måndag 21 april 2014

Påskens Stora Happening.


Gick i trädgårdens tecken vilket var bestämt sedan Hedenhös men med tanke på vädret rätt bra bestämt tycker jag ändå ( OBS min ide). Mina föräldrar var här passade barn och trashade en död häck ( OBS min ide). Jag slet sönder redskap ( OBS inte min ide bara blev) , förfärades över hur djupa rötter visst ogräs har ( att det inte gick en åder i huvudet på mig) och lyssnade på poddar som om det inte fanns en morgondag. Lärde mig lite smått och gott också som inte är speciellt rädd för insekter,  lärde mig lite om att om man rensar en grusgång är det typ superkorkat om resten av ens crew drar en fjärdedels död häck över samma grusgång på grund av tusen grenar ramlar ner ( OBS dum ide från min sida). Omrensning av grusgång comming up så att säga.

Oh well, när helvetet fryser till is bör det här "lilla" projektet vara klart. 

Här önskar jag att jag kunde säga något i stil med "men oh, det är det som är charmen med trädgård man blir liksom aldrig klar och det finns alltid något att göra". En sak man kan säga om husägandet generellt --------> alltid något att göra. Men jag känner mig lite lurad när jag rensar som en liten blå i ena hörnet av trädgården och det alla andra hörn av trädgården växer det växer bakom min rygg.  

Eller så asfalterar vi över hela skiten? Kanske inte så episkt men praktiskt på något vis? Och praktiskt är ju ändå sånt vi gillar.

Bonusinformation; När jag skulle ta på mig samma kläder som jag haft i tre dagar när jag rensat trillade det ut en liten snigel ur min huvtröja och min tanke var bara hoppsan och inte mer.  Nu är ju som alla vet en snigel inte en spindel men ändå. Nått modighetspoäng borde jag väl casha in?

7 kommentarer:

Anonym sa...

Trädgårdsdags?? /L

Anonym sa...

Tog ut det på krattan?? /L

Miss Upsey Daisy sa...

L- hann inte skriva klart texten.

Anonym sa...

Jag trodde det var en gissningstävling ;-) ha ha! Jag tycker du är jätteduktig :-) Kram L

Spader Madame sa...

Asfaltera skiten. Tycker visst det vore litet epic.

Katarina sa...

Jag kunde inte kommentera det här i går för jag dog lite av chock över blotta tanken på att hitta en snigel i en tröja som jag haft på mig.

Tur att jag inte har trädgård, säger jag bara. Och absolut modighetspoäng till dig, massor av modighetspoäng.

Miss Upsey Daisy sa...

L- he he tack!
Spader- bort med spenaten!
Katarina- Är rätt härdad då de förra katterna släpade in sniglar i sängen... alltså de hängde med in i pälsen.... !