fredag 19 september 2014

Ekologisk Deo.

Har gjort en smärre undersökning vilket innebär ett visst mått av googlande och ett visst mått av frågande på Facebook. Vill ha en bra ekologisk deo vilket inte verkar vara så enkelt. Hann iofs beställa två från Urtekram innan jag kom på att det är den här jag vill ha. Måste säga att jag är rätt nyfiken på märket ovan. Ekologisk hudvård som inte är gaaalet dyr samt producerad i Lappland.. Win-Win.

Nån som testat för övrigt?  Innan jag hetsar upp mig över en produkt jag själv inte provat... En ska ju förvisso vara positiv men ändå..

3 kommentarer:

Anonym sa...

Inte provat men tar gärna del av testresultat.Fick ett tips om att använda bikarbonat som deo. Det gick bra första dagen, andra dagen sved det som eld under armarna. Kram L

erikakanberika sa...

Den där har jag fått rekommenderad av flera stycken samt att det är den som säljer bäst i en ekobutik jag brukar gå till. Lovande med andra ord! Men. Den funkar inte alls på mig. Nu är jag en svettig person som alltså svettas rätt ymnigt men med denna deo får jag LP-plattor igen :( Ingen lukt dock så den halvfunkar?

Miss Upsey Daisy sa...

L- Det finns många husmodertips.. Har för mig att jag också hört om denna?
Erika- Jag har inte så kraftig svettning så kanske det räcker för mig? Kommer iallafall köpa och testa.