måndag 12 december 2011

Förlåt Bloggen.

Du är min mesta favoritblogg i hela hela världen och ändå ser jag inte riktigt tiden till att hinna med dig just nu. Alltså bara just nu. Det verkliga livet. Det. Verkliga.Livet. Sicken tid det tar? Hur skulle man kunna veta? Ibland känner man en viss ilska mot verkliga livet och tänker att de får hålla sig på mattan en stund. För.Jag.Måste.Blogga. Men är det inte det ena så är det det andra. Någon vill att man ska jobba. Tex jobbet. Någon vill att man ska kolla på en fisk. Tex Pusspolisen. Någon måste kissa, sova,äta, träna,färgkordinera lite böcker, åka till IKEA, handla saker på blocket, dricka öl, gå på konsert,klappa katterna. Tex jag.

Men jag kommer igen. Klart jag gör. No worries.

3 kommentarer:

Erika Strand-Berglund sa...

Om jag får tala för bloggen så tror jag att den svarar så här: jag fattar. Det är lugnt. Jag är här och har inte tänkt gå någonstans. Jag gillar ju dig! Ta hand om det som är viktigt så kollar jag lite på tv under tiden. Kanske dricker ett glas glögg? Ja, så får det bli!

sarapirat sa...

hahhahaa!
:)
du är så himla rolig, du!

enjoy the real thing...♥

Miss Upsey Daisy sa...

Erika- Ibland stressen över bloggen. Men älskart ändå. Detta IRL som ibland vill ha så mycket uppmärksamhet. Svårt är det.
SaraP- Tack <3