tisdag 30 september 2014

Gårdagen Avslut.

När dagen var så extremt dålig och någon ställer en fråga som kanske inte är uppåt väggarna FEL i sammanhanget men något som liksom legat i bakhuvudet och gnagt hålet Allan och all den extra huden man samlat på sig inte är tillräcklig så det hela slutar i tårar. Tårar som ibland är ilskna tårar och ibland är bara de ledsna. Svårt att avgöra ifall de ena är bättre än de andra. Föredrar den rena ilskan.

Så finns det flera tillfället då man fått höra " Du är så hård Anna" . Och man vet inte om det är komiskt eftersom hård är typ inte alls det jag kände mig igår eller om det faktiskt så att jag är hård alla andra dagar? Jag vet faktiskt inte men att hitta någon som helst logik i vad jag tycker är viktigt gör det iallafall inte. Men vem kan avgöra det egentligen?

2 kommentarer:

Anonym sa...

Ibland är en "hård" även om en är en känslig person. En självbevarelsedrift och tur är det. Det vore jobbigt att alltid låta känslorna flöda. Men vissa tillfällen måste det ut. That's life! KRAM L

Miss Upsey Daisy sa...

L- Så är det bara. Det beror så helt på vad det gäller tycker jag. Vissa saker bara blåser förbi och det kanske de inte borde göra medans andra hänger kvar och borde nog blåsa förbi.

Du är så klok L.

<3