söndag 19 maj 2013

Hur Man Har Kul På Fest (Utan Alkohol.)

Ena uppkom när tolvåringen  sitter och klappar min mage och nämner ordet "Gollum" vilket vi valt som arbetsnamn på min tillfälliga inneboende, en småbarnsmamma i närheten stirrar förfärad på mig ungefär som jag sagt något i stil med att jag äter kattungar. Så jag tänker att här gäller det att upprepa sig igen och berättar att arbetsnamnet är Gollum efter den den förvandlade hobbiten i "Sagan om Ringen", vet hon möjligen vem det är undrar jag sedan ( möjligt att jag huvudet lite på sned och blinkar lite). Men säger hon och stammar lite... " Han är ju varken snäll eller fin".  Jag tänker att hon kan verkligen sin  läxa så jag säger att det stämmer precis det men tillägger för jag är mycket för det här med att vara tydlig att vi inte ämnar på något vis att döpa barnet till Gollum. Ifall det var där oron låg. Man vet ju inte sådant.

Ovan situation mycket festlig för övrigt.

Situation nummer två kanske är mer situation tre och fyra. När man samtalat en stund kan man för att pigga upp situationen en smula spärra upp ögonen och mumla lite om " oj, oj... nu känns det väldigt konstigt" och titta ner mot det egna underlivet och fejka en "vattnet går". Sicken festlig effekt det blir på det! Håller man sig sedan lite flytande mellan olika sällskap går skämtet faktiskt att upprepa flertalet gånger. Ifall det är någon annan preggo där ute som går runt på kalas och vill roa sig en smula utan alkhol är det här faktiskt en riktigt vinnare såsom jag ser det.  Man får lite mer uppmärksamhet och uttrycket i folks ögon -------> priceless. 

Även ovan situation mycket festlig. Kan med fördel köras flera gånger fast jag tror man med fördel håller skämtet kort så att säga.

3 kommentarer:

Mrs E sa...

Skönt att du roar dig, hade varit kul att se folks miner :-)

Jo sa...

Hehe, grymt men roligt! :D
Jag gillade minen på killen på macken när jag i fredags kväll fick stanna upp och grimasera pga en sammandragning. Man såg hur han tänkte: "För guds skull, föd inte här och nu på mitt skift!!!" ;-)

Miss Upsey Daisy sa...

MrsE- he he
Jo- vilka sammandragningar du har din stackare :-(