lördag 29 december 2007

Kundklubb.

Idag var jag och B in i en halvexklusiv nån möbelaffär. Italienskt? Skitsamma. Vi köpte vår lampa och när vi skulle betala fick vi med sådant där häfte om man vill bli medlem. Jag tänkte.. jaha, here it goes...ännu en kundklubb. Men den här var annorlunda. Den kostade

1 200 kr!

WTF!

Hennes säljargument var ju smashing med.... lite happings under året... bla bhla.. lite after work .. blabla och TIO procents rabatt på det ni köper. Allt detta för 1 200 kr. Underbart. Verkligen.

10 kommentarer:

Blygisens betraktelser sa...

Hahaha...

Men du, vilken USEL försäljare. Hade hon arbetat på mitt ställe hade jag blivit galen rent ut sagt. MISSA kunder sådär. F-n, det kokar i mitt huvud redan, blev stressad hahahaha...

(asså, nu har jag ingen italiensk möbelaffär eller så, men ni som läser hajar vad jag menar :-)

Missy sa...

Men... Ni gick väl med...? :o

Blygisens betraktelser sa...

Nej, det gjorde ni väl inte?

stella sweden sa...

Vad är 1200 mot en bal på slottet?

Anonym sa...

oj. ett inlägg har försvunnit!!?

Johanna sa...

Det låter ju helt sjukt!

Annie - PD sa...

1200:-?! Det finns roligare saker att lägga den slanten på...

Miss Upsey Daisy sa...

Blygisen- nejnejnej... och först fattade jag inte vad hon sade... trodde att man skulle handla för 1200 och bli medlem.. inte betala för ett medlemsskap..

Missy- absolut ....

Stella- precis...

Anonym- jo.. ibland försvinner inlägg.... ;-)

Johanna- alla andra kastar ju ut sina medlemskort..

Annie- flera andra saker..

Anonym sa...

Hahahahahaha. Hur galet som helst. Och svar ja, det finns en marknad för allt. Många betalar dyrt för att köpa sig identiteter. Låg bassjälvkänsla kallas det på fackspråk ;-)

Däremot är det tecken på bra självkänsla att köpa en snygg lampa just för att den är snygg och inte för någon annan sagt att den är snygg, liksom !

Miss Upsey Daisy sa...

Lampan var snygg och vi ha kollat i säkert 8-9 butiker och insett att det är mycket samma.. dessutom var den här inte speciellt dyr heller så..