måndag 23 juli 2012

Så Himla Typiskt.

Man har typ hela lördagen på sig. Alltså ungefär femtiotolv timmar. På att måla naglarna och när gör man det då? Cirkafär tre sekunder innan man ska gå på fyrtioårsfest. Inte så lång tid alls.

Det är inte bra.

Och jag gör det typ jämt. Målar i sista sekunden. Så himla korkat.

Så ska jag bara känna efter om det har torkat. Och vet ni vad? Det har det aldrig när man känner efter! Så jag gick som en idiot med fingrarna utspärrade och tackade Gud (men mest nagellacksfärgsguden) att det blåste för jag tänkte att då var sannolikheten inte lika stor att jag skulle smeta blå färg på andra människor jag skulle ta i hand på kalaset. The horror att smeta bebisblå färg på andra människor. Skapar inte bra stämning tänker jag mig. Inte alls bra.

5 kommentarer:

hedgehog-sara sa...

Det är därför du ska ha överlacket Seche Vite, lacket torkar på minuter. På sant!

Mrs E sa...

Inte lätt, jag är precis likadan :-)

Katarina sa...

Det som Hedgehog Sara sa: Jag trodde till och med att du hade Seche Vite?

För mig slutar det alltid med att jag går med omålade naglar eftersom jag vet att jag omöjligt kan låta bli att förstöra nymålade naglar om jag inte sitter absolut stilla.

Jo sa...

Man kan köra min variant också: Måla dem blå med blåbär. Efter dagens tur i skogen inser jag att jag måste införskaffa blått nagellack. Dvs om jag inte vill att folk ska rynka på näsan åt mina sorgkanter. Blåbär är ta mig tusan omöjligt att få bort under naglarna!
Hoppas att festen blev trevlig och att du lyckades hälsa utan kleta blått lack på andra människor!

Miss Upsey Daisy sa...

Hsara & Katarina- Måste kolla upp!
MissE- Hej kompis!
Jo- hehe.. också ett sätt.