I fredags bjöd jag och Pojkvän hem en hoper människor på lite indisk mat. Pojkvän lagade allt och det enda jag gjorde var att platta till degen till naanbröden och lägga på plåten. Det där tillplattandet kan man väl tycka lite si och så om ifall det verkligen blev så platt? Och om det är rätt att efter några öl och ett visst mått av hybris lägga ut på Fejjan att det är jag som gör egna naanbröd när det enda man åstakommer i själva tillverkandet är ett synnerligen misslyckat tillplattande.
2 * kungar
9 timmar sedan
6 kommentarer:
Men gud så smarrigt det ser ut! :-)
Platta eller ej... de ser fasligt GODA ut!
De ser ju verkligen otroligt goda ut. Måste vara för att de är så perfekt utplattade. ;-)
Bra plattning!
Evalinn- :)
Tant T- Oh. Vem behöver platt liksom
Katarina- Menar det. Allt ligger i plattandet.
Spader- Exellent plattning!
Alltså tumregel nummer ett - aldrig inlägg om mat utan recept. Särskilt inte om det ser sådär smarrigt ut.
Skicka en kommentar