onsdag 30 juli 2014

Vårt Dagliga Liv Ge Oss Idag.

Ibland är det galet hur mycket av det vanliga livet som påverkas av bloggen. Här nedan äter jag tex frukost med ett litet blogg-gäng. Nu är det iofs bara jag och MrsE som fortfarande bloggar men vi träffades vi bloggen så det räknas. Klockan nollsju på morgonen träffar jag dessa lite till och från för frukost.Det brukar vara väldigt trevligt och tramsigt på ett avslappnat sätt. Trams FTW.
Sedan skickade jag blommor från ett gäng andra bloggare till en bloggare som behövde. Det var inte dessa blommor iofs men det var blommor som jag fick. Himla snabbt karma verkar f ö? Skickar blommor till X men får blommor från Y.  Borde kanske skicka en hundvalp till någon?
Sedan gick jag ut med en annan bloggare och käkade. Kvällen slutade med efterhäng på hennes terass mitt i stan. Det här med att det är tusen grader varmt på dagarna så att man kan hänga ut sena sommarkvällar med ytterst få kläder på sig? Bravo sommaren! Som du levererar. Jag kan nästan stå ut med att jag inte sover på nätterna på grund av tusen grader varmt i sovrummet.
 
Dagen efter hade vi gäster hemma och när de hade gått hem satte jag mig i trädgården och kände mig sval och läste boken nedan där en bloggare ( Hej Onekligen) hade skrivit en rad på framsidan.

6 kommentarer:

Katarina sa...

Jag tycker ditt vardagliga liv låter alldeles utmärkt. :-)

Sedan är jag extra imponerad av hur du matchat nagellacket på tånaglarna med titeln på boken. ;-)

Katarina sa...

Eller författarens namn var det ju, ser jag nu. Men matchigt var det. :-)

Mrs E sa...

Bloggare is the shit!

Anonym sa...

Snyyygga sandaler!! Kram L

I will not keep calm and you can fuck off sa...

På riktigt helt fantastiskt hur mycket bloggen kan ge. Fint som snus, alltihop!

Miss Upsey Daisy sa...

Katarina- jo jag gillar mitt dagliga liv minsan. :)
MrsE- vi är skiten!
L- tack. Gamla som gatan men perfekta!
IWNK- Eller hur. ELLER HUR!