filminspelning, Stockholm, Köpenhamn, tävlar i Oslos korridorer...
Jag blir faktiskt väldigt nyfiken.

Miss Upsey Daisy sa...

Mockapocka- oh. not so fancy alls. Jag jobbar med försäkringar...