torsdag 8 december 2011

Och Om Så Fallet Är.

.. att någon har en pigg idé eller bara några uppslag om hur man bäst förklarar för en nioåring var "porr" betyder när ni befinner er på en hyfsat fullsatt buss och liksom inte såg frågan komma flygande. Inte alls. Och det enda man kan tänka är att man ska vara så pedagogisk som bara går och ... det kommer liksom inga ord ut alls.

Om så fallet är att någon vet något vad man skulle ha sagt. Stig fram.

6 kommentarer:

Jo sa...

"När vuxna människor tycker om varandra gör de som Bamse och Brummelisa; kramas extra länge.
En del andra människor tycker om att titta på när vuxna kramas extra länge och då finns det filmer man kan titta på." Typ.

Spader Madame sa...

Alltså. Jag hade väl berättat att jag skulle förklara det där senare. När ínte hela världen hörde på. Typ. Men en normal niooåring nöjer sig ju inte där. Men jag hade framhärdat. Och bussen hade skrattat.
Och så hade jag tänkt, som vilken normal bloggare som helst, att det här blir ett fantastiskt blogginlägg. Vad svarade du?

Ting sa...

Tycker att Jo's förklaring var klockren!

Akan-Kakan sa...

Hahaha, jobbigt läge! Jag tror spontant att jag hade utgått från ordet "nakenfis" och jobbat vidare kring det. Less is more, liksom.

S.W sa...

Haha! Underbart!

Jag är ju som jag är, och hade sagt precis vad det är, utan omskrivningar. Bilder eller film på människor som har sex. Ska väl inte krångla till det?

Miss Upsey Daisy sa...

Jo- Mycket pedagogisk är du :)
Spader- Jag började mumla något om vuxna... sedan blev det liksom inte av.
Ting- Eller hur :)
AK- Också bra!
SW- Poäng där till dig med.