tisdag 12 mars 2013

Min Kropp- Jag Bestämmer!

Och detta tafsandet på min mage gör mig helt galen!  Tappar folk helt huvudet och de normala reglerna för umgänge åsidosätts med gravidmage?  Det är faktiskt inte okej att ta på människor utan att fråga. Det är bara kränkande och inget man ska acceptera "för att det är så". Kommer lägga armarna i kors mkt framöver. Täcker nästan "klappdelen". Annars får jag väl bruka våld för tydligheten.

Mvh Frustrerad i Göteborg

7 kommentarer:

pralinen sa...

Hoppas du lyckas hålla dem borta... omgivningen anser dessutom att det är fritt fram och berätta hur stor eller liten du är, hur ont och eländigt det kan vara... eller det var i alla fall så när jag var preggo för hundra år sen. det som förvånar mig är att de flesta som beter sig varit där själva och tyckt precis som du. Var tar vettet vägen? Kram på dig

Jo sa...

I värsta fall får du "klappa" tillbaka lite lätt omilt på kinden...

Miss Upsey Daisy sa...

Pralinen- Jag har hört alla möjliga åsikter om magen och jag är så TRÖTT på det. Fy fy fy....
kram
Jo- mmm.

tantaugusta sa...

Bara att säga ifrån. Det gjorde jag. Speciellt illa var det när folk jag inte ens tycker om kom och kände på mig. DET var läskigt...

Men åh, vad mysigt att ha mage. Den delen av mitt liv är ju över nu men det är inte utan att jag längtar tillbaka till just graviditeten (se där vad man kan förtränga vidrig foglossning mm) och det där med att känna att det mest unika i hela världen ligger och sprattlar i ens egen mage. Så njut!

Fifi sa...

Nä, det är inte ok någonstans.

LabHäxan sa...

Sen kommer det värsta. När folk tycker att det är ok att kalla en lilla tjockis osv. Bara för att man är smal innan så är det tydligen något som man får göra.

Miss Upsey Daisy sa...

Tant A- Fast det är de svåra.. de som man inte känner.. fattar att de ändå menar väl.. men ändå är så obekväm med. Som typ min chefs chefs igår..
Fifi- Ändå....
LH- Redan hänt. De har jag sagt till. Eller kallat tjockis tillbaka trots ogravida.