lördag 30 mars 2013

För Jag Behövde Det Bättre.

Ett. Det ringer på dörren när jag är ensam hemma. Flippar ur en smula då jag kommer på att det inte finns godis i huset och törs därför inte öppna. Känner mig som en dålig person och inte så vuxen.

Två. Ringer Pojkvän som köper med sig godis hem så att påskkärringar och andra målade & utklädda personer kan få lite socker & färgämnen i sina korgar.

Två och en halv. Blir förvirrad av att någon säger att påskkärringar helst tar cash inte socker & färgämnen. Tänker fula tankar om barn. Jätte kort tid lovar. Har ju själv en bulle på jäsning.

Tre. Det är tråkigt att renovera. Kan hända att någon tar en bit godis. Och kanske en bit till. Någon kanske tar hela munnen full. Glömda  är alla påskkärringar som dessutom är sena?

9 kommentarer:

Katarina sa...

Det där med påskkärringar är mycket besynnerligt.

De gånger jag inte köpt hem godis dyker de upp.

Och när jag har köpt hem godis ser jag inte röken av dem.

Kanske är det för att de faktiskt vill ha pengar och inte godis. Vem vet.

Jo sa...

Jag har faktiskt aldrig fått påringning av vare sig påsk- eller Halloweenungar. Undrar om jag har konstigt rykte om mig som typ "Galen katt-tant"?
jaja, mer godis till mig!

(fast denna påsk är det rätt tomt i godisförrådet. Både jag och J är ju däckade och sjuka så det vi hade bjudit på i år hade nog mest varit baciller...)

Sofie sa...

Är glad över att jag bor i flerbostadshus (där det faktiskt inte bor några barn) med portkod.. Vi slipper dela ut socker och färgämnen till barn som hellre vill ha pengar.. :)

Skräckexemplet står en kompis till mig för.. De hade inget godis till påskkärringarna som ringde på. Påskkärringarna "tackade" genom att kasta ägg på huset.. Vad är nästa steg? Rån?

hedgehog-sara sa...

Påskkäringar ska bara komma på skärtorsdagen, kommer de andra dagar får de russin. hehe.

annika sa...

Våra grannbarn stod vid dörren med en teckning, en var utklädd, den andra räckte fram handen och ville ha godis. Som vi inte har hemma. Då säger lilltjejen (6år) pengar går också bra! Herregud, jag gav dem varsin guldpeng och kände mig besynnerlig till mods. Annat var det förr1

Miss Upsey Daisy sa...

Katarina-Ungefär som med paraply visst? Regnar inte om man har med sig
Jo- era stackare! Inte kul är sjuka nu när ni är lediga och allt.
Sofie- Det har jag hört från andra håll med. Terror!
Hsara- jag hänvisar till dig ;-)
Annika- visst är det märkligt?

I will not keep calm and you can fuck off sa...

Haha, jag har också gömt mig nån gång. Känner sig som en skurk och ertappad, fast ingen ser.

Miss Upsey Daisy sa...

Visst göra man!

LabHäxan sa...

Jag blir alltid överraskad.. Finns sånt här fortfarande. Minen när man lämnar varsitt äpple är bra. Med kommentaren - frukt är också godis .. Så!! ;)